Meme buyutme ameliyatima az kaldi, tecrubelerimizi paylasalim

Ben kullaniyorum. Ameliyatimdan 3 hafta once doktor birak demisti birakamadim tabi malesef :) bir sorunda yasamadim ama yinede kullaniyosaniz birakmaya calisin iyilesme surecinide cok etkiliyormus.
Bende kullanıyorum ameliyat sabahı son sigaramı içip gittim narkozla alakalı hiç bir skntı yaşamadım..Amelyattan sonra 15 gün sigara içmedim iyileşme süresini etkilemesin diye ama o kadar dayanabildim
Son sigaramı içmeyi düşünmüyordum aklıma girdi şimdi :)) aman çok iyi yaşamamanız sevindim, korkuyordum o konuda çok teşekkürler

Kızlar selam çok heyecanlıyım bugün ameliyatım var. Bu sabah uyandığımda boğazımda hafif bi ağrı şiş gibi bişey var iptal olma durumu olur mu sizce

Ameliyat oldunmu? Nasil gecti iyimisin merak ettim
Merhaba çok teşekkür ederim evet cuma günü oldum korktuğum gibi hiçbir şey olmadı o yüzden inanılmaz memnun ve mutluyum ağrısızı o kadar azdı ki ilk günden beri tuvalete kendi başıma gittim kollarım çok rahat hareket etti kas altı olmasına rağmen boşuna beklemişim bu kadar zaman :)

Merhaba boy kilomuz yakın dolgun oldu mu

Yaa cok sevindim en zor gunleri atlatmissin zaten bundan sonrasida daha kolay gecer kac cc takildi?

Ben ilkini 11 yıl önce oldum. Silikonda çok nadir görülen reptür oluşmuş, değiştirdik daha büyüğünü taktırdım. Ama ömürlük kullananlar da vardır elbet. Ömür boyu küçük göğüslerle gezip kendini kötü hissetmek de zor sonuçta. His kaybı falan olmuyor, dokununca da hissedilmiyor, ele gelmiyor. Tecrübeli bir doktora gidin. Zekeriya kul meme estetiği konusunda çok tecrübeli ve uzman, tavsiye ederim.

Merhaba rica etsem fiyatı paylaşabilir misiniz benimle ben de olmayı düşünüyorum

Ben doktor vasfi celikte olacagim. Siz kimde oldunuz? Yeniymis sizinkide iyi gecmistir umarim hersey. Kac cc taktirdiniz? Memnunmusunuz cok heyecanliyim ya. Abarti olsun istemiyorum ama sonradan keske biraz daha buyuk olsaymista demek istemiyorum
Merhaba vasfi beye ameliyat oldunuz mu?

Merhaba memnun musunuz?

Merhaba göğüs çap ölçünüz kaç acaba doktorlar ölçüyor ya ameliyat öncesi? Bide omuzlarınız geniş mi

Merhaba ben de Necmettin Tütüncü ye ameliyat olmayı düşünüyorum fakat biraz kafam karışık. Sizin süreciniz nasıldı ve şu an memnun musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…