- 30 Haziran 2014
- 688
- 329
-
- Konu Sahibi Tikkabilla
Ben basladim bugün sert masaja..bakalim ne kadar yumusar..baya yoruyor insani ama.ben aksam 10 dakikaya yakin yaptim..abarttim mi acaba?Konuyu açmışken ben de yapayım bari..
Ben basladim bugün sert masaja..bakalim ne kadar yumusar..baya yoruyor insani ama.ben aksam 10 dakikaya yakin yaptim..abarttim mi acaba?
Nen biraz düsüne düsüne yapiyorum, yeni ögrendim dünden berintam nasil yapilacagini biliyorsunHer hareketi 15 saniye falan yapın diyorlar videoda, bu da taş çatlasa 5 dk yapar. O kadar bile yapmaz. Ama fazla masajın zararı olacağını sanmıyorum canım, zamanla pratik kazanıp daha hızlı da yapabilirsin :)
Nen biraz düsüne düsüne yapiyorum, yeni ögrendim dünden berintam nasil yapilacagini biliyorsun
Eheheh rassige özel video çektim hamur gibi yoğuruyorum sıkıldım bu masaj işinden hele bugün ellerim üşümüş soğuk geldi ellerim gitmedi memelere
Biraz yumuşatana kadar 10 dk iyi iki üç gün bile yapsan farkı göreceksinNen biraz düsüne düsüne yapiyorum, yeni ögrendim dünden berintam nasil yapilacagini biliyorsun
Cok azimli basladim bakalimBiraz yumuşatana kadar 10 dk iyi iki üç gün bile yapsan farkı göreceksin
Cnm benimde 8 gun oldu ameliyat olali.sekil bozuklugu var.aynen gogus altimda bosluk var.moralim cok bozuk seninki duzeldi mi.kac gun surdu.Benimde yukarda aşağıda boşluk var,, damla 390 cc takılmıştı .. Doktor bugün masaja başla inmesi gerekir dedi. Sağ göğsüm de silikonlsr yukarda meme başının altında boşluk var. Bu kadar boşluk olmamalıydı dedi doktor . Eğer bir aya masajla inmezse operasyonla aşağı çekecekmiş umarım düzelir ;(((
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba. Bende protez ve dikleştirme ameliyatı oldum.silikon yukarda meme ycu aşağıda duruyor sanki ve füze gibi ileri doğru.o kavisli görüntü yok.çok moralim bozuk.düzeldimi sizinki acaba?Cnm benimde 8 gun oldu ameliyat olali.sekil bozuklugu var.aynen gogus altimda bosluk var.moralim cok bozuk seninki duzeldi mi.kac gun surdu.
Bir haftayı bugün doldurdum bu arada..Merhaba. Bende protez ve dikleştirme ameliyatı oldum.silikon yukarda meme ycu aşağıda duruyor sanki ve füze gibi ileri doğru.o kavisli görüntü yok.çok moralim bozuk.düzeldimi sizinki acaba?
Şekli bir süre öyle kalacak, protezler zamanla inecek ve normal görüntüye ulaşacak.Bir haftayı bugün doldurdum bu arada..
Çok teşekkür ederim.sürekli yazılanları okuyorum ama Şu anki görüntüyle hiç hayal edemiyorum düzeleceğini.Üst kısımları biraz dolgun olsun demiştim doktoruma abartmış sanırım.sanki protez tamamen meme üstünde gibi.masajda vermeyecekmiş gerek yok diyor.ne yapacağımı bilemiyorum.Şekli bir süre öyle kalacak, protezler zamanla inecek ve normal görüntüye ulaşacak.
Yok hiç merak etmeyin o görüntü düzelecek. Masaj önemli ama bu konuda..Çok teşekkür ederim.sürekli yazılanları okuyorum ama Şu anki görüntüyle hiç hayal edemiyorum düzeleceğini.Üst kısımları biraz dolgun olsun demiştim doktoruma abartmış sanırım.sanki protez tamamen meme üstünde gibi.masajda vermeyecekmiş gerek yok diyor.ne yapacağımı bilemiyorum.
Çok teşekkür ederim.içimi rahatlattınız.burdan öğrendiğim masajı uygulayacağın öyleyse.sevgiler...Yok hiç merak etmeyin o görüntü düzelecek. Masaj önemli ama bu konuda..
Yalnız 2 hafta dolunca başlarsanız daha iyi olur.Çok teşekkür ederim.içimi rahatlattınız.burdan öğrendiğim masajı uygulayacağın öyleyse.sevgiler...
Tamam anladım canım.teşekkür ederim.bir hafta bekleyeceğim.Yalnız 2 hafta dolunca başlarsanız daha iyi olur.