- 13 Nisan 2014
- 202
- 43
- 118
- Konu Sahibi mihrihatun
benim gibi özele verecek kadar parası olmayan ve bu hastanelerde ameliyat olanlar var mı? memnun kaldınız mı ne kadar ödediniz? bilgi verirseniz sevinirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
devlette sigortası olanlar sadece protez parasını ödüyor
Hayır ödüyor ben daha bir ay evvel istanbul Şişli etfalde fiyat aldım 4500 5000 di..hayır ödenmiyor.sadece protez
hayır ödenmiyor.sadece protez
Canım ben ve pek çok arkadaş burda devlette olduk, ödeniyor.
Devlet estetik amaçlı ameliyatları ödemez.Ancak doktorumuz estetik amaçlı değildir diye heyet cikarttiriyor.o zaman odenmiyor
Merhaba meme buyutmedemi bu fiyati verdiiniz ? Ne dahil bu fiyatta ameliatin nasil gecti ne tur protez oldu cnm? Ameliatini anlatan konu varmi? Kafani sisirdim kusura bakma cunku bende orda olacagim ameliatimiMerhabalar ben subat ayinda bogazici tip merkezinde ameliyat oldum ve 3600 tl odedim, doktorumdan hemsirelere kadar herkesten cok memnun kaldim, belki simdi fiyati biraz artmistir bilmiyorum ama siddetle tavsiye ediyorum
Bogazici devlet hastenesi degil ki !çok kalabalık devlet hastaneleri, özel oda yok, refekatçı için ayrı bir yorucu sandelye üstünde, ayrıca umumi wc.
özelle arasında 500 lira kadar fiyat farkı var nerdeyse.
Evet canim bende zaten ismail bayram a ameliat olacagim :)Boğaziçi tipta veli aslana olmayinda kime olursaniz olun mahfetti burnumu ayni dönem göğüs esteti olan bir kadinla tanistim muayene ye geldiğinde asimetriden bahsetti
Ocakta 3000 liraya takiyorlardi Günayla sıkı pazarlık yap sekerim ben ocakta burun ameliyatı olurjen sormustumda ordan biliyorum :)Evet canim bende zaten ismail bayram a ameliat olacagim :)
Canim gunay hanimla yazistik bir lira indirmedi hatta durumu anlattim yinede en son 4500 tl dedi baska inmedi ah inse de bende daha rahat bi otele gitsemOcakta 3000 liraya takiyorlardi Günayla sıkı pazarlık yap sekerim ben ocakta burun ameliyatı olurjen sormustumda ordan biliyorum :)
4500 çok oraya değmez buraya gelmeden benim verebildigim son rakam bu falan diye blof yap iner hemen bana burun için 3500 dedi bende yok o kadar veremem diyince 2700e indi ki kartla odedim birde :) çok istekli gorunme inmez o zamanCanim gunay hanimla yazistik bir lira indirmedi hatta durumu anlattim yinede en son 4500 tl dedi baska inmedi ah inse de bende daha rahat bi otele gitsem
Ben fransadan geliyorum diye heralde
Tamam bakalim ne dicek :) saol kuzum4500 çok oraya değmez buraya gelmeden benim verebildigim son rakam bu falan diye blof yap iner hemen bana burun için 3500 dedi bende yok o kadar veremem diyince 2700e indi ki kartla odedim birde :) çok istekli gorunme inmez o zaman
başlıktaki soruya yorum yaptım hacıBogazici devlet hastenesi degil ki !