Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nişantaşı cnmcanim bu dr nerde ?
Sende olmadın daha dimi ?Canlar fotografi once cekip sonra galeriden eklemeye calistim olmadi, kirptim olmadi, direk fotograf makine sini actim oda olmadi, Telefonum Samsung Galaxy S6,
Arzum77 canim cok tesekkurler albumum olmadigi halde fotolarini gormeme izin verdigin icin oncelikle. Sonrasinda memelerin cok guzel olmuslar kac yil oldu ameliyat olali? 450cc var degil mi sende ? Ben sanirim 380 den asagi istemiyorum gordugum fotolar dan oyle karara vardim.
keske foto yukleyebilsem bakip fikir verirdiniz.
Yok daha olmadim canim , 28 Subat tarih aldim Fatih uygurdanSende olmadın daha dimi ?
Senim dr belli mi ? Veya tariihn belli mi ?
Kaç cc senin ki?kizlaarr kizlar foto koydum
kiz ben daha ameliyat olmadimKaç cc senin ki?
Ben puding goturdum bu icine biskuvi konulanlar varya, gece arkadasim yedirdi cok acikmistim yemek vermediler. Pijama,terlik,islak mendil,pecete ic camasiri falan goturdum. Islak mendil,pecete,terlik hastanede verdiler. Pijama giyemedim. Onlukle dolastim zaten cok kalkamadim yerimden. Doktorun yanina bile onlukle gittimm amann arkasi acikmis batti balik yan gider diye :)) bunlar ciplak miplak umursamiyolar dedim :)) cok yuk etme kndine ama kraker puding flan al yine de acikirsin gece, ben kahvalti da yapamadim. Cok agrim vardi bi de bunlar kahvaltida meyveli yogurt yiyolar bi de muz getirmisler yanina midem bulandi gorunce :))) bence sadece yiyecek al :))
34 yas bekar ben :) evde kaldımTeşekkürler canım .. bende 32 yasindayum
Foto koydum deyince heyecan yaptım,300 cc lik arıyorum dermişimkiz ben daha ameliyat olmadim
İzlermsn bemi kuzukizlaarr kizlar foto koydum
izledim canim da ben ameliyattan onceki yani simdiki halimi koydumİzlermsn bemi kuzu
Cmm senın dr ne dedi bgnFoto koydum deyince heyecan yaptım,300 cc lik arıyorum dermişim
Seninkiler bende. Büyük maşallah üst dokun varizledim canim da ben ameliyattan onceki yani simdiki halimi koydum
Ay aramızda 2 gün olacakYok daha olmadim canim , 28 Subat tarih aldim Fatih uygurdan
ustum bosaldi biraz canim 2 cocugum var kucuk 1 yasinda 4 ay once biraktim emzirmeyi, 2 cocuk emzirince gogusler kuculdulerSeninkiler bende. Büyük maşallah üst dokun var
ekol hastanesi gülüm Izmir Fatih uygur Sen istanbul mu?Ay aramızda 2 gün olacak
Hangi hastane
Tellerinizi alırız tam destek hep destek
Evet ya Liv de olacagmekol hastanesi gülüm Izmir Fatih uygur Sen istanbul mu?
Az degil 12-13 civarı cnmfiyat ne cano?