- 12 Mayıs 2012
- 929
- 85
Yok canim violet oldu benim daha cok varHa bi dakka, ben ameliyat oldunuz sandim. daha olmadiniz?? benim de emzirme biteli 4 ay oldu, 6 ay dolunca yaptiracagim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim violet oldu benim daha cok varHa bi dakka, ben ameliyat oldunuz sandim. daha olmadiniz?? benim de emzirme biteli 4 ay oldu, 6 ay dolunca yaptiracagim
Yok hyir sakarya da ilsun akaya. Yanlis mesajdan alinti yapmisim . Acaba cuma ameliyat olsam pazartesi okula gidebilir miyim sizce ? .yani kollarimi hareket ettircehim bisey olmucakHasan beye mi?
6 ayi mi bekleyeceksiniz?Yok canim violet oldu benim daha cok var
Yok hyir sakarya da ilsun akaya. Yanlis mesajdan alinti yapmisim . Acaba cuma ameliyat olsam pazartesi okula gidebilir miyim sizce ? .yani kollarimi hareket ettircehim bisey olmucak
Hmm. Anladimm . Beklemek zor biranonce olsun bitsin istiyorum yarin ariyim bi doktorumuSanki 3. gun gidilir ama pek hareket edilememesi gerekiyo gibi duruyo. en iyisi 1 hafta beklemek okudugum kadariyla.
Hmm. Anladimm . Beklemek zor biranonce olsun bitsin istiyorum yarin ariyim bi doktorumu
Yok canim kizimin buyumesini 2 kizim var digeride 3 yasinda kucuk 9 aylik o yuzden bide maddi olarak tam hazır degilim6 ayi mi bekleyeceksiniz?
Kac cc takilcak sizeAynen, 2 ay var daha puff
Ka
Kac cc takilcak size
Yok canim kizimin buyumesini 2 kizim var digeride 3 yasinda kucuk 9 aylik o yuzden bide maddi olarak tam hazır degilim
Hazirsan bekleme canim bende hazir olsam beklemem bende yillardir istiyorum çünküAnladim, hayirlisi olsun. beklersem bi daha cesaret edemem gibi geliyo:)
Hazirsan bekleme canim bende hazir olsam beklemem bende yillardir istiyorum çünkü
Anladim hayirlisi olsun :)Max 300 gorunuyo simdilik
Canımmm tebriklerKızlar selam uzun zamandir takip edemiyordum 8 haftalik hamileyim hepiniz iyisinizdir umarim:))))
Merhabaaa , tebrikler:) sizde de mi silikon var acabaCanımmm tebrikler
Kacta ameliyaaat :)Kızlaaaar burada bulunan sizler sayesinde cesaretlenerek yıllardır istediğim şeyi yarın gerçekleştiriyorum. Yarın ameliyatım olmuş ve benim gibi olacak arkadaşlara geçmiş olsun diyorum. Umarım yarın benimde artık nur topu gibi ikizlerim olacak
Merhaba, Hasan bey ile birebir görüştümü acaba sen . Ben telefonda görüşebildim sadece ama. Ne bileyim pek verimli bir sohbet çıkmadı sanki ortaya. Ben o bana baştan sona bilgi versin istedim o bendem soru bekledi gibi. Teli kapandığımda başladığım yerde gibi hiss ettim kendimi ....Hasan findik:)