Can'ım koltukaltı, ayrı bir tecrübe ve uzmanlık gerektiren bir kesi yeri. Yani koltukaltı yapan iyi Dr meme altı yapan kötü Dr demek değil
bu tamamen Dr un avantajlı bulduğu kesi yerinde kendini geliştirmesi ile ilgili. Benim Dr um, izden çok hoşlanmayan Bi hekim, ve uzun vadede koltukaltında silikleştiğini gördüğü İÇİN bu kesi yerini seviyor. Ankara'da zaten 2,3 isim var koltukaltında başarılı olan. Benim Dr um da bunlardan biri. Bu yaz 2. Yılımı doldurdum ve sere serpe güneşlendim, düğünlerde kollarımı kaldıra kaldıra göbek attım
kimseler farketmiyor
ben bile farkedemiyorum. Koltukaltındaki doğal katlantı yerinde silikleşen bir iz var.
Kullanılan protez içinde serum olanlardan değil, bildiğin 325 cc yuvarlak high profil natrelle kohesiv jel protez
Koltukaltındaki tam katlantı yerinde olan 3 cm'lik Bi kesi ile koyuldu. Tüylü bölümde kalıyor kesi. Tüysüz bölüme taşmıyor bile
Ama şunu tekrar vurgulamak isterim, bu kesi yerine aşina olmayan Bi Dr a sakın koltukaltı istiyorum deme
ben Ankara'da Dr araştırması yaparken, koltukaltı kesisinde başarılı olan Dr ları araştırmıştım. Ve bu yönde ziyaretlerimi yaptım. Topu topu 2 isim vardı zaten. Ama memealtı kesisi isteseydim en az 15 kapı gezerdim sanırım
Her Dr başarılı olduğu yöntemi-kesi yerini yapar ve önerir. Macera aramazlar
Unutmadan, koltukaltı kesisi ile sadece kasaltı veya dual plan kasaltı olur. Dokun varsa, kasüstü tercih edilecektir.bu da ancak memealtı kesisi veya memeucu kesisi ile olur. Benim hiç dokum yoktu oğlan çocuğu gibiydim. Benim memealtımdaki kesi yerleri kabak gibi ortada olacaktı, bu yüzden Koltukaltına minnettarım ve de Dr uma