Meme büyütme doktor Arif Aydın

Clsvn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2021
62
24
29
Arkadaşlar herkese merhaba. Meme büyütme ameliyatı için bu gün Arif beye muayene oldum. Söyledikleri hem beni ikna etti hem de doktor hasta ilişkisindeki güveni hissedebildim. Kendisine daha önceden meme büyütme ameliyatı olan, olup memnun kalan ya da kalmayan var mı? Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Bir arkadas var burda kk da ve cok memnun idi...sadece kucuk yaptigini soylemisti...ona git ama buyuk istedigini soyle uzerine basa basa demisti ve tavsiye etmisti...ama ben baska dr aklimda oldugu icin Arif dr ile gorusmedim...

Bir arkadas var burda kk da ve cok memnun idi...sadece kucuk yaptigini soylemisti...ona git ama buyuk istedigini soyle uzerine basa basa demisti ve tavsiye etmisti...ama ben baska dr aklimda oldugu icin Arif dr ile gorusmedim...
Merhaba cevabınızı geç gördüm kusura bakmayın. Kk dediğiniz nedir anlayamadım? Ben salı günü ameliyat olacağım arif beye. Uyarınızı dikkate alacağım çok teşekkürler. :)

Merhaba cevabınızı geç gördüm kusura bakmayın. Kk dediğiniz nedir anlayamadım? Ben salı günü ameliyat olacağım arif beye. Uyarınızı dikkate alacağım çok teşekkürler. :)
Kk kadinlar kulubu demek 🙃 Gecmis olsun kac cc takildi ? Benim de derdim hep cc lerle 🤣

fiyat olarak ne kadar ben de başka ilden gelmeyi düşünüyorum aynı dr için

Arkadaşlar herkese merhaba. Meme büyütme ameliyatı için bu gün Arif beye muayene oldum. Söyledikleri hem beni ikna etti hem de doktor hasta ilişkisindeki güveni hissedebildim. Kendisine daha önceden meme büyütme ameliyatı olan, olup memnun kalan ya da kalmayan var mı? Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Ben Arif Bey'in hastasıydm eğer ameliyat olmadıysan özelden yaz bana

Merhaba ariy bey ve cenk bey arasında bende kararsız kalmıştım neden öyle yazdınız merak ettim bende

Merhaba bende arif bey den randevu alacagim bu hafta icin.deneyimlerinizi paylasir misinz benimle

Kas alti cok agri yapiyor mu peki cok fazla.izin kullanma sansim olmuyor 4.gun ise gidebikir miyim acaba bankaciym
Kişiden kişiye değişiyor ben ameliyat oldum 3 gün çok kötüydüm 4. Gün kontrolume kendim gittim. 5.gun uçakla tatile gittim. Dediğim gibi benm canm çok kıymetli değildi tatilde de zorlamadim kendimi masa başı işin varsa 4. Gün işine gidebilirsin kendini zorlamadan. İlk 3 günü atlattiktan sonra gerisi emin ol kolay olur.

Siz memnun musunuz arif bey den birde ne kadara mal oldu size.umarim benim surecimde anlattiginiz gibi olur

Siz memnun musunuz arif bey den birde ne kadara mal oldu size.umarim benim surecimde anlattiginiz gibi olur
Gecen sene ameliyat oldum 12.000 TL idi. Ameliyattan sonra çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım dikislerim falan çok iyi iyileşti. Özelden yazın detaylı bilgi veriyim

X