Meme büyütme ameliyatı sonrası küçük memeler

chix

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2010
276
140
1.67 boy 57 kiloyum ve mandalina büyüklüğünde göğüslerim vardı. 17 Mayıs’ta ameliyat oldum 325cc kasaltı takıldı. Ve şuan tek dediğim Keşke daha büyük olsaydı Doktor 350cc de denedi ama vücudum almamış. Şuan şişlik ödem geçti diye düşünüyorum ama dekoltem yok ki bu da beni en çok üzen şey, ikincisi üst kısımların şişkin olmaması.. belki daha yenidir diyeceksiniz ama bu kadar para verip bide üstüne acı çekip hayal ettiğim göğüslere sahip olamamak da ne bileyim ??

Arkadaşlar yok mu yardım edecek o kadar konu açtım Göğsümün biri diğerine göre daha sert ve acıyor. Bu normal mı?

Canım bende 1 hafta önce ameliyat oldum bana sağ göğsüme 300 cc sol göğsüme 275 cc takıldı ve doktorlar en doğru olanı seçiyorlar benim sol göğsümdeki kendi döküm sağdakindenfazla olduğu için eşitlemek amacıyla böyle yapıldı. Eğer daha büyük taksaydı emin ol yarın öbür gün belli olurdu ve bence bunu istemezdin herkesin kaldırabileceği bir oran var sonuçta

Benim her ikisi de 325cc takıldı. Hatta ameliyattan önce doktor göğüslerin farklı boyutta demişti. Acaba ondan mı? Yok artık :0 Pazartesi gidip soracağım

Benim her ikisi de 325cc takıldı. Hatta ameliyattan önce doktor göğüslerin farklı boyutta demişti. Acaba ondan mı? Yok artık :0 Pazartesi gidip soracağım
Bence de sor canım çünkü benim dediğim gibi henüz 10 gün bile olmadi göğüslerim oturdu dekolte bölgem de gayet iyi görünüyor aklında bişey kalmasın gidip danış

Bence de sor canım çünkü benim dediğim gibi henüz 10 gün bile olmadi göğüslerim oturdu dekolte bölgem de gayet iyi görünüyor aklında bişey kalmasın gidip danış
Peki sizin biri 300 diğeri 275 ise nasıl dekolte oluştu daha önce göğüsleriniz varmıydı?

Damla protez taktıysa belki o yüzden dekolte istediğiniz gibi görünmüyordur. Yuvarlak yüksek profillerde daha çok dekolte belli oluyo

Bende 1 sene önce 325 cc taktırdım. Gayet memnunum. Hıgh profile yuvarlak istedim ben dekoltem çok iyi. Seninki acaba nasıl? Ondanmı küçük oldu bilemedim.

Damla protez taktıysa belki o yüzden dekolte istediğiniz gibi görünmüyordur. Yuvarlak yüksek profillerde daha çok dekolte belli oluyo
Yuvarlak yüksek profil benimki. Bu arada iki meme arası tam 4 parmak mesafede. Normal mı sızce :/

Bende 1 sene önce 325 cc taktırdım. Gayet memnunum. Hıgh profile yuvarlak istedim ben dekoltem çok iyi. Seninki acaba nasıl? Ondanmı küçük oldu bilemedim.
Benimkilerin boyutu portakal büyüklüğünde ve iki meme arası 4 parmak.. sanırım biraz fazla, halbuki hep çizgim olsun istedim :/

Benimkilerin boyutu portakal büyüklüğünde ve iki meme arası 4 parmak.. sanırım biraz fazla, halbuki hep çizgim olsun istedim :/
Çizgi olması çok zor. Dr bana 3 cm arası ayrık olacak demişti dediği gibide oldu. Gerçi ben memnunum çünkü bekarken hep arası pişik olurdu gına gelmişti. Şimdi sütyen takınca gene birleşiyor ama sütyensiz ayrık. Ama senin yeni daha yani dahada ufalıcak. Benimki 2 ay sonra şimdiki halini almıştı. Kutusunu aldınmı 325 taktığına eminmisin. O kadar küçük olmaması lazım.

Evet silikonların sertifikaları bende 325cc.. şuanki boyut iyi, inş küçülmez hacmi.. Sütyenli de ayrı benimki ama yumuşayınca sütyenle sıksam birleşir..

Bende ilk zamanlar kücük olmus diye sikayetciydim ama suan memnunum
9ay önce 385cc takildi öncesinde cok dokum yoktu ama zaman gectikce silikon kendini saliyo ve daha büyük dolgun dogal duruyor benim arasi cok ayrik degil bu yapidan da alakali belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…