Meme büyütme ameliyatı sonrası

buyuya

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2021
24
6
38
Kızlar merhaba meme büyütme ameliyatı olalı 13. Günüm bugün üç gündür sol gösümde bir sızlama batma canımı çok yakan bir durum gelişti kollarıma agrısı vuruyo bu kadar zaman sonra bu agrı normal mi sol tarafta sağa göre daha bi şişlik var ama öyle çok fazla farkda deil kar yolları kapadı doktora gidemiyorum çok canım yanıo var mı yaşayan bu durumu

muhtemelen sinirler canlanıyo. öncelikle kolunu çok kullanma. bayonu çok sıcak yapma. sakin olmaya panik yapmamaya çalış. benim de 2 haftalıkken mememin içinde küt küt oynayan bişey vardı çok korktum ama doktor geçecek dedi ve geçti zamanla. doktorunu ara anlat. görselini at. doktorun ne derse o doğru. çok geçmiş olsun.

Çok teşekkür ederim sizin ne kadar oldu ameliyat olalı..elimden geldiğince ılık yapıyorum banyoyu sıcaktan kaçınıyorum.tek taraflı olması beni endişelendirdi doktorla görüştüm yol açılınca gel hemen bakalım dedi korkulacak bişey yoldur dedi oda

4 Ayım bitiyo martta revizyon olcam. damla dan yuvarlağa döncem. doktorunuza güvenin. tekrar geçmiş olsun. kaç cc şekli ve markası nedir. merak ettim.

Hepsi cok normal aynı durumları bende yaşadım ve cok endişe ettim .kaslar ve sinirlerin iyilestikce ağrı olur korkma ödem de ağrı yapar ilk 3 ay boyle şeyler olur.ellerini çok yukarı kaldırıp abanma cok ağır kaldırma gecmis olsun

Teşekkür ederim agrı kısmen bitti gibi dediğiniz gibi kol hareketleriyle ani agrılar batma vs oluo onun dışında iyi fakat hala dokunmuyorum elimi sürünce bile canım yanıo

Teşekkür ederim agrı kısmen bitti gibi dediğiniz gibi kol hareketleriyle ani agrılar batma vs oluo onun dışında iyi fakat hala dokunmuyorum elimi sürünce bile canım yanıo
Evet gayet normal masaja başladığınız zaman bebe yagıyla nemlendirin cilt gerginliginden de acı ve batma olabiliyor .benim de meme uclarim cok hassaslasmıştı.simdi daha iyiyim 3 ay oldu cok şükür

benim bugün 11.günüm oturarak uymaktan helak oldum ağrılarım 8 gün sürdü. 445 cc damla protez Politech mesmo Alman üretimi protez kullanıldı. şuan ağrım yok koltuk altından Ankara Volkan TAYFUR'a oldum harika bir doktor olmak isteyen herkese tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…