- 13 Ekim 2016
- 176
- 165
- 46
Teşekkür ederjm :) meme artrofisi yazıldı sanırım.Benimki heyet degil ya ondan herhalde ne yazdilar acaba raporunuza iyi olmus dinlenmissinizdir sevindim sizin adiniza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederjm :) meme artrofisi yazıldı sanırım.Benimki heyet degil ya ondan herhalde ne yazdilar acaba raporunuza iyi olmus dinlenmissinizdir sevindim sizin adiniza
geçmiş olsun. Ağrılar her gün azalıyor geçecek hepsi. Acele etme inşallah istediğin gibi olmuştur büyüklüğü. Nerde yaptırdın hangi Dr?Ameliyatımin 3. Günü ve ben yine ağrıdan sizidan uyuyamıyorum. 275 High profil yuvarlak takıldı. Şuan sargilı açıp bakamıyorum ama küçük mü oldular acaba demeden de edemiyorum
Slm cnm bende çok merak ediyorum, yukarı uzanmak yok anlamında..Hadi bakalım şimdiden merak etmeye başladım bende seninkileri . Doktorun bayan olmasıda ayrı bir avantaj bence . Uzanmak yok derken canım , yatakta tam uzanmakmı yok veya kollarla yukarı uzanmakmı yok ?
saol kuzumm doktorum opr.dr seda barutca afsuroğluHadi hayırlı olsun Doktorun kimdi?
saol fatoşum az kaldı senin de yarın ameliyat.. evet kuzu mentor takıyor kas altı bitişi serbest denilen yöntemle detaylıca sordum herşeyi dr a kadın demiştir arkadaş ne meraklı hastam bilmiyor ki burda eniciğinden cinciğine araştırma yapıyoruzHayırlı uğurlu olsuncanım. Sabırsızlıkla beklemeye devam edeceğiz. Ameliyat sonrası da çok önemli dikkat etmek gerekiyor. minik paşayı 1 ay uzaktan seveceksin maalesef ondan sonra istediğin kadar kucağına alırsın tatlım dert etme. Mentor mu takıyor.
cnm nette bikini satışı var bu arada 3 hafta sonra normal hayata dönüş her anlamda dedi benim doktorum ben ayrımlar yaptım mesela şunu yapabilirmiyim gibi bana sex dahil herşey herşey demek herşeyi kapsıyor dedi sadece oğlum ağır olduğu için (17 aylık) onu 1 ay taşımayacağım haricindeki herşey 3 hafta sonra serbest..Havuza ne zaman girebiliriz biliyormusunuz? Bikinilerimde olmaz bu mevsimde nerden bulurum???
aynen canım benimsaol fatoşum az kaldı senin de yarın ameliyat.. evet kuzu mentor takıyor kas altı bitişi serbest denilen yöntemle detaylıca sordum herşeyi dr a kadın demiştir arkadaş ne meraklı hastam bilmiyor ki burda eniciğinden cinciğine araştırma yapıyoruz
çok alemsin katii ya :) hayırlısıyla bizde bir kurtulalaım canım.cnm nette bikini satışı var bu arada 3 hafta sonra normal hayata dönüş her anlamda dedi benim doktorum ben ayrımlar yaptım mesela şunu yapabilirmiyim gibi bana sex dahil herşey herşey demek herşeyi kapsıyor dedi sadece oğlum ağır olduğu için (17 aylık) onu 1 ay taşımayacağım haricindeki herşey 3 hafta sonra serbest..
Canım insallah bundan sonrası hep guzel ve sorunsuz olur cok gecmiş olsunYok yaa okadar çok şey yaşadım ki izleri söylemeye sıra gelmedi. 15 gün sonra kontrolum var bakalım ozamana kadar nasıl olcak.bantlar çıkar çıkmaz ikisi arasındaki farkı gördüm ama sol meme sıkıntılı olduğundan izi söylemeye bile korktum.biraz daha duzelsin bakacağım nasıl olcak.
Merhaba bi sey sorsam sanirim popo estetigi dusunuyordunuz oldunuz mu ameliyat, vallahi buyuk cesaret olduysaniz tebrik ederimBende öyleyim maalesef
Oldum evet :)) Selülitler de temizlendi,lipo oldu.. Aslında beklediğimden çok çok kolay geçti biliyormusunuz Ne bir tepki verdi vücut ne bir komplikasyon.. ilk gün bile oturmamda kalkmamda,yatmamda sıkıntı yaşamadım.Merhaba bi sey sorsam sanirim popo estetigi dusunuyordunuz oldunuz mu ameliyat, vallahi buyuk cesaret olduysaniz tebrik ederim
İlk defa duyuyorum bu doktorun ismini. Nerde muayenehanesi? Yada hangi hastanede?saol kuzumm doktorum opr.dr seda barutca afsuroğlu
cnm kadıköyde hastanesi kliniği de ataşehirde..İlk defa duyuyorum bu doktorun ismini. Nerde muayenehanesi? Yada hangi hastanede?
Öylemi,baktım sosyalmsayfalsrına ama bilgi eklememiş göremedim yada. O yüzden merak ettimcnm kadıköyde hastanesi kliniği de ataşehirde..
sosyal medya hesabında paylaşmıyor sadece kendi ameliyat hallerini paylaşıyor ama klinikte yaptığı işleri gösteriyor.. ona olan tanıdık var vesile olunca çokta memnun kalınca bir de ben onu aramadan ondan kampanya mesajı gelince işaretlere riayet ettim kendiside şaşırdı onu aramayan kimsenin nosu olmazmış gerçekten tesadüf ben aramadığıma eminim.. birde daha telde sevdim kadını gidince de emin oldum enerjimiz inanılmaz uydu..Öylemi,baktım sosyalmsayfalsrına ama bilgi eklememiş göremedim yada. O yüzden merak ettim
Hadi hayırlı kararlar Ve sonuçlar olsun inşallah
Maasallah diyorum :) :) aman nazar degmesin ben goguse cesaretim kirilmasin diye arastirmadan bi an once oldum, meraktan soruyorum popoya silikon mu konuyor yoksa dedogniz gbi sadece selulit falan mi duzeltildiOldum evet :)) Selülitler de temizlendi,lipo oldu.. Aslında beklediğimden çok çok kolay geçti biliyormusunuz Ne bir tepki verdi vücut ne bir komplikasyon.. ilk gün bile oturmamda kalkmamda,yatmamda sıkıntı yaşamadım.
Cesaret olmazsa elde edemezsin
Vaayyy... Gerçektende ilginç Enerji uyduysa tamamdırsosyal medya hesabında paylaşmıyor sadece kendi ameliyat hallerini paylaşıyor ama klinikte yaptığı işleri gösteriyor.. ona olan tanıdık var vesile olunca çokta memnun kalınca bir de ben onu aramadan ondan kampanya mesajı gelince işaretlere riayet ettim kendiside şaşırdı onu aramayan kimsenin nosu olmazmış gerçekten tesadüf ben aramadığıma eminim.. birde daha telde sevdim kadını gidince de emin oldum enerjimiz inanılmaz uydu..
Yağ ile dolgu yapılacaktı hacmin büyütülmesi için fakat vücudumdan o kadar yağ çıkmazdı. Bu yüzden protez artı yağ enjeksiyonu oldu Ayrıca selülitlerde temizlendi .Maasallah diyorum :) :) aman nazar degmesin ben goguse cesaretim kirilmasin diye arastirmadan bi an once oldum, meraktan soruyorum popoya silikon mu konuyor yoksa dedogniz gbi sadece selulit falan mi duzeltildi
Gecmis olsun tekrardan maasallah cesaretinize:) poponuzu kasiyin nazar degmesin diye bir laf duymustum :) saglikli acisiz gunler diliyorum hepimize :)Yağ ile dolgu yapılacaktı hacmin büyütülmesi için fakat vücudumdan o kadar yağ çıkmazdı. Bu yüzden protez artı yağ enjeksiyonu oldu Ayrıca selülitlerde temizlendi .
Sağol kattina Web'den bikini baktım ama bedeni ne olur emin değilim 85 Bcnm nette bikini satışı var bu arada 3 hafta sonra normal hayata dönüş her anlamda dedi benim doktorum ben ayrımlar yaptım mesela şunu yapabilirmiyim gibi bana sex dahil herşey herşey demek herşeyi kapsıyor dedi sadece oğlum ağır olduğu için (17 aylık) onu 1 ay taşımayacağım haricindeki herşey 3 hafta sonra serbest..