Meme büyütme ameliyatı sonrası masaj örnekleri (Videolu anlatımlar)

Ben basladim bugün sert masaja..bakalim ne kadar yumusar..baya yoruyor insani ama.ben aksam 10 dakikaya yakin yaptim..abarttim mi acaba?

Her hareketi 15 saniye falan yapın diyorlar videoda, bu da taş çatlasa 5 dk yapar. O kadar bile yapmaz. Ama fazla masajın zararı olacağını sanmıyorum canım, zamanla pratik kazanıp daha hızlı da yapabilirsin :)

Her hareketi 15 saniye falan yapın diyorlar videoda, bu da taş çatlasa 5 dk yapar. O kadar bile yapmaz. Ama fazla masajın zararı olacağını sanmıyorum canım, zamanla pratik kazanıp daha hızlı da yapabilirsin :)
Nen biraz düsüne düsüne yapiyorum, yeni ögrendim dünden berintam nasil yapilacagini biliyorsun

ben sabahları doktorun gösterdiği şekilde yapıyorum her birine üçer dakika.. göğsün üst tarafında elimi bastırarak daire çiziyorum.
akşamları da bu videolardaki gibi yapıyorum. meme ucuna yakın yerde, meme altında silikonu hissediyorum taş gibi bişi

Cnm benimde 8 gun oldu ameliyat olali.sekil bozuklugu var.aynen gogus altimda bosluk var.moralim cok bozuk seninki duzeldi mi.kac gun surdu.

Şekli bir süre öyle kalacak, protezler zamanla inecek ve normal görüntüye ulaşacak.
Çok teşekkür ederim.sürekli yazılanları okuyorum ama Şu anki görüntüyle hiç hayal edemiyorum düzeleceğini.Üst kısımları biraz dolgun olsun demiştim doktoruma abartmış sanırım.sanki protez tamamen meme üstünde gibi.masajda vermeyecekmiş gerek yok diyor.ne yapacağımı bilemiyorum.

Yok hiç merak etmeyin o görüntü düzelecek. Masaj önemli ama bu konuda..

İyi günler bilgilendirme için teşekkürler. Masaj videolarına ulaşamadım nerden izliyoruz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…