Meme büyütme ameliyatı sonrası ödem, ağrı, kontrol

Kilay

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2021
27
15
28
Merhaba, yıllardır forumdan bilgi edinmeye çalıştım ve nihayet ameliyat oldum. Belki faydası olur diye kendi deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.
Benim iki mememde de kitleler olduğu için hem onlar alındı hem aynı ameliyatta silikon takıldı. 25 yaşındayım, boyum 1.65, kilom 53, daha önce neredeyse hiç meme dokum yoktu. Kas altı, motiva marka ergonomix model 285 cc takıldı.
Merak ettiğiniz bir şey olursa lütfen sorun, seve seve cevaplarım 🍀

Merhaba, yıllardır forumdan bilgi edinmeye çalıştım ve nihayet ameliyat oldum. Belki faydası olur diye kendi deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.
Benim iki mememde de kitleler olduğu için hem onlar alındı hem aynı ameliyatta silikon takıldı. 25 yaşındayım, boyum 1.65, kilom 53, daha önce neredeyse hiç meme dokum yoktu. Kas altı, motiva marka ergonomix model 285 cc takıldı.
öncelikle geçmiş olsun ve de memiktolarınızı sağlıkla kullanın🥰 ben de 6 gün sonra ameliyat olacağım motiva round 275 cc(+25 veya -25 de olabilir) olarak konuştuk doktorumla, 43 kiloyum ve oldukça minyonum şu an memelerinizin boyutundan memnun musunuz?+25le 300 cc bana büyük olur diye düşünüyorum🙄 bir de ameliyat sonrası ağrı durumunuz nasıldı?

Merhaba, çok teşekkür ederim🍀 şimdiden size de çok gecmis olsun, umarım sizi çok mutlu edecek bir sürece girmiş olursunuz..
Ben boyuttan çok memnunum çünkü doğal görünüm istemiştim. Ne büyük ne küçük sanki olması gereken buymuş gibi.
Siz de doğal görünüm istiyorsanız bence güzel olacaktır 🙏🏽
Benim çok ağrım oldu çünkü iki ameliyat geçirdim onun da çok etkisi vardı. Silikon için eğer kas altı düşündüyse doktorunuz, ameliyat sonrası göğsünüze taş bağlamışlar gibi hissedebilirsiniz. En çok kasların sıkışması ağrıya sebep oluyor. Ben 6. günden sonra ağrı kesici kullanmayı bıraktım anca dayanabileceğim ölçülere indi..

Merhaba, çok teşekkür ederim🍀 şimdiden size de çok gecmis olsun, umarım sizi çok mutlu edecek bir sürece girmiş olursunuz..
Ben boyuttan çok memnunum çünkü doğal görünüm istemiştim. Ne büyük ne küçük sanki olması gereken buymuş gibi.
Siz de doğal görünüm istiyorsanız bence güzel olacaktır 🙏🏽
Benim çok ağrım oldu çünkü iki ameliyat geçirdim onun da çok etkisi vardı. Silikon için eğer kas altı düşündüyse doktorunuz, ameliyat sonrası göğsünüze taş bağlamışlar gibi hissedebilirsiniz. En çok kasların sıkışması ağrıya sebep oluyor. Ben 6. günden sonra ağrı kesici kullanmayı bıraktım anca dayanabileceğim ölçülere indi..
çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için🙏🏼🥰 kas zarı altı olarak düşünüyor doktorum ama bir görüşme daha yapacağız ben de büyük istemiyorum olması gereken olsun doktorum zaten birçok ölçüm sonucu 275 cc dedi ben de ona bıraktım ama doğal istediğimi bir kez daha hatırlatacağım umarım sağlıkla kullanırsınız🙏🏼

Merhabalar hayırlı olsun 8 gün sonra ben de sizin kervana katılacağım inşallah sağlıkla sıhhatle,ben de ameliyat öncesi ve sonrası merak ettiklerim var, ödem atmak için neler yaptınız?Bir de diğer gruplar da sordum ama sanırım hiç bilen yok ameliyattan 4-5 gün önce koltuk altı epilasyon randevum var sizce problem olur mu ışın almak,tahriş vs hiç bilginiz var mı

Merhabalar hayırlı olsun 8 gün sonra ben de sizin kervana katılacağım inşallah sağlıkla sıhhatle,ben de ameliyat öncesi ve sonrası merak ettiklerim var, ödem atmak için neler yaptınız?Bir de diğer gruplar da sordum ama sanırım hiç bilen yok ameliyattan 4-5 gün önce koltuk altı epilasyon randevum var sizce problem olur mu ışın almak,tahriş vs hiç bilginiz var mı
Merhaba ödemlerin çoğu kendiliğinden gidiyor aslında iki hafta içinde. Bitki çayı vs içmeyin kan sulandırdığından dikişleri zorlayabilir kanama olabilir. Ben ameliyattan bir gece önce jiletle almıştım bir sorun olmadı

Umarım güzel bir süreç olur sizin için de 🍀
Ben lazerin sorun yaratacağını sanmıyorum ama doktorunuza sormanız daha sağlıklı olacaktır.
Bol su içerek ve hareket ederek atabilirsiniz ödemleri. Ameliyattan sonra en erken ne kadar sürede ayağa kalkabiliyorsanız kısa kısa yürüyüşlere başlayın. Kan dolaşımı hızlandıkça daha ağrısız ödemsiz mental olarak da daha iyi hissederek geçirebilirsiniz🍀

Merhaba ödemlerin çoğu kendiliğinden gidiyor aslında iki hafta içinde. Bitki çayı vs içmeyin kan sulandırdığından dikişleri zorlayabilir kanama olabilir. Ben ameliyattan bir gece önce jiletle almıştım bir sorun olmadı
Jilette de aynı sorun aslında okuduğum kadarı ile kesik olursa enfeksiyon sıkıntısı olması problem,teşekkür ediyorum 🌸

Umarım güzel bir süreç olur sizin için de 🍀
Ben lazerin sorun yaratacağını sanmıyorum ama doktorunuza sormanız daha sağlıklı olacaktır.
Bol su içerek ve hareket ederek atabilirsiniz ödemleri. Ameliyattan sonra en erken ne kadar sürede ayağa kalkabiliyorsanız kısa kısa yürüyüşlere başlayın. Kan dolaşımı hızlandıkça daha ağrısız ödemsiz mental olarak da daha iyi hissederek geçirebilirsiniz🍀
Sezeryan sonrası da sırf hastaneden erken çıkmak için bol.bol.yürümüştüm doktor öyle çıkmama izin vermişti ,demekki ameliyatların geneli için aynı şey geçerli , teşekkür ediyorum , inşallah bizde birkaç haftaya tecrübe paylaşmaya forumda oluruz 🌸

Merak ettiğiniz bir şey olursa lütfen sorun, seve seve

Merhaba çok geçmiş olsun öncelikle güle güle kullanın :) Hangi doktora yaptırdınız acaba?

Sağliklı bor şekilde kullanmanızı dilerim. Ne kadara oldunuz acaba?

Teşekkür ederim 🍀 sadece silikon için 9000 tl ödedim, hastane masraflarını mastektomi ameliyatı da olduğum için sigorta karşıladı.
mastektomi ameliyatı olma sebebiniz ilerde kanser riskine karşı bir önlem mi yoksa bir sıkıntı mı vardı? şimdi önlem olarak meme dokusunu aldırıp implant taktıranlar da olduğu için merak ettim🙄

Merhaba durumunuz nasıl daha iyi misiniz bende haftaya muayene olmaya gideceğim aşırı korkularım var

Merhaba ben de yeni silikon taktırdım 1 hafta oldu ama ödemden mi kaynaklı bilmediğim bir asimetri var sizde de oldu mu iyileşme sürecinde. Olduysa ne kadar sürede geçti

X