Meme Büyütme Doktor Tavsiyesi, Gelin

Merhaba. Ben nisanda Ozan Balık'a ameliyat olmuştum. Şu an çok memnunum. Hatta sırtüstü yatmadığım sürece silikon olduğunu asla anlaşılmıyor. Ozan bey tam hayalimdekini yaptı. Tavsiye ederim. İstanbul'da ve muayene ücreti almıyor

a
Aslında ücreti çok önemsemiyorum. Doğal olması için baya araştırıyorum ama bir türlü karar veremiyorum. Peki takılan silikonun markası nedir?

ben de ekim 2018 de Ankara da Ömer Ekin hocaya oldum. tavsiye ederim araştırın hasta yorumlarını inceleyin. benimkiler bir de sıkıntılı bir yapıya sahipti. albümlerde öncesi sonrası fotoğraflar mevcut.

a

Aslında ücreti çok önemsemiyorum. Doğal olması için baya araştırıyorum ama bir türlü karar veremiyorum. Peki takılan silikonun markası nedir?
Mentor round 375 cc high profile takıldı. Şu an sütyen bedenim 34DD şeklinde ya da 75D diyebiliriz. Ben çok memnunum. Gün geçtikçe doğallaşıp yumuşuyorlar. Ozan bey ve ekibi son derece ilgili. Nev-i şahsına münhasır birisi, gidip en azından bir kere yüzyüze görüşmenizi tavsiye ederim.

ben de ekim 2018 de Ankara da Ömer Ekin hocaya oldum. tavsiye ederim araştırın hasta yorumlarını inceleyin. benimkiler bir de sıkıntılı bir yapıya sahipti. albümlerde öncesi sonrası fotoğraflar mevcut.
Merhabalar ben de Ankarada Omer Ekin’i dusunuyorum fotograflari gorme sansim var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…