- 16 Mart 2008
- 8
- 3
-
- Konu Sahibi rose.thunder
Arkadaşlar meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum. Bursa da onerebileceginiz doktor ve hastane var mi?
Hayırlı olsun :) fiyat konusunda bilgi alabilir miyim acaba?
Sigara hem alicaginiz anesteziyi etkiler hem iyilesme surecinizi.doktorlar ameliyattan bir hafta once sigaranin birakilmasindan yana.izlerin guzel iyilesebilmesi icin de sigaraya ara vermeniz iyi olurHa kızlar bir de sigaranın bu ameliyata bir engeli var mıdır acaba ben kullanıyorum ve hiç bırakabileceğimi sanmıyorum.Bir sorun yaşar mıyım sizce ne dersiniz ?
Bende 6 ay once estetik international da selcuk aytac a ameliyat oldum.epidural yöntemiyle oldum ameliyatimi.ameliyattan ciktiktan birkac saat sonra taburcu oldum.hic bir sikinti yasamadim.cok memnun kaldim.ben ilk gorusmemi riza kanturkle yapmistim.ama bana biraz genc geldi.cok icime sinmemisti.selcuk beyle elektrigimiz tuttu diyebilirim
9 bin ödedim ben.Ne kadara oldunuz ameliyatinizi?
merhaba biraz geç gördüm ama merak ettim oldunuz mu ameliyat.ben 8 eylülde oldum da doktorum medine hanım ve çok memnun kaldım.Ben de önümüzdeki ay Estetik International'da Op.Dr Medine R. Kantürk'e ameliyat olmayı düşünüyorum bu doktor hakkında bilgisi yahut tecrübesi olan var mıdır aranızda hanımlar ?
Merhaba, ben de bugün görüştüm. Yaşı ve deneyimi rahatlatıyor insanı. Mentor marka kullanıyor. Sizde de mentor mü kullandı? Ameliyatınız üzerinden neredeyse 2 yıl geçmiş. Nasıl hissediyorsunuz? Mutlu musunuz? Memnun musunuz? Ameliyat sonrası komplikasyonlar oluştu mu? Şikayetlerniz ne zaman bitti?6500 benim ameliyatım