Meme buyutme Bursa

Kızlar merhaba ben 4 gün önce ameliyat oldum ancak öneri kısmına gelince bişeyler söyleyebilmek için daha çok erken diye düşünüyorum. Merak ettikleriniz varsa seve seve cevaplarım

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de önümüzdeki ay Estetik International'da Op.Dr Medine R. Kantürk'e ameliyat olmayı düşünüyorum bu doktor hakkında bilgisi yahut tecrübesi olan var mıdır aranızda hanımlar ?

Bende 6 ay once estetik international da selcuk aytac a ameliyat oldum.epidural yöntemiyle oldum ameliyatimi.ameliyattan ciktiktan birkac saat sonra taburcu oldum.hic bir sikinti yasamadim.cok memnun kaldim.ben ilk gorusmemi riza kanturkle yapmistim.ama bana biraz genc geldi.cok icime sinmemisti.selcuk beyle elektrigimiz tuttu diyebilirim

Çok teşekkür ederim, hoşbuldum, inşallah hiç birimiz bir sıkıntı yaşamadan mutlu mesut yaşarız.Medine Kantürk'de Rıza Kantürk'ün eşi zaten.Bayan olması sebebiyle tercih edeceğim. Sonuçları mutlaka paylaşırım sizle de ..

Ha kızlar bir de sigaranın bu ameliyata bir engeli var mıdır acaba ben kullanıyorum ve hiç bırakabileceğimi sanmıyorum.Bir sorun yaşar mıyım sizce ne dersiniz ?

Ha kızlar bir de sigaranın bu ameliyata bir engeli var mıdır acaba ben kullanıyorum ve hiç bırakabileceğimi sanmıyorum.Bir sorun yaşar mıyım sizce ne dersiniz ?
Sigara hem alicaginiz anesteziyi etkiler hem iyilesme surecinizi.doktorlar ameliyattan bir hafta once sigaranin birakilmasindan yana.izlerin guzel iyilesebilmesi icin de sigaraya ara vermeniz iyi olur

O zaman izler ve sağlık için katlanacağız bir süre.Belki de bu vesileyle tamamen çıkartabilirim hayatımdan.Çok teşekkür ederim.

Ben de önümüzdeki ay Estetik International'da Op.Dr Medine R. Kantürk'e ameliyat olmayı düşünüyorum bu doktor hakkında bilgisi yahut tecrübesi olan var mıdır aranızda hanımlar ?
merhaba biraz geç gördüm ama merak ettim oldunuz mu ameliyat.ben 8 eylülde oldum da doktorum medine hanım ve çok memnun kaldım.

6500 benim ameliyatım
Merhaba, ben de bugün görüştüm. Yaşı ve deneyimi rahatlatıyor insanı. Mentor marka kullanıyor. Sizde de mentor mü kullandı? Ameliyatınız üzerinden neredeyse 2 yıl geçmiş. Nasıl hissediyorsunuz? Mutlu musunuz? Memnun musunuz? Ameliyat sonrası komplikasyonlar oluştu mu? Şikayetlerniz ne zaman bitti?
Alp Er Tunga öldü mü?Issız acun kaldı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba ,

Göğüs büyütme ile ilgili Adnan Erdem hakkında bilgisi olan var mı? doktorun ilgisi yaklaşımı çok iyi ancak ameliyat sonrası memnuniyet düzeyi nasıldır eğer Adnan hocaya ameliyat olan varsa bilgilendirirseniz sevinirmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…