padmeskywalker Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2023 66 28 12 Haziran 2023 Konu Sahibi Semphonia #21 gozdeggrmn01 .!.: Aynen canım boy 180 ama biraz ağır geldğ ne yapsam bilmiyorum Genişletmek için tıkla... anladım
gozdeggrmn01 .!.: Aynen canım boy 180 ama biraz ağır geldğ ne yapsam bilmiyorum Genişletmek için tıkla... anladım
C ceyhira Guru Kayıtlı Üye 3 Nisan 2014 1.617 243 38 12 Haziran 2023 Konu Sahibi Semphonia #22 Pentinin balensiz pamuklu sütyenlerin de indirim var ben aldım günlük kullanımda çok kullanışlı yaz için pamuklu olması da çok iyi bence. Görüntü olarak da çok hoş duruyorlar üstte Tipi de sporcu sütyen tarzında gibi bi bakın derim.
Pentinin balensiz pamuklu sütyenlerin de indirim var ben aldım günlük kullanımda çok kullanışlı yaz için pamuklu olması da çok iyi bence. Görüntü olarak da çok hoş duruyorlar üstte Tipi de sporcu sütyen tarzında gibi bi bakın derim.
G gozdeggrmn01 Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Haziran 2023 26 5 12 Haziran 2023 Konu Sahibi Semphonia #23 padmeskywalker .!.: anladım Genişletmek için tıkla... Şuan hissetmiyorum alıştım sanırsam hatta. Çok doğal duruyor top görüntüsü istedim top top durmuyor nedense of ya yine o görüntüyü yakalayamadık
padmeskywalker .!.: anladım Genişletmek için tıkla... Şuan hissetmiyorum alıştım sanırsam hatta. Çok doğal duruyor top görüntüsü istedim top top durmuyor nedense of ya yine o görüntüyü yakalayamadık
Semphonia Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ekim 2021 66 67 40 12 Haziran 2023 Konu Sahibi Semphonia #24 gozdeggrmn01 .!.: Arkadaşlar bende kas ğstü 550cc yaptırdım insallah bir sıkıntı çıkmaz ilerde boy 180 ama kucuk geliyor gözüme hala Genişletmek için tıkla... Biraz kilo alırsanız bence daha çok seversiniz :)
gozdeggrmn01 .!.: Arkadaşlar bende kas ğstü 550cc yaptırdım insallah bir sıkıntı çıkmaz ilerde boy 180 ama kucuk geliyor gözüme hala Genişletmek için tıkla... Biraz kilo alırsanız bence daha çok seversiniz :)
G gozdeggrmn01 Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Haziran 2023 26 5 13 Haziran 2023 Konu Sahibi Semphonia #25 Semphonia .!.: Biraz kilo alırsanız bence daha çok seversiniz :) Genişletmek için tıkla... Kg alınca benim kalça büyüyor direkt bacak falan değil
Semphonia .!.: Biraz kilo alırsanız bence daha çok seversiniz :) Genişletmek için tıkla... Kg alınca benim kalça büyüyor direkt bacak falan değil