Moralinizi yüksek tutun ağrı olmama şansı yok zaten kişiye göre değişen ağrı boyutları tabi.benim meme alınıp silikon yapıldı.doktorum sürekli zaman diyor.sonuçta vücudumuzda yabancı bir cisimde var.siz içinizi rahat tutun çok yormayın kendinizi.Merhaba ameliyatım 1 kasımda oldu dikleştirme ve büyütme 375 cc takıldı , şuan ince silikon bantlardan kullanıyorum az iz kalması için ameliyat sonrası keşke olmasaydım dedim bu kadar ağrılı olacağını bilemiyordum ( bu arada kas altı ) gerçi benim ameliyat sonrası regl,ameliyat öncesi yaptırdığım agdadan yanma alerji gibi sağlık sorunlarımda oldu tekrar antibiyotik kullandım hatta en son hemoroid oldum bu yaşımda ilk defa hepsi peş peşe geldi.. benimde sıtma gibi sızlıyor süt dolmuş gibi iki meme arası üşütmüşüm gibi batıyor… sol meme diğerine göre yukarda ve daha şiş ve altında kas çekilmesi oldu doktorum masaj önermedi korse sütyenden sporcuya geçmiştim asimetriden dolayı tekrar korse tak dedi büyük olanın üstüne baskı diğerinin altına olacak şekilde tak uyu dedi birde büyük olanın altında bir kaç gündür morartı var normal dedi doktorum hiçbir zaman aynı olmayacak birebir dedi çapı aynı değil dedi ama umarım bu kadar belirgin de olmaz farklılık aynı durumu yaşayan var mı acaba ? Bu arada agrım ve şişliğim kendimi yormamla alakalı ev işi yaptıkça artıyor daha çok dikkat edicem ama hayatımın kısıtlanması yukarıdan tabak bile alamamak cidden sıkıntı benim için çocuğumu kaldırıp arana oturtamıyorum diye günlerdir evdeyiz çok sarkmıştı 2 emzirme sonrası zaten çok küçüktü ama ciddi sabır istiyormuş iyileşme süreci eşim çektiğim acıları gördükçe keşke engel olsaydım diyor ben bilsem yaptırmazdım zaten