Meme büyütme ameliyatı sonrası süreç

Kdnlarklbu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2018
13
5
28 şubat perşembe sabahı ameliyat oldum bu sürecin ağrılı bir süreç olduğunu biliyordum ama tahminlerimden çok daha fazla acı çekiyorum. Bugün 4.günüm ağrılarımda bir gram azalma yok dik bi şekilde yürüyemiyorum ellerimde güç yok bunlar normal mi arkadaşlar ameliyat olanlardan rica ediyorum normal yaşantınıza ne kadar sürede döndünüz, en azından dik bişekilde yürümeye yada desteksiz yatıp kalkmaya ne zaman başladınız yardımcı olur musunuz

4. günden sonra rahatlamıştım ben ama o ilk 4 gün çok zor geçmişti. Bundan sonra yavaş yavaş azalır ağrılar..

Tabi ki değişecek, şu anki şekli gerçek şekli değil. Hem ödem var hem de protezler henüz ceplere inmiş değil.

Çok geçmiş olsun umarım bu ilet süreci en kısa zamanda atlatırsın ilk bir hafta çok zorlandım drenlerim bir hafta kalmıştı desteksiz kalkmakta hala zorlanıyorum 16. Günümü bitirdim hala sabahları her yanım uyuşmuş şekilde uyanıyorum ve göğüslerime taş bağlamışlar gibi hissediyorum tam olarak hala dik yürüyemiyorum süreç herkeste aynı işlemiyor

İçini ferah tut sabır işi biraz bir haftadan sonra rahatlamaya başlarsın

İçini ferah tut sabır işi biraz bir haftadan sonra rahatlamaya başlarsın
İnşallah bir an önce normal yaşantımıza dönebiliriz doktor bana bir haftaya dönersin demişti ama bu gidişle mümkün görünmüyor. Bugün kontrolüm var sorucam bakalım daha ne kadar devam edicekmis

Tabi ki değişecek, şu anki şekli gerçek şekli değil. Hem ödem var hem de protezler henüz ceplere inmiş değil.
Ceplere kendisi mi iniyor bizim yaptığımız masajlar mı indirecek anlamadkm bende 5 gün önce ameliyat oldum şu an ağrım yok yani ilk 4 güne nazaran daha iyiyim ama göğüslerim iğrenö resmen kare silikonlar ağzımda neredeyse kendi meme dokumda aşağıda inanılmaz kötü görüntü var açtığımda moralim çok bozuldu

Benim de iğrenç resmen kare görüntüde...üst kısım su dolu lıkır lıkır

Moral bozacak hiçbir şey yok. İnanın düzelecek zamanla.. Bol masaj bu süreci hızlandırır.

27 Şubatta kas zarı altı 300 cc ile op geçirdim 1 gece kaldım hastanede. Ameliyat sonrası direnlerim vardı ertesi günü hastaneden çıkarken aldı dr . 2 saat sonra ayağa kalktım. Çok ağrım olmadı. Ertesi günü kollarımı oynamaya musluk açabilmek için uzana bilmeye başladım 2 gün sırt üstü yattım dr ağrın olmazsa hafif yan yatabileceğimi söyledi. 2. günden sonra hafif yan yattım Operasyon sonrası cendere gibi bir korse takılmıştı allahım en zoru oydu herhalde cok sıktığı için çok zorlandım ama sıkması gerekiyormuş dikişlerin kanama yapmaması ve protezin kaymaması oturması için 2 günü nasıl geçirdim bir ben bilirim uyumak zordu 3 gün dr önerdiği bir marka medikal sutyen var sporcu sutyeni gibi onu aldım ve kontrole gittim Memeyi saran bandajları aldı bir tek meme altındaki kesik üzerinde ki bantlar kaldı. 15 gün sonra tekrar kontrole gideceğim Bugün 9 gün memelerimin üzerinde taş bağlamış sopayla vurulmuş gibi agrı hissi devam ediyor arada batmalar ve elektriklenmeler var sol meme başı uyuşuk biraz kendim dokunurken bile acıyor çürük agrısı gibi hassas cok zamanla geçecek ama şuan devam etmekte sutyenle yatıp sutyenle kalkıyorum Durum bu şekilde umarım kısa zamanda geçecek... umarım herkes hayal ettiği görüntüye kavuşur

geçmiş olsun, şimdi nasilsiniz? ameliyat öncesi beden ve kap ölçünüz neydi? memnun musunuz ?

Bende 4 gün.. bugün sanki ağrım daha da azaldı.ama yine de ağrı var coxuklarin ihtiyaçlarını goremiyorim.bu arada ağrı kesici leri düzenli kullandınız mı?yani 1 hafta sonra agrilarim azalicak ağrı kesiciye ihtiyacım kalmayacak dimi,

Şunu özellikle belirtmek istiyorum , her yeni konuda da belirteceğim.
Doktorunuz ve buradaki yorumlar 4. Günden sonra 5. Günden sonra iyi olacaksın dediginde bu illa ki 4-5 olmayabiliyor. Bana da öyle denilmişti. bir hafta hatta 10 gün geçmesine rağmen neden hala böyleyim diye depresyonun eşiğine girmiştim. Şunu unutmayalım. Bireysel farklılıklar gerçekten cok önemli. Kesin olan şey rakamlar değil de GERÇEKTEN BİR SÜRE SONRA geçeceği :). İnanın hepsi geçecek lütfen gün saymayın. Şekil şemal ağrılar “geçici”.

Çok doğru gerçekten

felicided Şuan 14. gundeyim yarın kontrole gideceğim oyle çok ağrım olmadı ama bu memedeki batmalar acı ve gerginlik hissi gecmedi ve bazende ani bir elektriklenme gibi aynı bir kaç sn lik bır acı saplanıp geçiyor bu rahatsız edici bu durum ne kadar sürüyor bu tıp şikayetleri olan oldu mu hic yazarsanız ne kadar sürdü

Doktorunuz da söyleyecektir, o ani bıcak saplanma gibi elektirik çarpma gibi hisler cok doğal ve bir süre olacak. Benim 34.günümde falan geçmişti tamamen ama arada cok nadir hala olur. Sinirlerin kendisini onarmasıyla oluşuyormuş bu elektrik hissi.

elimi meme üzerine değemiyorum acıyor derisi gibi tarif etmekte güçlük yaşıyorum oradaki hssiyatı sizde oyle durumlar oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…