Bendekiler 350 cc gayette buyuk.hatta o kadar buyuk geldiki vucuduma tendonlarim zarar gordu tedavi goruyorum.sporcu olmama ragmen.cizim yaparken degil ameliyatta acilan cebe bagli kac cc sigip sigmadigi.bana 375 denemi olmamis 350 koymuslar allahtanda sigmamis yoksa daha kotu hasar verirdiDoktorla bugun tekrar konustum ve ameliyat oncesinde cizim yaparken planlariz gibi seyler soyledi, o ameliyat oncesindeki cizim yaparken mi cc boyutu vs belirleniyor yoksa gogus capi gibi seyler mi olculuyor? bilginiz var mi
Bedeninize göre de oranlamak gerekiyor sanırımMerhaba herkese, 1 senedir bu ameliyati dusunuyordum sonunda ameliyat gunu aldim,
doktorla 1 kez gorusme yaptim fotograf vs gosterdim, b-c cup arasi ve 315 325cc uygun olur derin esnek dedi
fakat forumda zaman gecirdikce ve zamanla kuculme oldugunu okudukca beni tatmin etmeyeceginden endiselenmeye basladim, sonucta hem maddi hem manevi bi yukun altina girmisken degsin istiyorum, doktorla tekrar konusup biraz diretmeli miyim buyuk olmasi konusunda? yoksa o zaten uygun olani takar diye mi dusunmeli, doktora daha buyuk cc olsun dedigimde “cc herkese gore degisebilen bisey” cevabini aliyorum sizce cup olcusu mu soylemeli yoksa bu ccden altini takmayin demek mi?
Inanin kafam cok karisik, olmusken biraz buyuk olsun sutyen kullanmayayim istiyorum
Bendekiler 350 cc gayette buyuk.hatta o kadar buyuk geldiki vucuduma tendonlarim zarar gordu tedavi goruyorum.sporcu olmama ragmen.cizim yaparken degil ameliyatta acilan cebe bagli kac cc sigip sigmadigi.bana 375 denemi olmamis 350 koymuslar allahtanda sigmamis yoksa daha kotu hasar verirdi
300 350 ideal bence.hic diretme buyuk olsun diye.sutyen bile bulamiyosun buyuk olunca.benim 92 cm cikiyo olctugumde ama aralar 3 parmak acik yapidan oturu c cup aliyorum sutyenleri ve emin ol c cup her modelde yok.sutyen bulmak bile sıkıntı yani.350 nin uzerine cikmaGercekten mi? gecmis olsun ne diyeyim, ne bileyim forumda okuyorum 350den asagi yaptirmayin vs acikcasi dedgim gibi yaptirmisken biraz buyuk olmasini da istiyorum tabiki gene doktora birakiyorum konfor benim icin daha on planda ama goruntu olarak da tatmin olmak isterim
Ne kadar sürede iyilestiniz siz.Bu çok subjektif bı durum canım.Ben 5 sene önce yaptırdım 400cc D E cup arası gidip geliorum.Benim amacım büyük ve gösterişli memelerimin olmasiydi.Doktorum elime protezleri verip deneyip öyle karar vermemi söyledi ama ben o şekilde anlayamayacigim için direk istediğim görüntünün resmini götürdüm.Yaptirdigimda 34 beden baya zayıf biri olarak 400cc baya gösterişli oldu zaten amacım da oydu.Meme tercihi için beğendiğin resimleri goturebilirsin bence.Doktor için de fikir olur.Operasyon sonrası protezin büyük olması kaynaklı daha geç toparlama durumu oluyo tabi ama ben kendi adıma pişman dilim iyiki büyük yaptırmıştım.
Benim 8 ay oldu hala agri hala problemCanım baya zaman geçti yıllık iznimde yaptirmistim 21 gün sonra ise dönmüştüm.İsim masa başı deil hostesim ben aktif ve yoğun bı is ama döndüğümde gayet iiydim.Sadece ilk zamanlar kas altı olması sebebiyle kollarımı kaldırmakta zorlanıyorum.Bi hafta sonra o da baya azalmıştı.İse döndüğümde tamamen iyileşmiştim diyebilirim.Ama tabi memenin yumuşaması son halini alması uzun suruo.
Siz nerde kime yaptırmıştınızCanım baya zaman geçti yıllık iznimde yaptirmistim 21 gün sonra ise dönmüştüm.İsim masa başı deil hostesim ben aktif ve yoğun bı is ama döndüğümde gayet iiydim.Sadece ilk zamanlar kas altı olması sebebiyle kollarımı kaldırmakta zorlanıyorum.Bi hafta sonra o da baya azalmıştı.İse döndüğümde tamamen iyileşmiştim diyebilirim.Ama tabi memenin yumuşaması son halini alması uzun suruo.
Teşekkür ederimNişantaşı ipeg estetik Çağrı Sade.