özellikle büyük harflerle yazdım dikkat çekip okunsun diye başarmışım sanırım.Olmuş canım olmuş o uzunca yazdığın yazıyı okurken çok zorlandım. Gözlerim kaydı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özellikle büyük harflerle yazdım dikkat çekip okunsun diye başarmışım sanırım.Olmuş canım olmuş o uzunca yazdığın yazıyı okurken çok zorlandım. Gözlerim kaydı.
Evet evet okurken baya yorsa da dikkat çektiği kesin..özellikle büyük harflerle yazdım dikkat çekip okunsun diye başarmışım sanırım.
teşekkür ederim canım benim aynen öyle kimse sıkıntı çekmesin maddi manevi zaten zorlanıyor insan bir de sonuç istenilen gibi olmazsa psikolojık yıkım oluyor.Senin ne demek istedigini ben cok iyi biliyorum kuzum. Tum iyi niyetinle, sen yasadin baskalari da yasamasin diye soyluyorsun. Insallah senin de sorunun hallolur, yuzun guler.
Ayy koptum bu yoruma korkma cnm hiçbişey olmaz ağrır o kadar.. oynamaz kaymaz gülmek veya ağlamakla..doktorum da ilginç yani trip atan sevgili gibi görüyor ama yazmıyor
catlak ıcın mı dıren ıcın mı canımkızlar dr sordum krem adı verdi dermatixsi ultra gel kullanan var mı aynısından.. kaşıntı yapan cinsten mi
bende çatlak hiç yok ki cnm.. dikiş izleri için.. dren izimde yok ince bir çizgi benim dikişler..catlak ıcın mı dıren ıcın mı canım
Öncesini çektim kendimi iyi hisseder hissetmez atıcam canımlar
Slm canım. Evet bu hafta iş başı yaptım ben geri. Arada bir kabuğuma çekiliyorum işte. Hayat söyle böyle devam ediyor . Dün çok yakın iş arkadaşım olan Romanyalı bir kadına anlattım yeni memişleri.:)))) Kadın şok oldu, gözleri boş boş memelere bakmaya başladı. Dedim böyle olmayacak. Lavobaya gittik , orda çamaşırın üzerinden inceledi, silikonlu meme nasıl his edilir diye birde dokundu, maşallah tütütütü çeke çeke bir hal oldu :))))
tsk ederim canim
teşekkür ederim ama maalesef iş işten geçti 2 ay oldu ameliyat olalı.ben de bu yazıyı olacak olanlar için yazdım.:)Gecmis olsun bende diklestirme oldum meme basi da kucultuldu ,dual plan 325cc de protez var istersen resimlerimz bakabilirsin izlerden kormayin cok iyi iyilesiyor benimkiler beyaz ince bir cizgi seklinde
Resimlerine baktim daha cok erken mucize 6 ayi bekle bakalim olmadi tekrar duzeltsin doktorun canim uzulme herseyin cagresi varteşekkür ederim ama maalesef iş işten geçti 2 ay oldu ameliyat olalı.ben de bu yazıyı olacak olanlar için yazdım.:)
Benim tam bir bucuk seneyi gecti iki sene olacak haziranda benim meme uclarimin aerolasi baya genisti ufak seviyordum ameliyattan sonra baya bir ufakti yeniden biraz genisledi normalmis ..Benimde dikleştirme yapıldı. Meme başı da küçültülecekti. Ben istemedim. Aslında yaptırsamıydım diye arada kaldım sonra. Eşimde gerek yok böyle kalsın uçları dedi. :)) Senin ne kadar oldu ChAneL81 yapılalı.
ben ayşegül hanımın ameliyatlarını çok beğeniyorum.bu forumda da olup doktoru çok beğendiğini elinin hafif olduğunu ve hastalarıyla çok ilgilendiğini yazan arkadaşlar olmuştu.instagramdan takip ediyorum ben istersen bakabilirsin. ayşegül sivri adı.Haklisin 1 mememde sut kesilince digerini de ben biraktirdim 2 3 gun sut durdu sonra gitti zaten
O zaman biraz bekliyip oyle muayene olurum
Ama doktor onerisi yokmu
Istwnbul icin
hadi bakalım heyecanlandımmm artık son 27 ler dıyorum :)bende çatlak hiç yok ki cnm.. dikiş izleri için.. dren izimde yok ince bir çizgi benim dikişler..
bekliyoruz tatlmm azaldı dimi acılwrÖncesini çektim kendimi iyi hisseder hissetmez atıcam canımlar