Meme buyutme Bursa

merhaba, ameliyat oldunuz mu? ben kendisiyle görüşmeye gittim ancak yaşı ve ellerinin titremesi beni biraz tedirgin etti bilemedim..:/

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba Bursada doktor arayanlar için yardımcı olabilir belki diye yazıyorum. Ben 1,5 sene önce Medikal Parkta Dr. Polat Biçici ye ameliyat oldum. Çok memnunum. Bende hiç dolu bulunmamasına rağmen çok doğal bir görünüme kavuştum. Kasaltı damla takıldı bana

Arkadaşlar merhaba Bursada doktor arayanlar için yardımcı olabilir belki diye yazıyorum. Ben 1,5 sene önce Medikal Parkta Dr. Polat Biçici ye ameliyat oldum. Çok memnunum. Bende hiç dolu bulunmamasına rağmen çok doğal bir görünüme kavuştum. Kasaltı damla takıldı bana
Merhaba bende bursada dr araştırmaya başladım hatta geçen hafta atatürk devlet hastanesinde dr alper ince muayne oldum fakat hiç içime sinmedi ve güven vermedi. Beni ameliyat hakkında bilgilendirmek yerine üstünkörü muayne edip medikale gönderdi protezi ben alıyormuşum. Öyle şeymi olur. Medikaldede çalışan bi kızla görüştüm. Oda tam bi güven kaybı. Birde protezin fiyatını duyunca iyice morelim sıfıra indi. Ben bandırmada yaşıyorum. Ama burdaki doktorları pek duymadım. Bu hafta yine bursaya günü birlik dr araştırmasına gidicem. Umarım bende hayallerime kavuşurum.

Ne kdr ödediniz

Arkadaslar ben de ocak sonu gibi Medine Kanturk'e meme buyutme ameliyati oldum ama hic memnun degilim. Tüberöz meme sorunu vardi ben de. 325 cc yuvarlak implant takildi. Ama meme altim eskiden yoktu. Simdi ise meme ust yogunlugum alta gire daha fazla bu sebeogen de mem baslarim asagi asagi bakiyor. Bir mememdeki dikis izi asagi kaymis durumda bikini falan giydigimde direkt gorunuyor. Aylardir masajla gececegini soyluyor ama bir geçmedi. Eger Tüberöz meme sorununuz varsa kesinlikle bu doktoru önermiyorum. Ben de 1 yil sonra yine değişen bir sey olmaz ise baska bir doktora gideceğim.

Arkadaslar ben de ocak sonu gibi Medine Kanturk'e meme buyutme ameliyati oldum ama hic memnun degilim. Tüberöz meme sorunu vardi ben de. 325 cc yuvarlak implant takildi. Ama meme altim eskiden yoktu. Simdi ise meme ust yogunlugum alta gire daha fazla bu sebeogen de mem baslarim asagi asagi bakiyor. Bir mememdeki dikis izi asagi kaymis durumda bikini falan giydigimde direkt gorunuyor. Aylardir masajla gececegini soyluyor ama bir geçmedi. Eger Tüberöz meme sorununuz varsa kesinlikle bu doktoru önermiyorum. Ben de 1 yil sonra yine değişen bir sey olmaz ise baska bir doktora gideceğim.
Merhaba bende kendisine ameliyat oldum zaten sürekli bir sene beklemen lazım lafları var,ben meme büyütme karın germe BBL yaptırdım bbl den hiç memnun değilim değişen hiçbir şey olmadı ama ispat edemiyorum nasıl yok deyip duruyor öncesi sonrası resimlerimi istedim yollamadılar cevap dahi vermediler

X