• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme büyütme devlet ve üni hastaneleri

mihrihatun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2014
202
43
118
benim gibi özele verecek kadar parası olmayan ve bu hastanelerde ameliyat olanlar var mı? memnun kaldınız mı ne kadar ödediniz? bilgi verirseniz sevinirim.

Ben devlet hastanesinde oldum, çok da memnunum. Üniversiteler biraz daha pahalı oluyor diye biliyorum. Ben 5200 gibi ödemiştim devlete..

hayır ödenmiyor.sadece protez
Hayır ödüyor ben daha bir ay evvel istanbul Şişli etfalde fiyat aldım 4500 5000 di..

Arkadaşım boğaziçi top merkezinde de fiyatlar bu aralıkta en azından daha sık yapıyorlardır.. Dr un bu tür ameliyatı sık yapmış olması önemli sonra sinirlere giden damarlar zarar görüyor hissizlik yaşanıyor bunun meme ucu ya da meme altı ile alakası yok.. bunu göz önüne alınarak derim

Merhabalar ben subat ayinda bogazici tip merkezinde ameliyat oldum ve 3600 tl odedim, doktorumdan hemsirelere kadar herkesten cok memnun kaldim, belki simdi fiyati biraz artmistir bilmiyorum ama siddetle tavsiye ediyorum

Merhabalar ben subat ayinda bogazici tip merkezinde ameliyat oldum ve 3600 tl odedim, doktorumdan hemsirelere kadar herkesten cok memnun kaldim, belki simdi fiyati biraz artmistir bilmiyorum ama siddetle tavsiye ediyorum
Merhaba meme buyutmedemi bu fiyati verdiiniz ? Ne dahil bu fiyatta ameliatin nasil gecti ne tur protez oldu cnm? Ameliatini anlatan konu varmi? Kafani sisirdim kusura bakma cunku bende orda olacagim ameliatimi

çok kalabalık devlet hastaneleri, özel oda yok, refekatçı için ayrı bir yorucu sandelye üstünde, ayrıca umumi wc.

özelle arasında 500 lira kadar fiyat farkı var nerdeyse.

Boğaziçi tipta veli aslana olmayinda kime olursaniz olun mahfetti burnumu ayni dönem göğüs esteti olan bir kadinla tanistim muayene ye geldiğinde asimetriden bahsetti

Boğaziçi tipta veli aslana olmayinda kime olursaniz olun mahfetti burnumu ayni dönem göğüs esteti olan bir kadinla tanistim muayene ye geldiğinde asimetriden bahsetti
Evet canim bende zaten ismail bayram a ameliat olacagim :)

Ocakta 3000 liraya takiyorlardi Günayla sıkı pazarlık yap sekerim ben ocakta burun ameliyatı olurjen sormustumda ordan biliyorum :)
Canim gunay hanimla yazistik bir lira indirmedi :( hatta durumu anlattim yinede en son 4500 tl dedi baska inmedi ah inse de bende daha rahat bi otele gitsem
Ben fransadan geliyorum diye heralde :(

Canim gunay hanimla yazistik bir lira indirmedi :KK43: hatta durumu anlattim yinede en son 4500 tl dedi baska inmedi ah inse de bende daha rahat bi otele gitsem
Ben fransadan geliyorum diye heralde :KK43:
4500 çok oraya değmez buraya gelmeden benim verebildigim son rakam bu falan diye blof yap iner hemen bana burun için 3500 dedi bende yok o kadar veremem diyince 2700e indi ki kartla odedim birde :) çok istekli gorunme inmez o zaman

4500 çok oraya değmez buraya gelmeden benim verebildigim son rakam bu falan diye blof yap iner hemen bana burun için 3500 dedi bende yok o kadar veremem diyince 2700e indi ki kartla odedim birde :) çok istekli gorunme inmez o zaman
Tamam bakalim ne dicek :) saol kuzum ;)

Back