- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
-
- Konu Sahibi Tikkabilla
tmm canımmm :)
ay çok saol canımm bakıcam yapıcam ben de :)Canım ilk eklediklerim youtubeda yaş doğrulaması istiyor. Ben eklediğimde öyle bir şey yoktu. Çok iyi masajlar vardı orda ama 3. sayfaya tekrar farklı masajlar ekledim :)
ay çok saol canımm bakıcam yapıcam ben de :)
Aaaaa çok sevindim o zamanSenin sayende ben de farklı masajlar denemiş oldum. Oturdum hepsini uyguladım
Canımmm masajları uyguluyorum bir kaç gündür göğüslerim baya bi yumuşadı işe yarıyor gerçekten çok saol tekrarr :) Bunları görmeden önce rastgele mıncırıyodum doktor da öyle göstermişti o da yumuşatıyor ama bunlar da çok iyi bence :) bi de o üçüncü videodaki kadının göğüslerinde neden öyle morluklar var ?Videodaki kadın 6 aylık kızlar.. Bu arada 2. masaj tekniği dekolteyi geliştirmek amaçlıymış.
Ben çok kötü davranıyor muşum memeciklerime
Cok guzel bir konu olmus aslinda ben bu konuya goz atmustim ama ilk sayfadaki videolari gorememistim.
Bazi teknikleri uyguluycam. Artik gunduzleri sutyen takmadigimdan elim surekli oraya gidiyor
bari elimi atmisken bi ise yarasin
Ay benim 4 hafta oldu ama bu videodakiler gibi sağa sola hop hop kaymiyor arkadaşlar. Ne zaman bu kadar yumusar ki. Şu anda hayal gibi.
Canımmm masajları uyguluyorum bir kaç gündür göğüslerim baya bi yumuşadı işe yarıyor gerçekten çok saol tekrarr :) Bunları görmeden önce rastgele mıncırıyodum doktor da öyle göstermişti o da yumuşatıyor ama bunlar da çok iyi bence :) bi de o üçüncü videodaki kadının göğüslerinde neden öyle morluklar var ?
Bunlar çok kibar kibar yapıyorlar ben hamur yoğurur gibi yapıyorum :)
Canım ilk eklediklerim youtubeda yaş doğrulaması istiyor. Ben eklediğimde öyle bir şey yoktu. Çok iyi masajlar vardı orda ama 3. sayfaya tekrar farklı masajlar ekledim :)
izlerken içim gitti diyebilirim ama olduktan sonra yapacak baska bisey yok mecburuz tesekürler canımCanım ilk eklediklerim youtubeda yaş doğrulaması istiyor. Ben eklediğimde öyle bir şey yoktu. Çok iyi masajlar vardı orda ama 3. sayfaya tekrar farklı masajlar ekledim :)
Hmm anladım tatlım ben de hiç olmadı da ondan merak ettim morlukları..Kesinlikle günde 2 falan yapmaya çalışıyorum ben de çok yararlı oluyor..Bi de bişey sorucam protezler düştükten sonra yara izi yukarı mı çıkıyor biraz?
Bunlar çok kibar kibar yapıyorlar ben hamur yoğurur gibi yapıyorum :)
Bla bla bla... bu topik yukarida kalsin.. arada bakarak yapmak icap ediyor