- 18 Ocak 2017
- 516
- 225
- 44
Seninki ne kdrfiyat ne cano?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninki ne kdrfiyat ne cano?
Gittim bugün ama doktorumun ameliyat günüymüş ordan da konferansa geçecek o nedenle polikliniğe hiç gelmeyecek dediler.Boşa gittim yani.İnşallah küçülmez yaa zaten küçükCmm senın dr ne dedi bgn
Ben senin icin sordum
Normal sartlarda ılk gun sis olur
Zamanla iner
1. Ayda %60 2. Ayda %90 gider ödemler sislikler dedi
Genelde olan goguslerin ustundeki sislik inmeye hastaya gore gogus kuculmeye baslarmıs ama sekli otururmus
Sen aldınmı meme kartını
Saka gibii :))))ciddi misin sen :))Ayy hangi hastme bu ya bizlere adam gibi yemek vermeyecekler mi yahu :/ skandall
Walla ben diyet kafası ile börek vs yemem
Belkş kendime peynirlş somon fümeli kepek tortilla yaparım yanıma Ama cig gıda vermezşer belki ilk gğn füme falan
Gelecek arklara annemlere borek pogaca
Belki sekersiz cıkolata alırım yanıma
Ama 8 tane falan activia sade alırım
Kudus hurması
Gunkurusu kayısı
Kan üzümi
Ceviz badem kaju
Süt tarçın
Keyif
Kettle
Kahve makşnesi
Birde tahinli süt
Cennet hrmasıda isteyebilirim
400 cc kas zarı altı benim.. yuvarlak protezCanlar fotografi once cekip sonra galeriden eklemeye calistim olmadi, kirptim olmadi, direk fotograf makine sini actim oda olmadi, Telefonum Samsung Galaxy S6,
Arzum77 canim cok tesekkurler albumum olmadigi halde fotolarini gormeme izin verdigin icin oncelikle. Sonrasinda memelerin cok guzel olmuslar kac yil oldu ameliyat olali? 450cc var degil mi sende ? Ben sanirim 380 den asagi istemiyorum gordugum fotolar dan oyle karara vardim.
keske foto yukleyebilsem bakip fikir verirdiniz.
Bünyeden bünyeye degisir sonuctaGittim bugün ama doktorumun ameliyat günüymüş ordan da konferansa geçecek o nedenle polikliniğe hiç gelmeyecek dediler.Boşa gittim yani.İnşallah küçülmez yaa zaten küçük
Saka gibii :))))ciddi misin sen :))
Canım bende denedm foto yukleyemıyorum cepten
Yok brn degildm yeni olan biri vardiSen miydin bunlar kücük oldu diyen ? De ye sıze kart vs soracaktın ?
Ben dr ye sordm odemın gider 1,5-2 ayda iner ilk basta gogus buyultır sonra kuculur dedı
keske foto yukleyebilsem bakip fikir verirdiniz.
bitsedegitsekya arkadaşım nasılsın çıktın mı? Herşey yolundadır inşallah
Canım sen de beni izler misinKizlar resim yukledim simdiki halimi yukledim. Ameliyat olmus olaylar beni izleyebilirmi ??
Hadi takibe al bizleri görelim de bizlerde seni izleyelim..Yok daha olmadim canim , 28 Subat tarih aldim Fatih uygurdan