• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme büyütme devlet ve üni hastaneleri

çok kalabalık devlet hastaneleri, özel oda yok, refekatçı için ayrı bir yorucu sandelye üstünde, ayrıca umumi wc.

özelle arasında 500 lira kadar fiyat farkı var nerdeyse.

Devlet hastanesinde oldum ameliyatımı, özel oda tahsis edildi, odada tuvalet, duş, kanepe, tv, buzdolabı vs. de vardı. Ayrıca hemşireler etrafında pervane oluyorlar.

4500 çok oraya değmez buraya gelmeden benim verebildigim son rakam bu falan diye blof yap iner hemen bana burun için 3500 dedi bende yok o kadar veremem diyince 2700e indi ki kartla odedim birde :) çok istekli gorunme inmez o zaman
Devlette bile silikon parası ameliyat parası 4500 5000 arası tutarken bu boğaziçi tıp Merkezi nasıl 3000 yapabilir bilmiyorum devlete sonuçta Dr lan para almıyor anlamadım valla

Devlette bile silikon parası ameliyat parası 4500 5000 arası tutarken bu boğaziçi tıp Merkezi nasıl 3000 yapabilir bilmiyorum devlete sonuçta Dr lan para almıyor anlamadım valla
Canim bende anlamadim cunku zaten sadece protez pahali yani binlar neyden para kazaniyirlar ki babamizin hayrina yapmiyorlar heralde :/

Valla bi ara bende devlette olayım derim hatta silikon u direkt ben alayım ithalatçıdan diye düşündüm sırf silikon 2500 zaten
Evet oyledir canim doktorlar tabi indirimli aliyorlardir biraz bize gore onlar profesionel oldugu icin

cahil oldunuğunuz her halinizden belli. tamponlar, dezenfekte ediciler, eldivenler, elektriği, suyu, doktor önlüğü, tek kullanımlıl paslanmaz ameliyat bıçakları makasları, gazlı bezler, vs.. bunları hayır babası karşılamıyor.

Biliyoruz heralde bizde onu konusuyorduk sadece protez bile pahaliyken nasil bu kadar ucuz yapiyorlar ameliati diye ! Tabiki ben ayrintilari eklemedim onlari zaten biliyorum cahil demeden bir oku yazilari lutfen !

Biliyoruz heralde bizde onu konusuyorduk sadece protez bile pahaliyken nasil bu kadar ucuz yapiyorlar ameliati diye ! Tabiki ben ayrintilari eklemedim onlari zaten biliyorum cahil demeden bir oku yazilari lutfen !

ekşisözlük yazarıyım. sözlükte çok dalga geçiliyordu siteyle.

senin gibi kezolar yüzünden dalga konusu olmuş.

herkes gördüğünü, yaşadığını, hissettiğini yazıyor.

bazı şeyleri yordamıyla söylemek varken, neden kezbanlaşıyorsun?

ekşisözlük yazarıyım. sözlükte çok dalga geçiliyordu siteyle.

senin gibi kezolar yüzünden dalga konusu olmuş.

herkes gördüğünü, yaşadığını, hissettiğini yazıyor.

bazı şeyleri yordamıyla söylemek varken, neden kezbanlaşıyorsun?
Yazarsan kendine yaz o zaman :) herkes istedigini yazmakta ozgur .
Neyi yordamiyla soylemedik soylermisin ?
Ve kelimelerine dikkat et lutfen kimseyi assalamaya hakkin yok !
Herkes izgur ve istedigi yerde ameliat olur seni ilgilendiren konulara git yaz bence

Bakırköy özel yaşar hastanesinde oldum, daha önce bakırköyde muayenesi olup, şimdi hastaneye sadece ameliyatlara giren bir doktora. 4.000 dedi, 3.770 tl ödedim. Arkadaş tavsiyesiydi. malzemelerden şüphe duydugumu söyleyince ameliyat öncesi kullanacakları silikonu tanıttılar, araştırabileceğimi söylediler. Aynı doktor Doğan hastanesine de gidiyor, ancak aynı malzemeleri kullanmasına rağmen 1.500 tl daha pahalıydı orada. Ayrı oda tahsis edildi, ilgi çok iyiydi. Biraz hissislik var ama doktor zamanla geçeceğini söyledi.

Bakırköy özel yaşar hastanesinde oldum, daha önce bakırköyde muayenesi olup, şimdi hastaneye sadece ameliyatlara giren bir doktora. 4.000 dedi, 3.770 tl ödedim. Arkadaş tavsiyesiydi. malzemelerden şüphe duydugumu söyleyince ameliyat öncesi kullanacakları silikonu tanıttılar, araştırabileceğimi söylediler. Aynı doktor Doğan hastanesine de gidiyor, ancak aynı malzemeleri kullanmasına rağmen 1.500 tl daha pahalıydı orada. Ayrı oda tahsis edildi, ilgi çok iyiydi. Biraz hissislik var ama doktor zamanla geçeceğini söyledi.

Latent güle güle kullan canım.ben de b.köyde oturuyorum.yaşar hastanesinde hangi doktora oldun? ne zaman oldun?

Arkadaslar kisaca anlatayim bogazici tip merkezinde ismail bayram isimli doktora ameliyat oldum gecen subatta. Temizlikten ilgiden ve ozellikle tatli dilli hemsirelerden cok memnun kaldim. Insanin psikolojisi cok hassas oluyor boyle zamanlarda yaninda destek olanlara ihtiyac duyuyor. Mentor marka protez takildi, garantisini herseyini veriyorlar zaten bir zarf icinde. Nakitte 3600 tl odedim. Allah doktorumdan ve hastaneden razi olsun. Sagligima da masallah diyelim kizlar. Subat ayindan beri dunyanin en mutlu insaniyim. Benim tavsiyem doktorla iki kelime fazla etmek icin milyarlarca fazla para odemeyin

Arkadaslar kisaca anlatayim bogazici tip merkezinde ismail bayram isimli doktora ameliyat oldum gecen subatta. Temizlikten ilgiden ve ozellikle tatli dilli hemsirelerden cok memnun kaldim. Insanin psikolojisi cok hassas oluyor boyle zamanlarda yaninda destek olanlara ihtiyac duyuyor. Mentor marka protez takildi, garantisini herseyini veriyorlar zaten bir zarf icinde. Nakitte 3600 tl odedim. Allah doktorumdan ve hastaneden razi olsun. Sagligima da masallah diyelim kizlar. Subat ayindan beri dunyanin en mutlu insaniyim. Benim tavsiyem doktorla iki kelime fazla etmek icin milyarlarca fazla para odemeyin
Kesin oyledir canim ama fiyat yukseldi 4500 tl dedi bana en son

Latent güle güle kullan canım.ben de b.köyde oturuyorum.yaşar hastanesinde hangi doktora oldun? ne zaman oldun?

Merhaba Sisy,
ismet alpaydın' a oldum. Ama ona olacaksanız mutlaka ameliyata kendisinin girmesini isteyin, yoksa asistanlarını da yönlendirebiliyorlar hastanelerde, ona çok dikkat edin.

Back