- 26 Ekim 2009
- 790
- 453
maşallah cnm ne kadar oldu seninKontrole gittim. Hersey yolunda. Normal çamaşıra gecebilirsin dedi Yine de iyilestim diyip hor kullanma dedi :) ağır kaldıramamaya devam. Artık kontrole gitmeme gerek yokmus.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah cnm ne kadar oldu seninKontrole gittim. Hersey yolunda. Normal çamaşıra gecebilirsin dedi Yine de iyilestim diyip hor kullanma dedi :) ağır kaldıramamaya devam. Artık kontrole gitmeme gerek yokmus.
bugün tam 1 ay oldu.fotoğrafın varsa izlerim seni görebilirsin ozaman.
süper maşallah.zor olan kısmı atlattın çok şükür.Kontrole gittim. Hersey yolunda. Normal çamaşıra gecebilirsin dedi Yine de iyilestim diyip hor kullanma dedi :) ağır kaldıramamaya devam. Artık kontrole gitmeme gerek yokmus.
evet benim de bu krem sabah akşam sürüorum.bitene kadar sürcem ben.Contrabulex mi ne oyle bi seydi ismi bi tek bunu verdi
Aynen öyle canım ya, imkan varsa yalnız kalmamalı ilk günler .kesinlikle kimse tek başına ameliyat olamasın.çok kötü bir şey.her anlamda desteğe ihtiyaç var.ben ne çektim .sana da geçmiş olsun canım.
Ben de oyle yapayim bari gecer umarim izlerevet benim de bu krem sabah akşam sürüorum.bitene kadar sürcem ben.
Ben giydim ya malum hava soguk kalin askili atlet giymistim askili da aldim yanima hastaneye digerini giyemezsem diye bence sen de oyle al bulunsun, benim pijamam da onden dugmeli degildi boldu ama hem vucudu hem yakasi, doktor zaten cikar cikmaz kollarini kaldir bi sey olmaz dedi hatta jimnastik hareketleri gosterdi kollari karsiya yana acmaliKızlar ameliyat sonrası önden düğmeli pijama giyeceğiz ya alttan atlet giyilmiyormu ya da siz naptınız malum soğuk hava o takıldı aklıma alış veriş yapcm da :))
Valla ameliyat sonrası hiç üşümek aklıma gelmedi o ağrıdan :) ben geceliği bile incecik giymiştim. Ama götür yanında canım giyersin belki üşürsen bulunsunKızlar ameliyat sonrası önden düğmeli pijama giyeceğiz ya alttan atlet giyilmiyormu ya da siz naptınız malum soğuk hava o takıldı aklıma alış veriş yapcm da :))
Bir ay uc gün :)maşallah cnm ne kadar oldu senin
Cok şükür.. Çok teşekkür ederim :)süper maşallah.zor olan kısmı atlattın çok şükür.
Kolumu kaldıramadıgim için atlet giyemedim. Pijamayı pamuklu al üzerine de Yelek alabilirsin..Kızlar ameliyat sonrası önden düğmeli pijama giyeceğiz ya alttan atlet giyilmiyormu ya da siz naptınız malum soğuk hava o takıldı aklıma alış veriş yapcm da :))
canım bizim hast. ameliyat önlüğü giydirdiler. başka pijamaya gerek kalmadı. kullanışlı birşey. hastane odası sıcak oluyor zaten dert etme. ama yanına atlet çamaşır al tabi. ben bir önden fermuarlı eşortman aldım. arzumun hastane öncesi formu var okumanı tavsiye ederim. sitres yapma sakin ol cnm. hayırlısıyla sende atlat bakalımKızlar ameliyat sonrası önden düğmeli pijama giyeceğiz ya alttan atlet giyilmiyormu ya da siz naptınız malum soğuk hava o takıldı aklıma alış veriş yapcm da :))
İnş canım ya dün konuşuyorduk eşimle nasıl yaparız çocukları falan diye sonra ben birkaç gün zor yatıp kalkıcam öyle kolay bir ameliyat değilmiş deyince sen eminmisim kendine bunu niye yapıyorsun dedi moralim bozuldu ama sizleri gördükçe boşuna çekmiyceğimi düşünüyorum bu sıkıntıları dimi kızlar yaacanım bizim hast. ameliyat önlüğü giydirdiler. başka pijamaya gerek kalmadı. kullanışlı birşey. hastane odası sıcak oluyor zaten dert etme. ama yanına atlet çamaşır al tabi. ben bir önden fermuarlı eşortman aldım. arzumun hastane öncesi formu var okumanı tavsiye ederim. sitres yapma sakin ol cnm. hayırlısıyla sende atlat bakalım
teşekkür ederim cevabın için ne kadar pekiBen ankarada kubilay ozdil hocaya olucam haftaya insaallah