Meme büyütme ameliyatını devlet hastanesinde olmak isteyenler

Elamine1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2015
1
4
31
selam kızlar.annem 1hafta önce Ankara eğitim ve araştırma hastanesinde meme büyütme ve toparlama ameliyatı oldu. Şuan gayet sağlıklı ve ameliyatımız bölüm şefi olan Gürcan Aslan Tarafından yapıldı. Ankara'da yaşayan ve bu konuda yardım isteyen arkadaşlar için yazıyorum biz oldukça memnun kaldık. Devlet hastanesinde bu ameliyatı olmak isteyen kişiler için bir öneridir. Bölüm şefi olmasının gerçekten hakkını veren bir doktor.

Bende izmirde devlet hastanesinde oldum canım 1 hafta önce 3500 lira

nasil oldular cnm memnunmusun devlet olunca ister istemez teredutte kaliyor insan kac gun kaldin hastahanede, agrin oldu mu, buyutme mi sadece yoksa diklestirmede yaptirdin mi? ben aileden gizli yaptirmayi dusunuyorum refakatciye ihtitac oluyormu kendi basima halledebilirmiyim bu isi sorularimi cewaplarsan cok sewinirim :)

Bugün 8. Günüm canım simdilik memnunum agrı sızı oluyo tabiki ilk bikac gun diklestirme yok sadece buyutme oldu 350 cc.tek başına kesinlikle halledemezsin canım desteksiz yatıp kalkman imkansız gibi birsey hastanede 1 gece kaldım fotograflara bakabilirsin izliyim seni

Bem de gecen.hafta oldum.doktorum 3. Gun taburcu etmek istedi ama agrim cok oldugu icin 5 gun hastanede kaldim.ilk 3 gun cok kotu gecti.yataktan kalkarken agliyordum resmen.annemden Allah razi olsun.yemegimi bile o yedirdi.
Ilk 3 gun kesinlikle yardima ihtiyacin var.

hmm anladim demekki illa birirleri gerekli bakalim nasil halletcem bu isi bilmiyorum unzile178 hemen bakiyorum

Merhaba oncelikle gecmis olsun. Bnde nene protezi dysunuyorum izmirde yasiyorum doktorunuzun adini ogrenebilirmiyim birde memnunmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…