Meme büyütme ameliyatı sonrası yumuşamama sorunu

Felicidad

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2017
43
18
Merhabalar, ben Eylül 2017’de meme büyütme ameliyatı oldum. Görüntü vs açısından memnunum, ancak doğal bir yumuşaklık yok. Ben zaten gerçek meme kadar yumuşak olmasını beklemiyordum, ama bir meme için bu kadar sertlik de açıkçası normal değil gibi geliyor. Benzetmek nasıl olacak bilmiyorum ama hani küçük çocukların oynadığı toplar olur ya futbol topu kadar sert değildir sıkılabilir ama hemen eski formuna döner, o şekilde bi sertlik var. Acaba herkeste durum böyle mi yoksa ben mi anormalim?

Sertlik dereceleri oluyor, sizinkini biliyor musunuz? Benim en yumuşak olanı ve gerçekten de yumuşak..

Normalde yumuşak olur.Sertliğin sebebi belki kullanılan protezin kalitesiyle alakalı olabilir.Meme protez sonrası her memede kapsul oluşur riskli olan kapsul kontrakturudur.doktor muayenesı yada senın kendı hıssettıgın sertlik kapsulle alakalı olabilir.Korkmana gerek yok bu sertlık çeşitli alerjik ilaçlar ve masajla duzelebilyor.Fakat dışardan bakıldıgında sekil bozuklugu varsa protezlerin değişmesi gerekebiliyor.En dogru cevabı almak için doktoruna kontrole gitmeni öneririm.

X