ya kızlar şu ameliyat sonrası keşke daha büyük olsaymış yorumlarınız yüzünden inşallah kafam kadar memelerle çıkmam doktordan
forma yazdığım ilk yorumlarda doğal olsun desteksiz sütyen takayım abartı istemiyorum diye düşünürdüm oysa şimdi; hem doğal olsun hem elbisenin altından da farkedilsin yani giydiğim yakışsın hatlarım belirgin olsun, dantelli sütyenlerde sexi dursun, hem abartı olmasın vücuduma ama hemde normalin bir tık üstü olsun
ayy kafam bi dünya oldu bunlarla.. şaka bir yana hepinizden ayrı bir tecrübe edindim bakalım ortaya ne çıkacak c.tesi ameliyat günü alacağım, hayırlısı..
(not: ülkemiz bunca karmaşa içindeyken bazen kızıyorum kendime sırası mı diye söylentilere bakılırsa iç savaş kapımızda ülkemizi bölmek isteyenlere fırsat verme Rabbim diye dua ediyorum kendimden çok gelecek nesillerimiz çocuklarımız için endişeleniyorum..
düşünebildiğim tek şey kolay kurmadı atalarımız bu toprakları kolay kolay da vermeyiz kimselere tek ihtiyacımız olan şey ayrımları bir kenara bırakıp birlik olmamız.. umarım en kısa sürede huzurlu günlerimiz geri gelir..)