Meme büyütme ameliyatından önce kullanılmaması gereken ilaç, bitki çayları vb. Gıdalar

Vaniliaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2019
60
16
34
Selamlar herkese,
2 hafta sonra meme büyütme ameliyatı olacağım da öncesinde alınmaması gereken ilaç ve besinler gibi bir liste var mıdır?
Yeşilçay dediler ama detaylı bir liste vermediler.ameliyat olanlar tavsiyelerde bulunabilir mi?🙏🙏😘😘😘

Kanı sulandıran seyler kullanma. Amelıyattan 8 saat önce bişey yeme. Cok miden bulanırsa amelıyattan sonra bi iğne var hemsıreler bılır onu yaptır.
Amelıyattan sonra ilk 10 gun agır kaldırma. Kollarını dirsekten harekett ettir.

Kanı sulandıran seyler kullanma. Amelıyattan 8 saat önce bişey yeme. Cok miden bulanırsa amelıyattan sonra bi iğne var hemsıreler bılır onu yaptır.
Amelıyattan sonra ilk 10 gun agır kaldırma. Kollarını dirsekten harekett ettir.
Çok saol canımm😘😘Çok fazla kan sulandırıcı şey yazmışlar internete 😖 en önemlisi bitki çayları, aspirin gibi ilaçlar sanırım.
Bir de ameliyat sonrası önden düğmeli giyebileceğim bir takım alacağım. yaz ayı olduğu için yarım kollu alsam diyorum ama ameliyat sonrası çok üşür müyüm acaba?uzun kollu birşey almak daha mı iyi olur?

Çok saol canımm😘😘Çok fazla kan sulandırıcı şey yazmışlar internete 😖 en önemlisi bitki çayları, aspirin gibi ilaçlar sanırım.
Bir de ameliyat sonrası önden düğmeli giyebileceğim bir takım alacağım. yaz ayı olduğu için yarım kollu alsam diyorum ama ameliyat sonrası çok üşür müyüm acaba?uzun kollu birşey almak daha mı iyi olur?
Bu sıcaklarda üşümezsin. Ben 9 yıl once 12 temmuzda yaptırdım. Piştim resmen. Özel hastane klimayı sonradan jeton düştü açtılar. Sarımsak uzak dur. Bitkilerden aynı şekilde.
Ben burun ameliyatında sarımsak hapı kullandım. Cok kanlı bi amwljyat oldu

Bu sıcaklarda üşümezsin. Ben 9 yıl once 12 temmuzda yaptırdım. Piştim resmen. Özel hastane klimayı sonradan jeton düştü açtılar. Sarımsak uzak dur. Bitkilerden aynı şekilde.
Ben burun ameliyatında sarımsak hapı kullandım. Cok kanlı bi amwljyat oldu
Çok faydası oldu tavsiyelerinin çoookkk teşekkür ederim 😘😘😘

X