- 12 Ocak 2009
- 500
- 341
Kizlar bastaki kucuk basik gergin goruntusu sizi yaniltmasin, deri gevsedikce buyuyecek onlar oyle kalmicak Winter2016 M miskpap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baktın mı kaç takılmış biraz küçük gibi geldi ama daha çok yeni kasaltımıydı?
Baktın mı kaç takılmış biraz küçük gibi geldi ama daha çok yeni kasaltımıydı?
325cc kas altı küçük oldu yaBaktın mı kaç takılmış biraz küçük gibi geldi ama daha çok yeni kasaltımıydı?
İnşallah öyle olurKizlar bastaki kucuk basik gergin goruntusu sizi yaniltmasin, deri gevsedikce buyuyecek onlar oyle kalmicak Winter2016 M miskpap
Normal halini bi alsa şimdi biraz garip gözüküyolar :)Kizlar bastaki kucuk basik gergin goruntusu sizi yaniltmasin, deri gevsedikce buyuyecek onlar oyle kalmicak Winter2016 M miskpap
Bak mira cvp yazmış değişecekmiş bozma moralini daha çok yeni canım benimİnşallah öyle olur
Oyle olucak canim, tecrubeyle sabit soyluyorum, benimde 5. Gun resimlerim var ona bak orda benimde basik, benim 17. Gunum bugun bayaa fark var ilk gunlere gore, Sıkma canınıİnşallah öyle olur
Seninkilerde süper olmuş güle güle kullan cicişlerini ❤Oyle olucak canim, tecrubeyle sabit soyluyorum, benimde 5. Gun resimlerim var ona bak orda benimde basik, benim 17. Gunum bugun bayaa fark var ilk gunlere gore, Sıkma canını
Dual plan olunca da mı aynı şekilde ilk günler basık oluyor acaba?Oyle olucak canim, tecrubeyle sabit soyluyorum, benimde 5. Gun resimlerim var ona bak orda benimde basik, benim 17. Gunum bugun bayaa fark var ilk gunlere gore, Sıkma canını
Teşekkür ederim canım hepimiz güle güle kullanalımSeninkilerde süper olmuş güle güle kullan cicişlerini ❤
Benimde dual plane, benim ilk gün basıktı ve çok yayvandı koltukaltlarıma kadar geliyodu:), 3. Günden itibaren füze gibi Oldular, beşinci günden itibaren biraz daha normalleştilerDual plan olunca da mı aynı şekilde ilk günler basık oluyor acaba?
Biraz ayrık duruyo benimkiler o ayrıklıkta düzeliyomu zamanla yoksa yapısal mı ?Benimde dual plane, benim ilk gün basıktı ve çok yayvandı koltukaltlarıma kadar geliyodu:), 3. Günden itibaren füze gibi Oldular, beşinci günden itibaren biraz daha normalleştiler
Canim sonradan birlesiyolarmis burdaki arkadaslar oyle demislerdi, ama benim bastan beri yakindi, ameliyattan oncede yakin diye sanirimBiraz ayrık duruyo benimkiler o ayrıklıkta düzeliyomu zamanla yoksa yapısal mı ?
Anladım hiç yoktan iyidir yapcak bişii yok :))))))Canim sonradan birlesiyolarmis burdaki arkadaslar oyle demislerdi, ama benim bastan beri yakindi, ameliyattan oncede yakin diye sanirim
Nasilsin evden de havadis verKac cc canimm
Beni de izlesene cnm325cc kas altı küçük oldu ya
BuGun iyisin bakiyorum :))))Anladım hiç yoktan iyidir yapcak bişii yok :))))))
Suan yatiyorum evdeyim . Doktorum 2 gun daha agri cekicegimi soledi. Goguslerim cok gergin kendim kalkamiyorum acidigi icin . Ama doldunlugu yeter . Siz nasil kalkip ikinci gun fotolar cekildiniz diger kizlarrr ne bu guc kuvvetNasilsin evden de havadis ver
Beni de izlesene cnm[/QUOT
Benimde 325 kas alti . Dokum cok azdi doktor bunu bile zor sigdirmis :)
Çooookkk mu agriyoSuan yatiyorum evdeyim . Doktorum 2 gun daha agri cekicegimi soledi. Goguslerim cok gergin kendim kalkamiyorum acidigi icin . Ama doldunlugu yeter . Siz nasil kalkip ikinci gun fotolar cekildiniz diger kizlarrr ne bu guc kuvvet