Arkadaşlar ameliyatsız dolguyla göğüs büyütme işlemi bilgisi olan varmı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Meme büyütme ameliyatsız göğüs dolgusuyla ilgili bilgisi olan varmı..!
- Konu Sahibi S3LIN
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kalıcı bi işlem değil diye biliyorum ama yanıltmayayım seni..[/Q
araştırıyorum bende 4 5 yıllık bi kalıcılığı varmış baya uzun bi süre.. ameliyat olmaktansa dolgu yaptırmak aklıma daha çok yattı
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Arkadaşlar ameliyatsız dolguyla göğüs büyütme işlemi bilgisi olan varmı
Bahsettiginiz dolgu maddesi nedir acaba??
- 24 Temmuz 2013
- 11
- 1
- 86
Bu dolgu jel ile tek göğsü alınmış bir arkadaşıma göğüs yapıldı ve diğerinden farksızdı, çok şaşırmıştım. Arkadaşım ne kadar sevinmişti bilemessiniz. kalıcılığı 4-5 yıl demişti doktor bey. Bir diğer arkadaşımın göğüslerine de yaptırdık. Direk doğal görünüyor.Eşi cidden şanslı bence:) Bu arada fiyatlar göğüs büyütmede 4000TL-8000 TL arası değişiyor diye biliyorum. 5*6 yıl kalıcılığı garantisi verildiğinden biraz pahalı gibi geldi sanki bana..
bahsettiginiz dolgu maddesi nedir acaba??
valla ben bişi duydum sanırım akualift diye geçiyordu
bu dolgu jel ile tek göğsü alınmış bir arkadaşıma göğüs yapıldı ve diğerinden farksızdı, çok şaşırmıştım. Arkadaşım ne kadar sevinmişti bilemessiniz. Kalıcılığı 4-5 yıl demişti doktor bey. Bir diğer arkadaşımın göğüslerine de yaptırdık. Direk doğal görünüyor.eşi cidden şanslı bence:) bu arada fiyatlar göğüs büyütmede 4000tl-8000 tl arası değişiyor diye biliyorum. 5*6 yıl kalıcılığı garantisi verildiğinden biraz pahalı gibi geldi sanki bana..
bence kesinlikle değer die düşünüyorum en azından estetik operasyondaki gibi acı çekmiyosun ve kalıcılık süresi çok iyiaraştırmalarıma devam ediceğim çok aklıma yattı bu dolgu olayı
bahsettiginiz dolgu maddesi nedir acaba??
biraz önce doktorla konuştum bi firmadan aldını söyledi özelden konuşabiliriz isterseniz
Yapısı insan vücudunun iç özelliklerine ve dermal tabakanın hücre içi sıvısına tamamen uygunmuş.hiç bir yan etkisi yokmuş ve işlem sonrasında herhangi bi komplikasyon gözlenmemiş.CE medikal belgesi ve ISO belgesine sahip hem yüz hemde vücut bölgesinde kullanılan doğal bi dolguymuş.lokal anesteziyle 30 dkkada göğüs büyütme kalça şekillendirme işlemleri gerçekleşiyormuş uygulama yapılan bölge dışında kayma yapmıyormuş... daha devamı gelcek:)) sizdende bişeyler bekliyorum ama etrafınızda yaptıran falan varmı
- 26 Haziran 2013
- 49
- 17
- 18
bende uzun zamandır araştırıyorum 2500-5000 arası fiyat verdiler 5 yıla kadar kalıcılık olduğunu söyledi doktor ama bu enjekte edilen maddenin yan etkisi olup olmamasından emin değilim.doktor yan etkisi olmadığını belirtiyor.henüz karar veremedim bu sebepten.ayrıca çok büyük olmuyor silikon gibi,ben göğüs içine enjekte edilen madde konusunda kararsızım braz.yaptırn varsa sonuçları paylaşabilir mi
bende uzun zamandır araştırıyorum 2500-5000 arası fiyat verdiler 5 yıla kadar kalıcılık olduğunu söyledi doktor ama bu enjekte edilen maddenin yan etkisi olup olmamasından emin değilim.doktor yan etkisi olmadığını belirtiyor.henüz karar veremedim bu sebepten.ayrıca çok büyük olmuyor silikon gibi,ben göğüs içine enjekte edilen madde konusunda kararsızım braz.yaptırn varsa sonuçları paylaşabilir mi
Arkadasım bir baska konu başlığı altında , sanıyorum gogus büyütmede dolgu maddeleri isimli konuda bununla ilgili tüm deneyimimi aktardım. İstersen ordan bak. Bulamazsan ben bulup sana tekrar yazarım. Kısaca su kadar soyleyeyim sakın yaptirma, sonuc husran çünkü.
Arkadasım bir baska konu başlığı altında , sanıyorum gogus büyütmede dolgu maddeleri isimli konuda bununla ilgili tüm deneyimimi aktardım. İstersen ordan bak. Bulamazsan ben bulup sana tekrar yazarım. Kısaca su kadar soyleyeyim sakın yaptirma, sonuc husran çünkü.
Ben de esimin silikona karsi olusu nedeniyle dolgu enjeksiyonu yontemiyni denemek istedim. Arastidim epey. Sonucta macrolane isimli maddeyi ogrendim.ve yaptirdim.
Birincisi hafif bir anestezik yapilarak uyusturuluyor bolge. İslem cok kisa suruyor. Birden fazla enjeksiyonla memeye cesitli yonlerden madde siringa ediliyor.Ben her bir memeye 100cc miktarda koydurmustum. Bu miktar artirilip azaltilabilir. İstege gore yani.
İlk bir kac gun hafif odem oldu. Sonra duzeldi. Memeler bir beden kadar dolgunlasti. Ancak 3-4 ay sonra hizla bir erime basliyor ve o dolgunluktan eser kalmiyor.
Evet madde vucuttan 1,5 yil kadar sonra tamamen atilmis oluyor ama obahsedilen eser miktarda urun. Yani dolgunluk veren miktari degil. Benim 6-7 ay sonunda memelerim eski boyutuna dondu. Ayrica konan dolgu maddesi findik gibi elime geliyordu dokundukca.
Ayrica cok yuksek maliyetli. Hem de cok kisa sure etkili olmasina ragmen. Yani ayni rakama silikon koydurup uzun yillar ayni hacimde memeye sahip olabilirsiniz.
Ayrica benim gibi bunu deneyen bir arkadasim gogsunde enfeksiyon oldu. Yumurta gibi bir kitle olustu memesinde. Agrılı bir durumdu. Antibiyotikle duzledi ama kitle kuculmekle birlikte hala orada duruyor.
Daha sonra biraz daha az maliyetli olan aquafill denen dolguyu koydurdum..onda da sonuc husran. En sonunda kalici cozum olan silikon ameliyatina esimi razi ettim. Ameliyatta onceden konan o dolgu kalintilari temizlendi gogsumden. Zaten ultrasonda kistik yapilar olarak gorunuyorlardi.
Bunca emege ve masrafa degmedi. Silikon evet sonucta ameliyatla yapilan birsey ama kesin cozum ve o kadar da riskli bir mudahale degil..
Yazdığım cevap buydu.
Biz arkadaşların sanırım bilgi yanlısı var. Asla 5-6 yil dayanmıyor. Silikon gibi dolgunluk ve homojen bir goruntu sağlamıyor. Sanırım daha küçük alanlar ve hacimler icin daha mantıklı . Ornegin Herhangi bir nedenle çukur oluşmuş küçük bir bölge icin mesela. Üstelik inanılmaz pahalı. Ben toplam 200 cc macrolane dolgu icin 4000 tl den fazla vermiştim. 3 yil once.
Tecrubemi aktarmak istedim. Saglikli kalın.
İcine konan madde Hyaluronik asit. İnsan bedenine en uyumlu maddelerden biri. Yan etkisi yok ama enjeksiyon sırasında ve sonrasında bakım düzgün olmazsa enfeksiyon olusma riski cok. Nitekim arkadasımda oldu. Eger antibiyotik cevap vermeseydi, açarak maddeyi temizleyeceklerdi. Ve buyuk olması sizin elinizde. Ama cookkk masraflı. Yani küçücük miktardaki şey anormal fiyatta. Toplam 200 cc icin 2500 dolar para vermiştim. 3 yil once. İzmir de Dr Devrim Elmas yapti. Ama hem kendim, hem yakin Rkadasim uyguladığı icin rahatça soyleyebilirm asla tavsiye etmem. 6 ay icin de varlığı azalıyor, 1 yil da da nerdeyse eski haline geri donüyor.
Karar sizin arkadasım.
Bu dolgu jel ile tek göğsü alınmış bir arkadaşıma göğüs yapıldı ve diğerinden farksızdı, çok şaşırmıştım. Arkadaşım ne kadar sevinmişti bilemessiniz. kalıcılığı 4-5 yıl demişti doktor bey. Bir diğer arkadaşımın göğüslerine de yaptırdık. Direk doğal görünüyor.Eşi cidden şanslı bence:) Bu arada fiyatlar göğüs büyütmede 4000TL-8000 TL arası değişiyor diye biliyorum. 5*6 yıl kalıcılığı garantisi verildiğinden biraz pahalı gibi geldi sanki bana..
canım hangi doktora hangi hastanede yaptırmıştı paylaşabilir misin?halen memnun mu?