- 5 Kasım 2019
- 4
- 2
- 26
-
- Konu Sahibi gogusamilyati1234
Bilgi verdiginiz icin cok tesekur ederim nekadara yaptiniz 8 sene onceBen yakup avşara oldum.8 yıl oldu çok memnunum koltuk altından iz yok.asla meme altlarınızı kestirmeyin bence iz berbat bisey.agrılı gecti ama 15 güne normale döndüm.ömürlük dedi silikonum hatta 3 arkadas ona olduk pahalı ama değer sonucta vücudumuz değerli yani.mesela burun estetiğini barış çakıra oldum ben çünkü o da burunda 1 numara.ucuz die doktora estetik yaptırılmaz.benim tek sorunum artık büyük göğüsten nefret etmem.keske küçük olsaydı şimdi size desem anlamazsınız ama gerçekten küçük göğüs bana artık daha güzel geliyor.bide 34 bedenim 300 cc yaptık fazla büyük vücuduma.ama iz acısından ilgilenme acısından ve kalite cok memnunum
8 sene önce 22 bin mi?Kulagımıda yaptırmıstım ikisi 22bin tl idi canım
Sanırım evet çünkü kulak 7 bin tl idi o kesin.meme 15 bin8 sene önce 22 bin mi?
Çok yüksek bir mevla değil mi ya o zaman içinSanırım evet çünkü kulak 7 bin tl idi o kesin.meme 15 bin
Yani evet öyleydi ama ben kesinlikle koltuk altı istediğim için ona yaptırdım.bide konu estetik keyfi bısey en iyisi olsun ucuz yapanlarda var ama bilmiyorum benim içime sinmedi kimse göğüs altjnda kesik olucaksa ne anlamı varki yani.benim arkadasım ucuz olsun die bi yere yaptırdı kistler olustu davalık oldu sonuç hüsran.tabiki cok düşük ihtimal bunlar ama bu tarz doktorlar en azından marka oldugu için daha ilgili oluyorlar itibarları önemli.siz iyice arastırın her silikon tipi her vücuda uygun olmaz doktorunuz buna karar verir.diğer ünlü ve pahalı doktorlara yaptıran arklarımda var ama ben begenmiyorum onlarınkini mesela cok yukarda ve top duruyor ya da çok sert biz 3 kişi çok memnunuz valla.dedğim gibi bunlar benim fikir deneyimlerim sadece nacizane bir estetik işlem yapılcaksa bence en iyisi olmalı ve göğüs altı kesiği bence çok kötü görünüyorÇok yüksek bir mevla değil mi ya o zaman için
Sagol canim ben londradan gidicem umarim yiksek fiyat vermezlrr 2000 sterlinden fazla.Bende istanbulda Cahit Vural doktora ameliyat oldum cokta memnun kaldim bir sene gecti ve sanki kendi memem okadar dogal ve güzel olduki ben bile bukadar beklemiyodum
Fiyatida 2200€ ama ucak transfer hotel özel hemsire hepsi dahil yani bana cok uyguna geldidarisi basina insallah
Canım hangi marka kullanıldı benim doktorum mentor dedi ve 10 sene kullanabileceğimi söylediBen yakup avşara oldum.8 yıl oldu çok memnunum koltuk altından iz yok.asla meme altlarınızı kestirmeyin bence iz berbat bisey.agrılı gecti ama 15 güne normale döndüm.ömürlük dedi silikonum hatta 3 arkadas ona olduk pahalı ama değer sonucta vücudumuz değerli yani.mesela burun estetiğini barış çakıra oldum ben çünkü o da burunda 1 numara.ucuz die doktora estetik yaptırılmaz.benim tek sorunum artık büyük göğüsten nefret etmem.keske küçük olsaydı şimdi size desem anlamazsınız ama gerçekten küçük göğüs bana artık daha güzel geliyor.bide 34 bedenim 300 cc yaptık fazla büyük vücuduma.ama iz acısından ilgilenme acısından ve kalite cok memnunum
Canim hatirlamiyorum kutulari sakladim ama istanbulda bi yerde.benimki omurluk.10 senede bir neden ameliyat olasin sacmalama bence.kolay bisey mi narkoz almak surekli bicak altina yatmak garip geldi bana.bana emzirebilirsin,hayat boyu kalir dediCanım hangi marka kullanıldı benim doktorum mentor dedi ve 10 sene kullanabileceğimi söyledi
Keşke hatırlasan devlette olacağım için seçeneğim yok kimisi mentor için ömürlük yazmış burda ama doktor genelde 10 yada 12 sene garanti verdi. Birde benim dokum hiç yok doktor bana 275 cc dedi sizce küçük değil miCanim hatirlamiyorum kutulari sakladim ama istanbulda bi yerde.benimki omurluk.10 senede bir neden ameliyat olasin sacmalama bence.kolay bisey mi narkoz almak surekli bicak altina yatmak garip geldi bana.bana emzirebilirsin,hayat boyu kalir dedi
Canim hatirlamiyorum kutulari sakladim ama istanbulda bi yerde.benimki omurluk.10 senede bir neden ameliyat olasin sacmalama bence.kolay bisey mi narkoz almak surekli bicak altina yatmak garip geldi bana.bana emzirebilirsin,hayat boyu kalir dedi
Ya valla dis kabi mor pembe idi mentordur belki damla seklinde jel silikondu.ben 300 cc yaptirdim bence cok buyuk.kendi gogsunuzde var ustune bide bu bence abartmayin ya gercekten.simdi hosunjza gidiyor ama bundan 5 sene sonra keske kucuk yapsaydim yada elemeseydim diceksiniz.bana da derlerdi asla ikna olmazdim.ben bi ara yine kucultmeyi dusunuyorum eski gogse asla donemiyorsunuz bu arada.insallah pisman olmazsiniz.ama bana omurluk demisti arkadasiminda 13 sene oldu hicbi sikayeti yok.zaten tak cikar olmaz boyle isler yaslaninca nasil olucak sonucta narkoz zararli siz omurluk oldugunu teyit ettirin yine deKeşke hatırlasan devlette olacağım için seçeneğim yok kimisi mentor için ömürlük yazmış burda ama doktor genelde 10 yada 12 sene garanti verdi. Birde benim dokum hiç yok doktor bana 275 cc dedi sizce küçük değil mi
Doğrusun, hiç bir protez ömürlük değildirCanım hangi marka kullanıldı benim doktorum mentor dedi ve 10 sene kullanabileceğimi söyledi
Bence de doktorlar ömürlük diye ikna ediyor ama genelde 10 seneden sonra ağrı kayma şekil bozukluğu ve sızdırma ihtimali varmış. Benim doktorum çok açık konuşuyor her ihtimali söyle di.Hić bir şeyin ömürlük olduğuna ben de inanmıyorum dikkat ettim de bi kaç seneden sonra çıkartmak yada değiştirmek isteyen şikayetleri olan ćok kadın varDoğrusun, hiç bir protez ömürlük değildir
Doğrusun, hiç bir protez ömürlük değildir