Benim her ikisi de 325cc takıldı. Hatta ameliyattan önce doktor göğüslerin farklı boyutta demişti. Acaba ondan mı? Yok artık :0 Pazartesi gidip soracağımCanım bende 1 hafta önce ameliyat oldum bana sağ göğsüme 300 cc sol göğsüme 275 cc takıldı ve doktorlar en doğru olanı seçiyorlar benim sol göğsümdeki kendi döküm sağdakindenfazla olduğu için eşitlemek amacıyla böyle yapıldı. Eğer daha büyük taksaydı emin ol yarın öbür gün belli olurdu ve bence bunu istemezdin herkesin kaldırabileceği bir oran var sonuçta
Bence de sor canım çünkü benim dediğim gibi henüz 10 gün bile olmadi göğüslerim oturdu dekolte bölgem de gayet iyi görünüyor aklında bişey kalmasın gidip danışBenim her ikisi de 325cc takıldı. Hatta ameliyattan önce doktor göğüslerin farklı boyutta demişti. Acaba ondan mı? Yok artık :0 Pazartesi gidip soracağım
Peki sizin biri 300 diğeri 275 ise nasıl dekolte oluştu daha önce göğüsleriniz varmıydı?Bence de sor canım çünkü benim dediğim gibi henüz 10 gün bile olmadi göğüslerim oturdu dekolte bölgem de gayet iyi görünüyor aklında bişey kalmasın gidip danış
Yuvarlak yüksek profil benimki. Bu arada iki meme arası tam 4 parmak mesafede. Normal mı sızce :/Damla protez taktıysa belki o yüzden dekolte istediğiniz gibi görünmüyordur. Yuvarlak yüksek profillerde daha çok dekolte belli oluyo
Benimkilerin boyutu portakal büyüklüğünde ve iki meme arası 4 parmak.. sanırım biraz fazla, halbuki hep çizgim olsun istedim :/Bende 1 sene önce 325 cc taktırdım. Gayet memnunum. Hıgh profile yuvarlak istedim ben dekoltem çok iyi. Seninki acaba nasıl? Ondanmı küçük oldu bilemedim.
Çizgi olması çok zor. Dr bana 3 cm arası ayrık olacak demişti dediği gibide oldu. Gerçi ben memnunum çünkü bekarken hep arası pişik olurdu gına gelmişti. Şimdi sütyen takınca gene birleşiyor ama sütyensiz ayrık. Ama senin yeni daha yani dahada ufalıcak. Benimki 2 ay sonra şimdiki halini almıştı. Kutusunu aldınmı 325 taktığına eminmisin. O kadar küçük olmaması lazım.Benimkilerin boyutu portakal büyüklüğünde ve iki meme arası 4 parmak.. sanırım biraz fazla, halbuki hep çizgim olsun istedim :/
Evet silikonların sertifikaları bende 325cc.. şuanki boyut iyi, inş küçülmez hacmi.. Sütyenli de ayrı benimki ama yumuşayınca sütyenle sıksam birleşir..Çizgi olması çok zor. Dr bana 3 cm arası ayrık olacak demişti dediği gibide oldu. Gerçi ben memnunum çünkü bekarken hep arası pişik olurdu gına gelmişti. Şimdi sütyen takınca gene birleşiyor ama sütyensiz ayrık. Ama senin yeni daha yani dahada ufalıcak. Benimki 2 ay sonra şimdiki halini almıştı. Kutusunu aldınmı 325 taktığına eminmisin. O kadar küçük olmaması lazım.
O şişlikler indikçe kapanıyorYuvarlak yüksek profil benimki. Bu arada iki meme arası tam 4 parmak mesafede. Normal mı sızce :/