Senacicekk Ankara'da önerebilecegin Dr var mıAy iyi ozaman korktum bi an
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senacicekk Ankara'da önerebilecegin Dr var mıAy iyi ozaman korktum bi an
Izliyorum.İzlermisin foto görünmüyo
Izliyorum canim.Beni de izle cnm
Canim cok az kaldi olup biticek hayirlisiyla, ankarada olsaydin seni gormeye destek olmaya gelirdim gercekten yalnizlik kotu bisey farkindayim ama guzel bisey icin yalnizsin unutma, dualarim seninleSon bir günüm kaldı ameliyat için . Kısmetse yarın bu saatlerde çıkmış olacağım ameliyattan . Hayırlısı ile atlatırım inşallah. Ataşehirde olan varmı aranızdan . İnsanın bir şehirde Tanıdığı olmammı ne kadar zor ya .
Ben ankaradayim canim. Haldun kamburoglu na ameliyat oldum, tavsiye ederimKızlar acil yardım Dr arıyorum. Çok araştırdım. Ama kafam daha çok karıştı. Ankara'dan Dr lütfen
Evet valla iyilesme sureci . Cok sagol aman sissin ondan bisey olmaz kotu bisey olmasinda :)Cnm hayırlı olsun ameliyat bitmişte iyileşme sürecine geçilmiş. hafta sonu evde çocuklarla giremiyorum forma. korkma bence de bişey olmaz regliden en fazla biraz şişer ertesi güne normale döner çok g.olsun..
Yok ben izmitte oldum canim. Ankara hakkinda hic bilgim yokSenacicekk Ankara'da önerebilecegin Dr var mı
Yeni ameliyat olmana ragmen sonuc cok iyi görunuyorİzlermisin foto görünmüyo
Kaç cc hangi yöntemle ameliyat oldun geçmiş olsun. Ne kadara mal olduBen ankaradayim canim. Haldun kamburoglu na ameliyat oldum, tavsiye ederim
Ne zmn ameliyat oldun acaba, 3 ayi gecti mi?Ben ankaradayim canim. Haldun kamburoglu na ameliyat oldum, tavsiye ederim
Yok daha yeni oldum, 18. Gunum bugunNe zmn ameliyat oldun acaba, 3 ayi gecti mi?
Gercekten mi, inanilmaz. O kadar kisa sure gecmesine ragmen sonuc inanilmazHarikaYok daha yeni oldum, 18. Gunum bugun
Doktorun kim ve ne kadara mal oldu?Yok daha yeni oldum, 18. Gunum bugun
Evet bende cok memnunum simdilik, o resimler 5. Gunun resimleriydi, simdi biraz daha sekillenmeye basladiGercekten mi, inanilmaz. O kadar kisa sure gecmesine ragmen sonuc inanilmazHarika
Günaydın yatıp kaklınca çok ağrı oluyo gün içinde iyiyim canım kollarımı daha çok hareket ettiriyorum oje sürdüm :)günaydın bu gün nasılsın cnm
Aaa çarşamba onuda bi sorayım ben bu arada verdiğin bilgiler harika canım teşekkür ederim ❤Selam kizlar, bazilariniz biliyodur, benim dr um bana masaj vermedi, vermicek..son yillarda mentorun yaptigi calismalara gore, masaj cift kapsule neden oluyomus. Dr um dedikten sonra bende birkac yabanci makale okudum ve masajin cift kapsul, dalgalanma, rippling e daha cok zemin hazirladigi icin artk onerilmiyomus...ama masaj yapmayanda kimseyi duymadim ben forumda.
arzum77 canim sen daha iyi bilirsin, bu konuda bi fikrin varmi?
İnşallah hemencik gir çık ❤Son bir günüm kaldı ameliyat için . Kısmetse yarın bu saatlerde çıkmış olacağım ameliyattan . Hayırlısı ile atlatırım inşallah. Ataşehirde olan varmı aranızdan . İnsanın bir şehirde Tanıdığı olmammı ne kadar zor ya .
Ben göremiyorum no foto diyo anlamadımIzliyorum.
Teşekkür ederim canım ❤Yeni ameliyat olmana ragmen sonuc cok iyi görunuyor
ben 5 gün izin alıcam hafta sonlarıyla toplam 9 gün olacak cumadan ameliyat olsam 9 günde işe gidebilecek kadar olurum değilmi zaten pc başında işim muhasebe bi tek yol sıkıntı kalabalık tramvaylar biraz geç gelip 1 saatte erken çıkarsam o sorunu çözerim herhalde diyorum sence..Günaydın yatıp kaklınca çok ağrı oluyo gün içinde iyiyim canım kollarımı daha çok hareket ettiriyorum oje sürdüm :)