- 7 Kasım 2023
- 14
- 1
- 33
-
- Konu Sahibi miniksercemm
Merhaba çok geçmiş olsun ne durumdasınız şuan biraz zaman geçmiş üzerinden . Benimde 13.günüm sol meme de dikiş açılması var bende baticon pansuman kapanması bekliyorum ama sanki sağ meme de açılmış gibi kan gördüm biraz bantın üstündeHerkese Merhaba yeni üyeyim sayfa hakkinda oek bilgim yok
Benim sorunum bir hafta önce meme büyütme ve diklestirme yaptirdim hersey cok güzel ilerlerken malesef mememin birinde dikislerim acildi doktorum hic bisey yapamayacagini ve yaranin kendiliginden kapanmasini beklememi söyledi basina böyle bisey gelen oldumu
Teşekkür ederim cevaplar icin
Durumunuz ne oldu acaba ? Bende aynı durumdayım çnküMerhaba çok geçmiş olsun ne durumdasınız şuan biraz zaman geçmiş üzerinden . Benimde 13.günüm sol meme de dikiş açılması var bende baticon pansuman kapanması bekliyorum ama sanki sağ meme de açılmış gibi kan gördüm biraz bantın üstündehenüz daha açmadım orayı geçti mi sizin tamamen nasılsınız şimdi
Merhaba çok şükür kanama durdu 1.hafta başlamıştı 6 gün sürmüştü. 15 günü geçti kanama sorunu biteli.dün kontrolüm vardı ameliyat bantları tamamen çıktı dikiş kapanmış iyileşmiş dikiş izi için krem yazdı doktorum onu kullanıcam artık. Bir sonraki kontrol 3 ay sonra. Sizin kaçıncı gününüz başlardaysanız çok normal endişelenmeyin geçiyor biraz uğraştırıyor sadece süreci uzatıyor o kadar. Pansumanınıza dikkat edin hareketlerinizi kısıtlayın mümkün olduğunca başka yapıcak bir şey yok kapanmasını bekliceksinizDurumunuz ne oldu acaba ? Bende aynı durumdayım çnkü
Bugün 35. Günüm malesef git gide dikişlerim açılıyor aksatmadan pansuman yapıyorum ama fayda etmiyor kabuk tutmuyor. Görsel atsam acaba sizinkide böylemiydi söylermisinizMerhaba çok şükür kanama durdu 1.hafta başlamıştı 6 gün sürmüştü. 15 günü geçti kanama sorunu biteli.dün kontrolüm vardı ameliyat bantları tamamen çıktı dikiş kapanmış iyileşmiş dikiş izi için krem yazdı doktorum onu kullanıcam artık. Bir sonraki kontrol 3 ay sonra. Sizin kaçıncı gününüz başlardaysanız çok normal endişelenmeyin geçiyor biraz uğraştırıyor sadece süreci uzatıyor o kadar. Pansumanınıza dikkat edin hareketlerinizi kısıtlayın mümkün olduğunca başka yapıcak bir şey yok kapanmasını bekliceksiniz
Tabi ki atınBugün 35. Günüm malesef git gide dikişlerim açılıyor aksatmadan pansuman yapıyorum ama fayda etmiyor kabuk tutmuyor. Görsel atsam acaba sizinkide böylemiydi söylermisiniz
Şuan böyle malesefTabi ki atın
Rif sür cnm baticon bende dahada açtı yarayı rifi bu sayfada duydum kullandım kurutup kabuk bağlattıŞuan böyle malesef
Yok benim hiç böyle değildi sizin açıklığınız fazla doktorunuz ne dedi bu durumla alakalıŞuan böyle malesef
İnanki 1 haftadır kullanıyorum bırak kabuk tutmayı açıklık git gide büyüyorRif sür cnm baticon bende dahada açtı yarayı rifi bu sayfada duydum kullandım kurutup kabuk bağlattı
2 haftaya kadar kurursa dikiş atıcakmış şusn yapılacak birşey yokmuş yara nemli olduğu için dikiş atsada tutmazmışYok benim hiç böyle değildi sizin açıklığınız fazla doktorunuz ne dedi bu durumla alakalı
2 haftaya kadar kurursa dikiş atıcakmış şusn yapılacak birşey yokmuş yara nemli olduğu için dikiş atsada tutmazsizin fazla açılmış
Kurur illa ki biraz süreç uzuyor can sıkıyor evet ama geçiyor iyileşiyor bir şekilde siz pansumanınızı aksatmayın doktorum bana gazlı bez çok kan olmadığı sürece çok fazla da pansuman yapma bırak kurusun kabuk tutsun demişti mesela. Böyle durumda yapılacak en güvenilir yok doktorun dediklerini harfiyen uygulayıp sabırlı olmak2 haftaya kadar kurursa dikiş atıcakmış şusn yapılacak birşey yokmuş yara nemli olduğu için dikiş atsada tutmazmış
nasıl oldunuz ?2 haftaya kadar kurursa dikiş atıcakmış şusn yapılacak birşey yokmuş yara nemli olduğu için dikiş atsada tutmazmış
Çok geçmiş olsun, şuan nasılsınız?Şuan böyle malesef
Çok saol şuan kabuk bağladı yarın doktor görüşmem var bakalım ne diycekÇok geçmiş olsun, şuan nasılsınız?
Nasil oldunuz doktorunuz ne dediÇok saol şuan kabuk bağladı yarın doktor görüşmem var bakalım ne diycek
Dikiş atılamıycakmış zaten tutmazmış , xaten kabuk oldu kapandı gibi birşeyNasil oldunuz doktorunuz ne dedi