- 21 Ağustos 2020
- 14
- 5
- 25
-
- Konu Sahibi elifff0150
Cok gecmis olsun sanirim vucudunuz kabul etmedi silikonu o yüzden savasiyor olabilir. Bende daha 4 gun once taktırdım ama bu şekilde sıkıntı yasayan kimsenin yazisini okumadim. İnsallah boyle seyler olmaz cunku ilk defa sizden duydum. Bazi vucutlar yabancı cisimleri kabul etmiyor spiral gibi. Herkes taktiramiyor. Silikonida o zaman oyle dusunebiliriz demekki. Herkeste ayni sıkıntıyı vermeyedebilirMemelerde bi sorun yok onlar gayet güzel.ama vucutta sorunlar oluyor.kas agrilari,nefes darlığı,tendon iltihabi,tekrarlayan tetik noktalari,yorgunluk,boyun agrilari,nabız hızında artış,gogüs kafesinde agri,yutkunmada zorluk....kan tahlilleri temiz usg temiz yani anlayacagin bu seyler adami hasta ediyor.tahlillerde çıkan tek şey vucudun sürekli antikor üretmesi yani slikonlarla savasiyor buda beni hasta ediyor
Tabi herkesde ayni sorunlar olmuyor.ama er yada geç malesef bu slikonlardan hepimiz muzdarip olacagiz.bll hastaligini arastirin.benim bilgim yoktu sonradan ogrendim.bilseydim asla bu seyleri koymazdim vucudumaCok gecmis olsun sanirim vucudunuz kabul etmedi silikonu o yüzden savasiyor olabilir. Bende daha 4 gun once taktırdım ama bu şekilde sıkıntı yasayan kimsenin yazisini okumadim. İnsallah boyle seyler olmaz cunku ilk defa sizden duydum. Bazi vucutlar yabancı cisimleri kabul etmiyor spiral gibi. Herkes taktiramiyor. Silikonida o zaman oyle dusunebiliriz demekki. Herkeste ayni sıkıntıyı vermeyedebilir
Kesinlikle..ve ne acıdırki hiçbir estetik cerrah bu konuda açiklayacı bilgi vermiyor.ben şuanda hastane hastane dolaşıyorum az kaldi 2 ay sonra bu zehirli şeyleri vucudumdan çıkaracağim birdaha da asla boyle bir aptallık yapmayacağım resmen vucuduma eziyet ediyorum 9 aydir.bugun mr cekildi sag memede sıvı birikmesi var.ağrı yapıyor.keske 9 ay öncesine dönebilsemvucudunuzun ne zaman silikonu reddetmeye baslayacagi belirsiz. ben 23 yil sonra yasiyorum. bunu yaptirmis olan herkes bir gun bunu yasayabilir.
Çok geçmiş olsun bilemezdiniz sonuçta kendinizi yormayın geçecek inşallahKesinlikle..ve ne acıdırki hiçbir estetik cerrah bu konuda açiklayacı bilgi vermiyor.ben şuanda hastane hastane dolaşıyorum az kaldi 2 ay sonra bu zehirli şeyleri vucudumdan çıkaracağim birdaha da asla boyle bir aptallık yapmayacağım resmen vucuduma eziyet ediyorum 9 aydir.bugun mr cekildi sag memede sıvı birikmesi var.ağrı yapıyor.keske 9 ay öncesine dönebilsem
Bunların hepsi ameliyattan sonra mi oldu. Daha önce başka bir ameliyat gecirmismiydinizMemelerde bi sorun yok onlar gayet güzel.ama vucutta sorunlar oluyor.kas agrilari,nefes darlığı,tendon iltihabi,tekrarlayan tetik noktalari,yorgunluk,boyun agrilari,nabız hızında artış,gogüs kafesinde agri,yutkunmada zorluk....kan tahlilleri temiz usg temiz yani anlayacagin bu seyler adami hasta ediyor.tahlillerde çıkan tek şey vucudun sürekli antikor üretmesi yani slikonlarla savasiyor buda beni hasta ediyor
Evet hepsi ameliyattan sonra oldu.evet 14 sene evvel cocugumu dogurmustum sezeryanlaBunların hepsi ameliyattan sonra mi oldu. Daha önce başka bir ameliyat gecirmismiydiniz
Bende yaptıralı 2 hafta oldu çok şükür şuan icin birsey yok.insallah olmaz. Kac sene oldu sizin silikon taktiraliEvet hepsi ameliyattan sonra oldu.evet 14 sene evvel cocugumu dogurmustum sezeryanladoktorum tabi katiyen kabul etmiyor ama radyoloji ve fizik tedavi doktorlari aksini soyluyor aklı olan yaptırmaz gercekten.bu seyler immün sistemimizi bozuyor.son olarakda idrar yolu iltihabi basladi belki 10 sene evvel olmustu
Ne senesi 9 ay oldu dahaBende yaptıralı 2 hafta oldu çok şükür şuan icin birsey yok.insallah olmaz. Kac sene oldu sizin silikon taktirali
İnsallah bende cikmazNe senesi 9 ay oldu dahabu belirtiler hemende cikabiliyor 3 sene sonrada 10 sene sonrada ama çıkıyor muhakkak
Yaptirip sıkıntı yasayan tek ben değilim forumdaki basliklara bir göz atarsaniz bir çok çıkaran ve rahatsiz olan var.doktorun yanlis bisey yaptigini anlamak icin oranin tekrar acilmasi gerek zira tüm testler mr lar normal.bu immün sistemle alakali 10 sene olanlara gelince emin olun hepsinde çıkacak bu rahatsizlik.yurtdışında fda ya tepkiler çığ gibi buyuyor protezlerin yasaklanmasi icin.İnsallah bende cikmaz
Yaptırıp bu kadar sıkıntı yasayan bir sizi duydum. Yaptirali 10 sene olmus ve sıkıntı yasamayan cok kiside var. Sanırım sizin sanssizliginiz. Yada doktorunuzun beceriksizligi de denilebilir yanlış birsey yapmış olabilir mi
Sivi birikimi iyi degil insallah alergan markasi degildir implantlarinizKesinlikle..ve ne acıdırki hiçbir estetik cerrah bu konuda açiklayacı bilgi vermiyor.ben şuanda hastane hastane dolaşıyorum az kaldi 2 ay sonra bu zehirli şeyleri vucudumdan çıkaracağim birdaha da asla boyle bir aptallık yapmayacağım resmen vucuduma eziyet ediyorum 9 aydir.bugun mr cekildi sag memede sıvı birikmesi var.ağrı yapıyor.keske 9 ay öncesine dönebilsem
Mentor zaten ne farkederki hepsi aynıSivi birikimi iyi degil insallah alergan markasi degildir implantlariniz
İnsallah bende cikmaz
Yaptırıp bu kadar sıkıntı yasayan bir sizi duydum. Yaptirali 10 sene olmus ve sıkıntı yasamayan cok kiside var. Sanırım sizin sanssizliginiz. Yada doktorunuzun beceriksizligi de denilebilir yanlış birsey yapmış olabilir mi