- 6 Kasım 2022
- 143
- 42
- 26
-
- Konu Sahibi yagmurundamlasi
Öncelikle hayırlı olsun :) Ben de düşünüyorum. Doktorunuz kimdi ve ne kadara mal oldu?Selamlar
15 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum sağ memem 375 sol memem 350 cc takıldı kas altı mentor
15 gün geçti ağrılarım yok gibi. Özellikle Ekim-Kasım dönemine denk getirdim konseyi rahatlıkla kullanabilmem için.
Gelişmeleri buraya yazacağım
AMA İYİ Kİ OLDUM AHAHAHAH
Ben 37bine operasyon oldumÖncelikle hayırlı olsun :) Ben de düşünüyorum. Doktorunuz kimdi ve ne kadara mal oldu?
Atilla hacılarda oldumBen 37bine operasyon oldum
Bence hiç tereddüt etme bekledikçe fiyatlar da artıyor ben de aralık gibi düşünüyordum sonra yılbaşı zamanı fiyatların ne kadar artabilecğeinizi göz önünde bulundurarak 40bindi pazarlıkla 37ye düşürtüp operasyon oldumÖncelikle hayırlı olsun :) Ben de düşünüyorum. Doktorunuz kimdi ve ne kadara mal oldu?
Yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim. Doktorunuzdan memnun kaldınız mı? Hangi şehir ve hastane olduğunu da öğrenebilir miyim?Bence hiç tereddüt etme bekledikçe fiyatlar da artıyor ben de aralık gibi düşünüyordum sonra yılbaşı zamanı fiyatların ne kadar artabilecğeinizi göz önünde bulundurarak 40bindi pazarlıkla 37ye düşürtüp operasyon oldum
Ben çok memnun Atilla hacılarda operasyon oldum çooooooooook memnunum çok sakin detaylı bilgi veren başarılı bir doktor benimle ilgilenen danışmandan da çok memnunumYanıt verdiğiniz için teşekkür ederim. Doktorunuz kimdi ve memnun kaldınız mı?
İstersen numarasını da paylaşırım danısmanlıklarından da memnunum istanbulda oldumYanıt verdiğiniz için teşekkür ederim. Doktorunuzdan memnun kaldınız mı? Hangi şehir ve hastane olduğunu da öğrenebilir miyim?
Yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim. Doktorunuz kimdi ve memnun kaldınız mı?
Anladım. Çok teşekkür ederim. Keşke İstanbulda yaşıyor olsaydım. Ben Antalya dayımİstersen numarasını da paylaşırım danısmanlıklarından da memnunum istanbulda oldum
Anladımm umarım iyi bir doktor bulursunAnladım. Çok teşekkür ederim. Keşke İstanbulda yaşıyor olsaydım. Ben Antalya dayım
UmarımAnladımm umarım iyi bir doktor bulursun
SelamMerhaba operasyon sonrası doktor ilgisi nasıldı? Bende kasımda oldum ama doktroum Sadece 1 kez beni kontrole cagırdı. Herhangi bir iz kremi vs kullanmamı söylemedi, masaj söylemedi.
Hayırlı olsun bende bir göğüs 375 bir göğüs 400 cc takıldı bir ay oldu ama bana çok büyük geliyor ben zaten hiç göğsü olmayan biri değildim 85 beden takıyordum hafif üstler dolaun diye oldum ama sanki çoook büyük oldular çok moralim bozuk elbise giyindikçe kendimden nefret ediyorum çünkü büyük göğüs asla istemedim kilolu duruyorum 160 boyunda 60 kiloyum bana üç ayda oturacak bekle dedi beğenmezsen çıkarırım dedi küçüğünü takarım acaba o küçülme olurmuSelamlar
15 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum sağ memem 375 sol memem 350 cc takıldı kas altı mentor
15 gün geçti ağrılarım yok gibi. Özellikle Ekim-Kasım dönemine denk getirdim konseyi rahatlıkla kullanabilmem için.
Gelişmeleri buraya yazacağım
AMA İYİ Kİ OLDUM AHAHAHAH
Bilmiyorum açıkçası ama zaten operasyonn önce protezleri gösteriyorlar keşke büyük istemeseydin sadece dokuyu doldursalardıHayırlı olsun bende bir göğüs 375 bir göğüs 400 cc takıldı bir ay oldu ama bana çok büyük geliyor ben zaten hiç göğsü olmayan biri değildim 85 beden takıyordum hafif üstler dolaun diye oldum ama sanki çoook büyük oldular çok moralim bozuk elbise giyindikçe kendimden nefret ediyorum çünkü büyük göğüs asla istemedim kilolu duruyorum 160 boyunda 60 kiloyum bana üç ayda oturacak bekle dedi beğenmezsen çıkarırım dedi küçüğünü takarım acaba o küçülme olurmu
Umarım herşey yolundadırÖncelikle hayırlı olsun :) Ben de düşünüyorum. Doktorunuz kimdi ve ne kadara mal oldu?
Tam aksine ısrarla küçük istedim bana bırak dedi sürekliBilmiyorum açıkçası ama zaten operasyonn önce protezleri gösteriyorlar keşke büyük istemeseydin sadece dokuyu doldursalardı
Bana doktor böyle dese siz kimsiniz derim ya ne değişik insanlar varTam aksine ısrarla küçük istedim bana bırak dedi sürekli
kaç cc yaptırdınız boyunuz kilonuz nedir37 40 binleri duyunca aglayasim geliyor. Ben biraz kazik yemisimbuyuk diye uzulen arkadasim uzulmesin 3 aya bayaga bir kuculuyor. Ben 5 ay once yaptirdim dogal dursun dedim simdi cok pismanim fazla dogal duruyor okadar para verdim az belli olsun istiyor insan ahahah . 5 ay gecti hala sizlamalarim var ozellikle regl donemi. Su sizilarda bitse de keyfini sursem artik off