Sanki biraz zor gibiAmeliyat olalı 20 gün oldu yapım gereği göğüs aramda yaklaşık 2.5 3 parmak kadar boşluk var şuan ortaya doğru getiremiyorum canım acıyor zorlamak istemiyorum henüz çok yeni diye yumuşamaya başladıklarında destekli südyenler ile dekolte görüntüsü oluşur mu acaba ? Fotoğraf ekledim Eki Görüntüle 3377698
Yumuşayınca istediğin şekli verebilir ortada birleştirebilirsin sütyenlerleAmeliyat olalı 20 gün oldu yapım gereği göğüs aramda yaklaşık 2.5 3 parmak kadar boşluk var şuan ortaya doğru getiremiyorum canım acıyor zorlamak istemiyorum henüz çok yeni diye yumuşamaya başladıklarında destekli südyenler ile dekolte görüntüsü oluşur mu acaba ? Fotoğraf ekledim Eki Görüntüle 3377698
Doktorum söylemedi lastik dekolte için mi kullanılıyormuşLastik kullanmadın sanırım bende bir ay lastik takılı kaldı. Hatta bir iki gün bunalıp çıkarmıştım kontrolde doktor kızmıştı ve lastiği daha da sıkmıştı ama işe yaradı.
Umarım teşekkür ederimYumuşayınca istediğin şekli verebilir ortada birleştirebilirsin sütyenlerle
Lastik ortaya toplanmasını sağlıyor. Ameliyattan çıkınca hemen taktılar 30 gün takılı kaldı. Burada lastik kullanmayan birçok kişi var sanırım doktorun tercihi bilemedim. Ama cidden lastik iki memeyi de ortaya getiriyor.Doktorum söylemedi lastik dekolte için mi kullanılıyormuş
Ya ben hem balensiz hem de destekli sütyen bulamadım bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Balensiz olanlar hep desteksiz incecik bir şey ben alışkın değilim arıyorum o desteğidestekli südyenler ile dekolte görüntüsü oluşur, merak etmeyin :)
sizin de çok güzel olmuş, istanbuldaysa kim ne kadara yaptı acabaBenim de sizin gibi ayrıktı lastik ortaya topladı. Doktora bir sorun isterseniz.
merhaba protez aşagi inecektir daha merak etmeyin kas altımı üstümü dokunuz varmıydıAmeliyat olalı 20 gün oldu yapım gereği göğüs aramda yaklaşık 2.5 3 parmak kadar boşluk var şuan ortaya doğru getiremiyorum canım acıyor zorlamak istemiyorum henüz çok yeni diye yumuşamaya başladıklarında destekli südyenler ile dekolte görüntüsü oluşur mu acaba ? Fotoğraf ekledim Eki Görüntüle 3377698
Teşekkür ederim ben Ankara'da Hacettepe Üniversitesi oldum.sizin de çok güzel olmuş, istanbuldaysa kim ne kadara yaptı acaba
Penti de vardı balensiz destekli bir ara LCW de de vardıYa ben hem balensiz hem de destekli sütyen bulamadım bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Balensiz olanlar hep desteksiz incecik bir şey ben alışkın değilim arıyorum o desteği
İntimissi gidip denedim de ama hala almadım.Balensiz ve hafif destekli dekolte sütyeni.Ya ben hem balensiz hem de destekli sütyen bulamadım bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Balensiz olanlar hep desteksiz incecik bir şey ben alışkın değilim arıyorum o desteği
Ben de şimdi sayfasını inceliyordum güzel sütyenler varmışİntimissi gidip denedim de ama hala almadım.Balensiz ve hafif destekli dekolte sütyeni.
Bende ayrık istemiyordum doktoruma söylediğimde sütyenler birleştirmek için var birleşik göğüsler estetik durmaz dedi bu kadar ayrık olmadı sizinki kaç cc kas üstü mü acabaAmeliyat olalı 20 gün oldu yapım gereği göğüs aramda yaklaşık 2.5 3 parmak kadar boşluk var şuan ortaya doğru getiremiyorum canım acıyor zorlamak istemiyorum henüz çok yeni diye yumuşamaya başladıklarında destekli südyenler ile dekolte görüntüsü oluşur mu acaba ? Fotoğraf ekledim Eki Görüntüle 3377698
Zor gibi ama bilemedimAmeliyat olalı 20 gün oldu yapım gereği göğüs aramda yaklaşık 2.5 3 parmak kadar boşluk var şuan ortaya doğru getiremiyorum canım acıyor zorlamak istemiyorum henüz çok yeni diye yumuşamaya başladıklarında destekli südyenler ile dekolte görüntüsü oluşur mu acaba ? Fotoğraf ekledim Eki Görüntüle 3377698
Kas altı 275 ccBende ayrık istemiyordum doktoruma söylediğimde sütyenler birleştirmek için var birleşik göğüsler estetik durmaz dedi bu kadar ayrık olmadı sizinki kaç cc kas üstü mü acaba