Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar siz masaj yaparken falan ne sürüyorsunuz ? Başlarda iyiydi de Bebe yağı da zeytinyağı da çok fazla sivilce yaptı sonradan:KK43:

cnm nette bikini satışı var bu arada 3 hafta sonra normal hayata dönüş her anlamda dedi benim doktorum ben ayrımlar yaptım mesela şunu yapabilirmiyim gibi bana sex dahil herşey herşey demek herşeyi kapsıyor dedi :olamaz: sadece oğlum ağır olduğu için (17 aylık) onu 1 ay taşımayacağım haricindeki herşey 3 hafta sonra serbest..
kız ağrı sızı korkudan öyle şeyler gelmez insanın aklına:confused:gerçi o da kişiden kişiye değişir belki:KK45:

Can'ım merhaba :KK66: çok sevindim bu kararınıza.hayırlı olsun ❤️ Bi volkan hocaya sorsana, ne kadar süre sonra süt verilebiliyormuş? Bence verebilirsin gibi, 10 ay olmuş. Daha gebe kalacaksın, 40 hafta gebelik... 0000 oooo oooo 2 yıla yakın bi süre. Bi msj at sor bence :KK66:
Teşekkürler canım :anneadayı:
Valla istiyoruz ama memeler aklıma geliyo süt gelir mi gibisinden,doktora daha soramadım yrın sorayım bakalım ne diycek,olanları merak ettim nsıl emzirdiklerini:KK45:

X