- 29 Temmuz 2018
- 39
- 4
- 36
- Konu Sahibi melisdefneylmz
arkadaşlar cuma ameliyatım var doktorumda ben ne dersem onu yapacak sürekli fikir değiştiriyorum. ameliyat günü tekrar değiştireceğim sanırım. güzel olsun seksi olsun belli olsun diyorsan 335 yapalım dedi. meme çapım 11,5 muş 335 den fazla olmuyor zaten. ama memem olsun diyorsan 315 dedi. bazı fotoğraflar gösterdim ona yani şöyle durmasın istiyorum diye. 335 ten rahatsız da olabileceğimi söyledi. ama güzel olacağını da söyledi. hiç memem yok bu arada dümdüzüm. o yüzden 335 yapay durur diye endişeleniyorum. ama 315 i elimde tuttum baktım çok küçük görünüyor. küçük yaptıranların hepsi de pişman yazılmış. yuvarlak olacağı için cc büyüdüke ve hiç meme dokum olmadığından yapay durur diye korkuyorum. kas altı olacak. lütfen yardım edin! fikir verin. bir arkadaşım seneler önce 300 yaptırmıştı başka bir markada damla kas altı memelerimiz aynıydı onunkisi yeterli büyüklükte gayet büyük ve güzel oldu. 6 sene oldu hala çok güzeller. 315 o yüzden yeterli olmaz mı ? 300 315 yaptıran özelden paylaşabilirse çok sevinirim. gerçekten çok mu küçülüyor zaman geçicnce? boyum 170 58 kiloyum üst bedenim genel olarak zayıf.