Meme büyütme ameliyatım ve sürecim

Benim de ara ara sızlama oluyor 3 ay bitti oturmaya basladı çok memnunum benden sonra 4 arkadaşım da gitti oldu ahahhaha

Benim de 10 gün önce sol 350 sağ 375 dual plan mentor takıldı. İnanılmaz büyük gorunuyorlar gözüme. Hala biraz füze gibiler.. (( keske 300 taksaydi diye sayikliyorum on gundur. İnanılmaz mutsuzum. Doktorum 3 ay bekle doğal görüntü için diyor. Sizin şu an ne durumda acaba? Memnun musunuz? Şişlik odemler ne kadar sürede kayboldu tam olarak?

Askim göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor 7.ayıma giriyor 3 aydaki değişime inanamayacaksın

Merhaba arkadaşlar bende ameliyat olalı 2.5 ay olacak ama silikonları hala baya hissediyorum. Yere eğilirken mesela silikonlar ayrı bir parçammış gibi ayrı bir şekilde hareket ettiklerini hissediyorum. Yan yatabiliyorum evet ama o silikonları hissetmek beni biraz rahatsız ediyor. Hala daha da sertler tam yumuşamadılar. Motiva full takıldı acaba onun yüzünden mi diyorum alakası var mıdır ? Ameliyatın üzerinden uzun bir süreç geçmiş arkadaşlar bu böyle mi olacak yoksa gerçekten altı aya kadar normalleşecek mi?

Benimde şuan 11. Günüm aynı endişeler içerisindeyim sizin ki baya olmuş durum nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…