Aşkolsun,alayım hemen
Teşekkür ederim ❤Aşkolsun,alayım hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşkolsun,alayım hemen
Teşekkür ederim ❤Aşkolsun,alayım hemen
İkincisi :) rahat bi yatak cok onemli unutma cok rahat yastiklar ve rahat bi yatak . Benim sanssizligim regl olmam oldu. Ameliyatla birlikte cok kan kaybettim. Oyuzden tansiyonum cok dustu halsizdim bugun kalktim geziniyorum evde saclarimi bile topladim :) gerilme var goguslerde bide biraz boyun sirt agrisiEn zor gun hangisiydi cnm
Herkes 2.gun diyo.. baya uzun ve zorlu bi surece hazir olmak lazim sanirimİkincisi :) rahat bi yatak cok onemli unutma cok rahat yastiklar ve rahat bi yatak . Benim sanssizligim regl olmam oldu. Ameliyatla birlikte cok kan kaybettim. Oyuzden tansiyonum cok dustu halsizdim bugun kalktim geziniyorum evde saclarimi bile topladim :) gerilme var goguslerde bide biraz boyun sirt agrisi
Ay bu nasil sexilik . Kizlar foto aticam bakin . Bugun kaldiriyorum kolumu fito cekebilcek kadarEn zor gun hangisiydi cnm
Bekliyoruzzzz ❤❤❤Ay bu nasil sexilik . Kizlar foto aticam bakin . Bugun kaldiriyorum kolumu fito cekebilcek kadar
HaniiiAy bu nasil sexilik . Kizlar foto aticam bakin . Bugun kaldiriyorum kolumu fito cekebilcek kadar
Attim :)Haniii
Wowww supeeerrr:)))Attim :)
Bende yakın sayılırım size,Osmanbey deysen :) Ama ev hanımıyım,kahve olurmu yinede :)))
Siz hangi doktora oldunuz ve kac cc konuldu ?Oyle olucak canim, tecrubeyle sabit soyluyorum, benimde 5. Gun resimlerim var ona bak orda benimde basik, benim 17. Gunum bugun bayaa fark var ilk gunlere gore, Sıkma canını
50kilo 1.68 boy . İlsun hanim harika is cikardi ya cok memnunumWowww supeeerrr:)))
Senin boy kg kacti cnm
Ay bu nasil sexilik . Kizlar foto aticam bakin . Bugun kaldiriyorum kolumu fito cekebilcek kadar
Ay bu nasil sexilik . Kizlar foto aticam bakin . Bugun kaldiriyorum kolumu fito cekebilcek kadar
325 zor sigdirdi doktorum :)))ayyy çok güzel görünüyor. sen baya zayıfmışsın cnm. kaç taktılar sana
hayırlı olsun cnm benim ameliyat olmayı düşündüğüm tarihi almışsın çok sevindim senin adına..Bugün tekrar görüştüm doktorla günü belirledik 13 ocak saat 8 de giriyorum ameliyata:)) dikleştirme istemiyorum büyük proteze razıyım dedim :) o da çok olağanüstü bir görüntüyü ben de yapmam zaten doğalın bi tık büyüğü olur dedi. Hatta bazen hastalar o kadar ısrarcı oluyorlarki doğal olsun diye sonrasında daha büyük olsa mıydı diye pişman olanlar oluyor dedi. Ben de biliyorum dedim içimden sayeniz de çok şey öğrendim kızlar sağolun :))
Çok sağol :)hayırlı olsun cnm benim ameliyat olmayı düşündüğüm tarihi almışsın çok sevindim senin adına..
1.74 boy, 53 kilo canım sana da hayırlı olsun canım maşallahhSelam canım Missezgi senin boy kilo neydi çok yakışmış 450 cc ❤
Haberlerini bekliyoruz canım merak ettik@limette canım senin için girdim bugün foruma
Bekliyorum iyi haberlerini
İnşallah içine sinen bi sonuç alırsın
Benim de 1.73 55 kiloyum hemen hemen aynı gibi çok teşekkür ederim canım1.74 boy, 53 kilo canım sana da hayırlı olsun canım maşallahh