Vücut yapısına memenin dokusuna göre karar veriyor hiç dokusu olmayan birine damla önerilmiyor diye biliyorum mesela ben. Benim de hiç dokum yoktu yuvarlak istiyordum ben ama seçimi doktora bıraktım o da yuvarlak seçti sağolsun zaten damla olması için dediğim gibi dokuya ihtiyaç var .. yusyuvarlak duran göğüsleri ben de sevmiyorum hani duvara yapıştırılan portakal gibi durmasını asla istemem ama öyle de durmuyor yani seviyorum ben göğüslerimi biraz daha büyük olsalardı daha da sevecektim ya neyse
Farklı beklentilerin varsa mutlaka doktorunla görüşmeli konuşmalısın canım ameliyat tekrarlanacak birşey değil ha ikincisi yapılır ama hem maddi hem manevi anlamda zor yanı olmuşken bir kerede istediğin gibi olsun mümkünse o da isteklerini doktora anlatmaktan ve seni anlayan bir doktordan geçiyor. Bir de vücudunun elverdiği şeyler var elvermediği şeyler var ona doktorun da yapabileceği bir şey Yok . Mesela benim derim çok ince ve büyük cc takılmamasına rağmen üst taraflardan dalgalanma oluyor bazen. Bunun olmaması için kas altına protez yerleştirilmesi gerekir ve yağ dokusu enjekte edilmesi gerekir göğüslere. E benim doktorum hepsini yaptı ama ona rağmen oldu? Yani bazen yapacak birşey Yok :)