- 23 Aralık 2014
- 493
- 363
- 40
Hepinizi salona bekliyorum:) yanina gelince detayli konusuruz:)bitsedegitsekya vayyy
bizim bu göbekler nasıl gidecek canım ya. lütfen tavsiye ver. bizi zayıflatttt. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepinizi salona bekliyorum:) yanina gelince detayli konusuruz:)bitsedegitsekya vayyy
bizim bu göbekler nasıl gidecek canım ya. lütfen tavsiye ver. bizi zayıflatttt. :)
Benim meme cevresi de kuculecek. Eger buyukse yaptirmisken onu da yaptir, onda ekstra bi aci ya da iz yok zaten..canım şöyle T şekli var meme çevresindeki renkli kısım kesilecek. Daha önceki doktor meme ucun büyük küçültelim demişti. O işleme gerek yok kalsın dedi yani.
Hic duymadim bunu ya. Cogunlukla mentor takiliyo, sert miymis kiDuali de aşağı yukarı biliyorum. Bir kısmı kas altına giriyor. Ama mentor takarsam sert olduğu için hissederesin eline gelir dedi.
Bana da dual plan dedi doktor canım yarı kasaltı oluyo yani :) mentordan daha mı yumuşakmış o silikon acaba?Geldim kızlar, Selam herkeze. İnanın çok kafam karıştı. Önce baktı doktor. Kas üstü yapalım dedi. Ben kas altı daha iyi olursa öyle yapalım dedim. Kas altına o kadar ağrıya gerek yok, sonra dual olsun dedi. Ameliyat esnasında karar vericem en iyisini yaparım merak etme dedi. Protez + dikleştirme ve meme ucunu kesmeye gerek yok ihtiyaç olursa bir kaç sene sonra yaparız dedi. Doğallıktan yana. Ben gene dedim dolgun olsun doğal olmasın. Silikon markası yanlış hatırlamıyorsam polytech silikon olsun dedi. Ben mentor diye diretince onu da yaparım sen istersen fakat elini değince hissedersin dedi. kafam çok karışık kızlar. Ne yapsam arzum77 aslında doktora güveniyorum. Bunda içim daha rahat. İz konusu illaki olacak ama fazla dert eden görmedim diyor. 5 gün kaldı bu arada. Direk dese kas altı yapıcam. Hiç ikilemde kalmazdım. Ben zaten şartlanmıştım. Kendimi bırakıcam doktorun eline artık. Heyırlısıyla bakalım ne çıkarsa bahtımıza kızlar :)
Bence de canım madem renkli kısmın çevresinden kesilecek lolipop gibi dimi yanlış anlamadıysam olmuşken küçükltmek daha mantıklı geldi bana da. Bikaç yıl sonra tekrar uğraşmaktansacanım şöyle T şekli var meme çevresindeki renkli kısım kesilecek. Daha önceki doktor meme ucun büyük küçültelim demişti. O işleme gerek yok kalsın dedi yani.
Doktor şöyle yapalım diyor,hasta böyle yapalım diyor.. Sonra doktor peki sen nasıl istersen diyor :)Geldim kızlar, Selam herkeze. İnanın çok kafam karıştı. Önce baktı doktor. Kas üstü yapalım dedi. Ben kas altı daha iyi olursa öyle yapalım dedim. Kas altına o kadar ağrıya gerek yok, sonra dual olsun dedi. Ameliyat esnasında karar vericem en iyisini yaparım merak etme dedi. Protez + dikleştirme ve meme ucunu kesmeye gerek yok ihtiyaç olursa bir kaç sene sonra yaparız dedi. Doğallıktan yana. Ben gene dedim dolgun olsun doğal olmasın. Silikon markası yanlış hatırlamıyorsam polytech silikon olsun dedi. Ben mentor diye diretince onu da yaparım sen istersen fakat elini değince hissedersin dedi. kafam çok karışık kızlar. Ne yapsam arzum77 aslında doktora güveniyorum. Bunda içim daha rahat. İz konusu illaki olacak ama fazla dert eden görmedim diyor. 5 gün kaldı bu arada. Direk dese kas altı yapıcam. Hiç ikilemde kalmazdım. Ben zaten şartlanmıştım. Kendimi bırakıcam doktorun eline artık. Heyırlısıyla bakalım ne çıkarsa bahtımıza kızlar :)
ok canım bekliyorum salon nerde ? inşallah uzak değildir.Hepinizi salona bekliyorum:) yanina gelince detayli konusuruz:)
Betüşüm bugün dE aynı mı durum ?Benim ara ara hic batma sızlamam olmadi ilkkez bu oldu 2gundür de kaldı bekleyelim bekleyelimde hisleri 7aydir bekliyorum ben degisen hic biseyim yok Allah yardimcimiz olsun
ok canım çok saol. içimi rahatlattın. Saol mentor taktırırım ben. Mentor kas altı yap dicem birdaha neden uğraşayım.Doktor şöyle yapalım diyor,hasta böyle yapalım diyor.. Sonra doktor peki sen nasıl istersen diyor :)
Açıkcası çok tuhafıma gidiyor böyle diyaloglar.
Neyse gelenim sadete... Dual plan Ve kas altı aynı sayılır hatta bana göre aynı :)) Ama dikeleştirme olacak olan bir memeye en iyisi kas altıdır.. Çünkü sarkık gevşek bir meme dokusu var zaten.
Meme ucu zaten çepeçevre kesilip taşınacak. Küçültmeye gerek yok demiş,gerekli görmemiş demekki.. Ama bir iki sene Sonra gerek olursa o zaman yaparız demesi iyi değil. Bir iki sene Sonra gerekli olacaksa bunda yapsın bitsin bence..
Önerdiği protez markası Polytech demişsin. Bu protezde kanserojen madde bulunmuş,detayları bu linkte bulabilirsin!! Şahsen ben tercih etmem
http://m.haberturk.com/saglik/haber/710887-bir-silikon-skandali-da-almanyada
Bence biraz daha araştır,ben olsam hemen karar vermezdim bu şartlarda!
Benim meme cevresi de kuculecek. Eger buyukse yaptirmisken onu da yaptir, onda ekstra bi aci ya da iz yok zaten..
Ya kizlarciklar hic mi diklestirmeli protez olan yok? Ne dikmis herkesin memisi yaaa:))))
öyle dedi ama mentor takın dicem ben.Bana da dual plan dedi doktor canım yarı kasaltı oluyo yani :) mentordan daha mı yumuşakmış o silikon acaba?
aynen canım.Hic duymadim bunu ya. Cogunlukla mentor takiliyo, sert miymis ki
DümdüZdük biz, hatta iç bükeyKuZum meme yoktu memeee
Öncelikle hayırlı olsun canım, yalnız bahsettiği protez markası avrupa da bir çok ülkede yasaklanmış bir marka..kullanma derim ben.. fda onayı olan protez markalarını tercih etmeliyiz ki güzel olalım derken sağlığımız bozulmasınGeldim kızlar, Selam herkeze. İnanın çok kafam karıştı. Önce baktı doktor. Kas üstü yapalım dedi. Ben kas altı daha iyi olursa öyle yapalım dedim. Kas altına o kadar ağrıya gerek yok, sonra dual olsun dedi. Ameliyat esnasında karar vericem en iyisini yaparım merak etme dedi. Protez + dikleştirme ve meme ucunu kesmeye gerek yok ihtiyaç olursa bir kaç sene sonra yaparız dedi. Doğallıktan yana. Ben gene dedim dolgun olsun doğal olmasın. Silikon markası yanlış hatırlamıyorsam polytech silikon olsun dedi. Ben mentor diye diretince onu da yaparım sen istersen fakat elini değince hissedersin dedi. kafam çok karışık kızlar. Ne yapsam arzum77 aslında doktora güveniyorum. Bunda içim daha rahat. İz konusu illaki olacak ama fazla dert eden görmedim diyor. 5 gün kaldı bu arada. Direk dese kas altı yapıcam. Hiç ikilemde kalmazdım. Ben zaten şartlanmıştım. Kendimi bırakıcam doktorun eline artık. Heyırlısıyla bakalım ne çıkarsa bahtımıza kızlar :)
Sporu en son özleyecek inşan benim vallahi . Hiç sevmem , mecburuetten yaparım sadece :))
Yani... Böyle bir marka protezi hastaya tavsiye etmekte ayrı bir konu tabiÖncelikle hayırlı olsun canım, yalnız bahsettiği protez markası avrupa da bir çok ülkede yasaklanmış bir marka..kullanma derim ben.. fda onayı olan protez markalarını tercih etmeliyiz ki güzel olalım derken sağlığımız bozulmasın
İz olarak meme başı en az iz kalan yerlerden zaten Orayı kesmeyince de dikleştirme Nasıl olacakmış anlamadım dikleştirme olayında marifet lolipop kesi ile olayı bitirmek en azından meme altından bi kesinin daha önüne geçmek diye düşünüyordum ama yanılıyor muyum?Geldim kızlar, Selam herkeze. İnanın çok kafam karıştı. Önce baktı doktor. Kas üstü yapalım dedi. Ben kas altı daha iyi olursa öyle yapalım dedim. Kas altına o kadar ağrıya gerek yok, sonra dual olsun dedi. Ameliyat esnasında karar vericem en iyisini yaparım merak etme dedi. Protez + dikleştirme ve meme ucunu kesmeye gerek yok ihtiyaç olursa bir kaç sene sonra yaparız dedi. Doğallıktan yana. Ben gene dedim dolgun olsun doğal olmasın. Silikon markası yanlış hatırlamıyorsam polytech silikon olsun dedi. Ben mentor diye diretince onu da yaparım sen istersen fakat elini değince hissedersin dedi. kafam çok karışık kızlar. Ne yapsam arzum77 aslında doktora güveniyorum. Bunda içim daha rahat. İz konusu illaki olacak ama fazla dert eden görmedim diyor. 5 gün kaldı bu arada. Direk dese kas altı yapıcam. Hiç ikilemde kalmazdım. Ben zaten şartlanmıştım. Kendimi bırakıcam doktorun eline artık. Heyırlısıyla bakalım ne çıkarsa bahtımıza kızlar :)