Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba. Ben nisanda Ozan Balık'a ameliyat olmuştum. Şu an çok memnunum. Hatta sırtüstü yatmadığım sürece silikon olduğunu asla anlaşılmıyor. Ozan bey tam hayalimdekini yaptı. Tavsiye ederim. İstanbul'da ve muayene ücreti almıyor
Merhaba. Ben nisanda Ozan Balık'a ameliyat olmuştum. Şu an çok memnunum. Hatta sırtüstü yatmadığım sürece silikon olduğunu asla anlaşılmıyor. Ozan bey tam hayalimdekini yaptı. Tavsiye ederim. İstanbul'da ve muayene ücreti almıyor
ben de ekim 2018 de Ankara da Ömer Ekin hocaya oldum. tavsiye ederim araştırın hasta yorumlarını inceleyin. benimkiler bir de sıkıntılı bir yapıya sahipti. albümlerde öncesi sonrası fotoğraflar mevcut.
Mentor round 375 cc high profile takıldı. Şu an sütyen bedenim 34DD şeklinde ya da 75D diyebiliriz. Ben çok memnunum. Gün geçtikçe doğallaşıp yumuşuyorlar. Ozan bey ve ekibi son derece ilgili. Nev-i şahsına münhasır birisi, gidip en azından bir kere yüzyüze görüşmenizi tavsiye ederim.
ben de ekim 2018 de Ankara da Ömer Ekin hocaya oldum. tavsiye ederim araştırın hasta yorumlarını inceleyin. benimkiler bir de sıkıntılı bir yapıya sahipti. albümlerde öncesi sonrası fotoğraflar mevcut.