- 13 Kasım 2016
- 129
- 69
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de diklestirme ve protez.. hayirlisi olsun:)Merhaba kızlar bu forumu ve diğer forumları hatmettikten sonra cesaretle 2 doktora gittim görüştüm ve Ocak ayında dikkeştirme ve 300 cclerime kavuşuyorum herkese de çok teşekkür ederim aklımda kalan bir sürü soruya cevap buldum.
İzmirde üniversite hastanesinde yaptırdımHavuza ne zaman girebiliriz biliyormusunuz? Bikinilerimde olmaz bu mevsimde nerden bulurum???
geçmiş olsun. Ağrılar her gün azalıyor geçecek hepsi. Acele etme inşallah istediğin gibi olmuştur büyüklüğü. Nerde yaptırdın hangi Dr?
kız ağrı sızı korkudan öyle şeyler gelmez insanın aklınagerçi o da kişiden kişiye değişir belkicnm nette bikini satışı var bu arada 3 hafta sonra normal hayata dönüş her anlamda dedi benim doktorum ben ayrımlar yaptım mesela şunu yapabilirmiyim gibi bana sex dahil herşey herşey demek herşeyi kapsıyor dedi sadece oğlum ağır olduğu için (17 aylık) onu 1 ay taşımayacağım haricindeki herşey 3 hafta sonra serbest..
Amin çok teşekkür ediyorum Heoümize sağlıklı sorunsuz süreçler olsunGecmis olsun tekrardan maasallah cesaretinize:) poponuzu kasiyin nazar degmesin diye bir laf duymustum :) saglikli acisiz gunler diliyorum hepimize :)
kız benden fazlasıyla çıkardı ben sana vereydim canım yaaYağ ile dolgu yapılacaktı hacmin büyütülmesi için fakat vücudumdan o kadar yağ çıkmazdı. Bu yüzden protez artı yağ enjeksiyonu oldu Ayrıca selülitlerde temizlendi .
Olsa alırım ama olmuyor iştekız benden fazlasıyla çıkardı ben sana vereydim canım yaa
Biz 5. Gün başladık eski düzen devamkız ağrı sızı korkudan öyle şeyler gelmez insanın aklınagerçi o da kişiden kişiye değişir belki
Pardon konuya dahil oluyorum ama izmir de hangi üniversite hastanesinde yaptirdinizİzmirde üniversite hastanesinde yaptırdım
Ege üniversitesindePardon konuya dahil oluyorum ama izmir de hangi üniversite hastanesinde yaptirdiniz
Ege Üniversitesi hastanesinde doktor yiğit beye ameliyat oldumPardon konuya dahil oluyorum ama izmir de hangi üniversite hastanesinde yaptirdiniz
Ben masajla değilde, normal pıt pıt şekilde bebe yağı sürdüm iki gün çatlamasın diye, benimde fısır fısır çok kötü oldu bıraktımKızlar siz masaj yaparken falan ne sürüyorsunuz ? Başlarda iyiydi de Bebe yağı da zeytinyağı da çok fazla sivilce yaptı sonradan
Hoşbulduk canımmmHoşgeldin Sihirlii hayırlı olsun kararın inşallah.
Teşekkürler canımCan'ım merhaba çok sevindim bu kararınıza.hayırlı olsun Bi volkan hocaya sorsana, ne kadar süre sonra süt verilebiliyormuş? Bence verebilirsin gibi, 10 ay olmuş. Daha gebe kalacaksın, 40 hafta gebelik... 0000 oooo oooo 2 yıla yakın bi süre. Bi msj at sor bence
Ya evet bende de sivilce olusmaya basladi ustelik yaglar kil hucrelerini besler o yuzden korkarak suruyorum, boyle bi sorun olmaz insallahBen masajla değilde, normal pıt pıt şekilde bebe yağı sürdüm iki gün çatlamasın diye, benimde fısır fısır çok kötü oldu bıraktım
Cildi yağlamakmı gerekmiş kızlar. Ben birşey yapmadım daha .Ya evet bende de sivilce olusmaya basladi ustelik yaglar kil hucrelerini besler o yuzden korkarak suruyorum, boyle bi sorun olmaz insallah
bana doktor bebe yagı kullan demişti cıktıktan sonra masaja baslamadan bile üstten üstten sürüyordum ben, deri çatlamasın diyeCildi yağlamakmı gerekmiş kızlar. Ben birşey yapmadım daha .