Şöyle bir başlık vardıMerhaba 2 hafta önce kas altı 400cc silikon uygulandı. Tübüler meme yapısına sahip olduğum için ona göre işlem yapıldı. Sağ mememde her şey yolunda iken sol memem sanki mantar görüntüsüne sahip oldu. Uç kısmı ayrı silikon ayrı duruyor. Bu da sanki iki tane farklı memeyi üst üste koymuş gibi duruyor. Aynaya bakmaktan da kendimde de tiksinir oldum. Moralim inanılmaz bozuldu. Daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
Benimki keşke böyle olsaydı bu kadar hırpalamazdım kendimi ama yönlendirmeniz için teşekkür ederimŞöyle bir başlık vardı
Meme protezi kas altı çift meme görüntüsü
Merhaba ben 24 yaşında ve kadınım Meme estetiği olmaya karar verdiğimde hiçbir bilgim yoktu fiyat araştırması ve doktor araştırması yaptım kendime göre bütçemle iyi diyebileceğim bi doktor buldum ameliyattan önce çok tatlı konuşup beni rahatlattılar.. herneyse kendi göğüs dokum vardı ve...www.kadinlarkulubu.com
Sol tarafın alt kısmı aynen mantar gibifoto atabilir misin? doktorun ne diyor? benim de tekinde var çok sinir bozucu
Aynı sorun bende de var.meme ucu silikondan aşağıda bende.2ay oldu ameliyat olalı.Özelden foto atarmısınız mümkünseMerhaba 2 hafta önce kas altı 400cc silikon uygulandı. Tübüler meme yapısına sahip olduğum için ona göre işlem yapıldı. Sağ mememde her şey yolunda iken sol memem sanki mantar görüntüsüne sahip oldu. Uç kısmı ayrı silikon ayrı duruyor. Bu da sanki iki tane farklı memeyi üst üste koymuş gibi duruyor. Aynaya bakmaktan da kendimde de tiksinir oldum. Moralim inanılmaz bozuldu. Daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu
Sol tarafın alt kısmı aynen mantar gibi ilk başta normal olduğunu implantların çok yukarıda olduğunu inince düzeleceğini söyledi. daha sonra Hematom olduğunu ve kan biriktiği için alt kısmında bombe olduğunu tam düzelemediğini söyledi.. iki haftadır düzenli olarak kan çekiyor. Bu sırada sol tarafımda alt kısmında bir çöküklük meydana geldi onun açıklaması yok şu an için… sizin nasıl duruyor?
Doktor ne söyledi?benimki zamanla geçer dedi ancak hiç inanmıyorum.benim de sag mememde bariz iki hat var hematom vs de yokne yapacagiz boyle
Memesinin fotoğrafını mı istiyorsuntemmuzda kontrole gidicem doku toparlaması isticem sen de özelden atabilir msn foto acaba
Benim doktorum da normal olduğunu söyledi ve bi tık normalleşti diyebilirimDoktor ne söyledi?benimki zamanla geçer dedi ancak hiç inanmıyorum.
Yaklaşık 2 ay olduNe kdr oldu acaba?