• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme ameliyatı sonrası

Merhabalar ben 45 kiloyum vücudum çok dar, ameliyat öncesinde çoook az bir meme dokum vardı ama atletten falan asla belli olmuyordu. Ben doğal ve küçük istedim 205 cc takıldı. Bu bile bana büyük geliyor. Sanırım ne istediklerimizle ilgili biraz da. Şu anda 75b desteksiz rahat dolar. Benim önceden a kap boş kalıyordu. memnunum. Ancak tek merak ettiğim, ne zaman doğal meme kıvamına ulaşacak çünkü şu anda dimdik ve semsert. Karşıya bakıyorlar. Hani meme hoplayınca zıplayınca hareket eder ya, bunda öyle bir şey yok.
Ameliyat olali ne kadar oldu sizin, gecmis olsun bu arada 😇 benim 26.gunum sol taraf daha yumusak sagdan ve masajla hareket ettirebiliyorum.siz bi de zayif oldugunuz icin guzel durmustur ben de 64 kiloyum 295 cc benim.zamanla yumusuyorlarmis biraz sabir isi imis bu ameliyat gercekten.bebe yagi ile masaj yapin iyi gelecektir yumusama icin.benim ondan mi bilmiyorum sanki sol taraf erken yumusadi gibi geliyor hatta🙃

Morelinizi bozmak gibi olmasında ben 300 cc yaptırdım o kadae küçüldü ki ödem gidince hiç daha yeni sütyen almadım düşünün eski sütyenlerim hala oluyo anlıycağınız sanki değişen hiçbir şey olmadı küçücük kaldılar
Aaa cok üzüldüm :( küçülürse yandım ozaman. Şimdi bile küçük geliyor. 320 cc

Ameliyat olali ne kadar oldu sizin, gecmis olsun bu arada 😇 benim 26.gunum sol taraf daha yumusak sagdan ve masajla hareket ettirebiliyorum.siz bi de zayif oldugunuz icin guzel durmustur ben de 64 kiloyum 295 cc benim.zamanla yumusuyorlarmis biraz sabir isi imis bu ameliyat gercekten.bebe yagi ile masaj yapin iyi gelecektir yumusama icin.benim ondan mi bilmiyorum sanki sol taraf erken yumusadi gibi geliyor hatta🙃
Benim 2 hafta oldu tam. Tam istediğim gibi durdu korkmuştum çok büyük olur diye, ancak çok doğal durdu. Umarım benimkiler de bir an önce yumuşar. Masajı nasıl yapıyorsunuz? yanlış bir şey yapmaktan korktuğum için hiç denemedim.

Benimki dual plan iyuzden damla görüntüsü var bence şu an çok yeni ödemler yukarılarda bile çoktur şeklin anlaşılmasına engel oluyordur benim göğüs aram bile dışa doğru siskindi ama bikac hafta içinde iniyorlar hatta karnım bile aşırı siskindi.su an göründüğünden daha büyük olmaz aksine küçülür biraz ama ödemler gidince şekli belirginleştiginden güzel bir görünüme kavuşursunuz.
Merhaba sizin ne kadar oldu ameliyat olduğunuz be de dual plan oldum ama hala yukarıda ve top gibi görüntü 2 olacak 1 hafta sonra

Benim 2 hafta oldu tam. Tam istediğim gibi durdu korkmuştum çok büyük olur diye, ancak çok doğal durdu. Umarım benimkiler de bir an önce yumuşar. Masajı nasıl yapıyorsunuz? yanlış bir şey yapmaktan korktuğum için hiç denemedim.
Mesajı birinci ayınızdan sonra doktor öneriyor onun dediği hareketleri yaparsanız daha sağlıklı olacaktır benimde bir buçuk ay oldu 300 cc takıldı 58 kiloyum ben de çok memnun kaldım ne çok büyük ne çok küçük en doğalından❤️ Meme formuna dönmesi yumuşaması aşşağı inmesi 6 ayı bulur demişti doktorum en güzeli 1.ay doktor kontrolünüz de Herşeyi doktorunuzla konuşup paylaşmanız 😍

Ameliyat sonrası korse kullandiniz mi. Ben dün oldum bugün taburcu olurken korse takildi memelerim patlayacak gibi bi his çok rahatsiz edici normal mi bu

Ameliyat sonrası korse kullandiniz mi. Ben dün oldum bugün taburcu olurken korse takildi memelerim patlayacak gibi bi his çok rahatsiz edici normal mi bu
Merhaba geçmiş olsun. Benimde 3
günüm bugün ben ameliyattan çıkarken takmışlar bana. 1 ay kalacak bu dedi doktorum. Şu an sıkı sıkı tutuyor zaten şişlik çok fazla. Önemli olan korsenin öyle tutması zaten. İmplantı çevreleyen kaslar o şekilde iyileşsin diye.

Merhaba geçmiş olsun. Benimde 3
günüm bugün ben ameliyattan çıkarken takmışlar bana. 1 ay kalacak bu dedi doktorum. Şu an sıkı sıkı tutuyor zaten şişlik çok fazla. Önemli olan korsenin öyle tutması zaten. İmplantı çevreleyen kaslar o şekilde iyileşsin diye.
Size de geçmiş olsun ya çok zorlandım gece siz alisabildiniz mi? pazartesi işe başlamam gerekiyor acaba pazartesiye kadar daha iyi olur muyum

Size de geçmiş olsun ya çok zorlandım gece siz alisabildiniz mi? pazartesi işe başlamam gerekiyor acaba pazartesiye kadar daha iyi olur muyum
Ben bugün daha iyiyim, yataktan destek almadan doğrulabildim. Kahvaltıyı hazırladım, yemek yaptım. Yani ufak tefek şeylere başladım. Ağır kaldıramıyorum, yukarı uzanamıyorum ama dünden iyiyim.. Her gün geçtiğinde daha iyi hissedeceksin demişti ablam ( onda da meme implantı var) gerçekten öyleymiş. Mesela bugün öne doğru eğilip yerden bişey alabiliyorum. Sırtım daha az ağrıyor. Bunları size bir fikir vermesi açısından söylüyorum. Sadece sabretmemiz gerekecek. Merak etmeyin pazartesi işinize dönebilirsiniz. Kendinizi yormadan çalışa bilirsiniz.. Bende şişlikler hala çok fazla göğüslerim patlayacak gibi.. zamanla bu da geçecek biliyorum.

İnşallah bayagi iyileşirm pazartesiye kadar ya ben göğüs estetiginin bu kadar zor bir süreç olduğunu hiç düşünmemiştim en kısa zamanda atlatırız inşallah bu süreci

İnşallah bayagi iyileşirm pazartesiye kadar ya ben göğüs estetiginin bu kadar zor bir süreç olduğunu hiç düşünmemiştim en kısa zamanda atlatırız inşallah bu süreci
İlk iki gün daha zordu benim için.. üstelik ben kombin ameliyat oldum. Burnumu da yaptırdım. Göğüslerim bir hafta dolunca daha iyi olacak diye düşünüyorum. İyi düşünüyorum ki, iyi olsun 😉
Bir de şu var hareket ettikçe daha iyi oluyorum çünkü aynı pozisyonda kaldıkça ödemler artıyor.. inşallah bir hafta sonra buraya ne kadar memnun olduğumuzu yazarız.. kaç cc sizin ki..

Çok büyük dursun istemedim ben doktor boyuma kiloma omuz genişliğime bakarak en uygun 300 olur dedi suan zaten çok büyük görünüyorlar ama şişlikler gidince ne kadar küçülür hiç biimiyorum inşallah çokta küçük olmaz

Çok büyük dursun istemedim ben doktor boyuma kiloma omuz genişliğime bakarak en uygun 300 olur dedi suan zaten çok büyük görünüyorlar ama şişlikler gidince ne kadar küçülür hiç biimiyorum inşallah çokta küçük olmaz
Ben minyon biriyim ama doğal dursun dediğimizde doktorlar 300-350 arası takıyor.şişlikler gidince küçülüyor. 350 takılan arkadaşlarım var ve hep keşke daha büyük taktırsaydım dediler.. Ben o yüzden 450 ve üstü istedim. Bana 440 oldu.

Ben minyon biriyim ama doğal dursun dediğimizde doktorlar 300-350 arası takıyor.şişlikler gidince küçülüyor. 350 takılan arkadaşlarım var ve hep keşke daha büyük taktırsaydım dediler.. Ben o yüzden 450 ve üstü istedim. Bana 440 oldu.
1 2 ay sonra belli olacak hersey umarım hayalimdeki gibi olur

Ben 300cc taktirdim sız
Bende 300 cc yuvarlak silikon oldum ama bana yeterince büyük gelmiyor korsenin içinde oldukları için mi bilmiyorum tam boyutunu anlayamadım 3 günün bugün umarım korseden çıktıktan sonra büyüklüğü iyi olur

Ah çok sevindim şuan🥰 zaten doktoruma çok güveniyordum ağrılarım geçti yalnızca çok şiş merakla ödemlerin geçmesini yumuşamasını bekliyorum doktorum ihsan türkmendi ve bana sütyen kullandırmadı sizin doktorunuz kimdi acaba ?
Merhabalar, ben de ihsan türkmen e ameliyat olmak istiyorum senelerdir takip ediyorum kendisini . şu an ne durumda acaba memeleriniz memnun musunuz sonuçtan beklentilerinizi karşıladı mı doktor ben ameliyat sürecinden öte ihsan bey hakkında düşüncelerinizi ve çıkan sonuçtan memnuniyetinizi merak ediyorum . cevap verirseniz çok mutlu olurum teşekkür ederim şimdiden

Kas altı 375 CC yuvarlak mentor takıldı bana. Bugün 5. Günün ve ağrılarım hala çok var. Yattığımda da desteksiz asla kalkamıyorum ve kalktigimda gogusumde müthiş ağrılar oluyor. Sağ meme biraz daha indi ama sol memem hala çok şiş ve ağrıyor. Kol hareketlerim hala kısıtlı. Açıkçası pişman oldum vallahi keşke olmasaydım bitmiyor çile

Back