• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme- cumartesi günü

Suan beklıyorum damar yolum acıldı aşırı heycanlıyım. Senın kacta bellı olacak
Ben 9 da gırdım 12 ye dohru cıktım. Cok basım donuyo kalkınca bıde kustum baya sımdıden cok pısman oldum :( sen nasılsın ınsallah sorun yasamamıssındır

Geçmiş olsun 💐 Bol su, tüket ve tuzlu çubuk kraker ye. Haraketsiz kalmamaya çalış. Yürütmeye başlamışlardır muhtemelen. Mümkün oldugunca yürü canım.
Sen nasılsın? Nasıl geçti ameliyat🤗
Agrı ve bas donmesı var. Mıdemde cok bulanıyo :KK43:
Deniz evet yürümeye çalışalım Arzum un dediği gibi,ben bir tur kalktım .eşim kolumda yürüdüm az sonra yine deneyeceğim
3 kaşık hasta çorbası içtim benim de midem bulandı .yere değil karşıya bakarak yürümeye çalış
Nazlı göğüs kafesimde ve sırtımda ağrı var. Daha iyi günlerim olmuştu 😏 iyi olacağız inşallah

Deniz evet yürümeye çalışalım Arzum un dediği gibi,ben bir tur kalktım .eşim kolumda yürüdüm az sonra yine deneyeceğim
3 kaşık hasta çorbası içtim benim de midem bulandı .yere değil karşıya bakarak yürümeye çalış
Nazlı göğüs kafesimde ve sırtımda ağrı var. Daha iyi günlerim olmuştu 😏 iyi olacağız inşallah
O agrı da 3. Günden sonra baya bi azalacak sabret. Çok geçmiş olsun tekrardan🤗

Deniz biraz oturur pozisyona geldim,nispeten sırt ağrım azaldı.yatınca daha kötü. Bir de çok su içmeye çalış,anestezi etkisi geçmeden iyi olmuyor

Back
X