- 22 Eylül 2017
- 772
- 687
-
- Konu Sahibi Topolibero
Hastane külotu veriyorlarSelamlar ameliyata kilotla girebiliyor muyuz acaba
Kendi üstünüzü komple çıkarıyorsunuz ama size hastane külotu veriyorlar merak etmeyin, üstünüze giymeniz için de elbise gibi önden bağlamalı bir kıyafet bir de anti emboli çorabı veriyorlar, ameliyattan 15 dk önce onları giyiyorsunuz.Selamlar ameliyata kilotla girebiliyor muyuz acaba
Benim boyum 170 kilom 45 olabilir miyim ameliyat yani bi etkisi var mıHastane külotu veriyorlar
Benim boyum 170 kilom 45 ameliyat olabilir miyim ???Ben oyle girdimcikardilarmi bilmiyorim coraplarimi cikarmislar ama
Bi doktora görün bence cok zayiflarada yapılıyo ama iyi secmen lazim protezi.uzman olduk artik 3 aydir biz çile çeke çeke.ben 169 51 kiloyla girdim ameliyataBenim boyum 170 kilom 45 ameliyat olabilir miyim ???
Tam 1 ay kambur yurudum.3.5 ay oldu hala ara ara batmalar yanmalar omuz agrisi kol agrisi boyun agrisi cekiyorumMerhaba arkadaşlar her şeyi okudugum klübe neden üye olmadığımı fark ettiğin gibi üyelik başlatan ben size bir kaç soru sorucam umarım yardımcı olabilicek durumla karşı karşıya arkadaşlar vardır.. meme büyütme ve karin germe kombine oldum göğüslerim sanki süt dolar gibi sızlıyor bugün 21.gün. halen değişik bir his var bunlar ne zamann geçer sizce kesilen yerlerde iyileşme tamamlandı gibi nerdeyse ama tam göğüslerinin altı enterasan bir his e sahip.. sızlama gibi his değişikliği ama acıyla bağlantılı.. karnımdada şişlikler var kimi zaman çok sert kiki zaman yumuşak ama öyle kolay dokunamadigim bir karin hissim var.. dikişler iyileşme sürecinde.. ama halen tam dik yürüyemiyorum tam göğüs altında sızlama gerginlik var doğrulamıyorum bu gibi sorunlar yaşayan var ise tecrübelerini şuan ki durumlarını anlatabilirler mi sevgile herkese...
Ödemler 1 aya kadar iniyor.o sizlamalar 1 ay kadar devam ediyor.3.5 ay oldu hala bende var agrilar sizilar.1 ay kambur yurudum yeni yeni kendime gelmeye basladim.ödemler inmeye baslayinca kaslar gevseyince rahatliyosunuz merak etmeyin.o taş baglamis hisside 1 aydan sonra kayboluyor.Merhaba arkadaşlar her şeyi okudugum klübe neden üye olmadığımı fark ettiğin gibi üyelik başlatan ben size bir kaç soru sorucam umarım yardımcı olabilicek durumla karşı karşıya arkadaşlar vardır.. meme büyütme ve karin germe kombine oldum göğüslerim sanki süt dolar gibi sızlıyor bugün 21.gün. halen değişik bir his var bunlar ne zamann geçer sizce kesilen yerlerde iyileşme tamamlandı gibi nerdeyse ama tam göğüslerinin altı enterasan bir his e sahip.. sızlama gibi his değişikliği ama acıyla bağlantılı.. karnımdada şişlikler var kimi zaman çok sert kiki zaman yumuşak ama öyle kolay dokunamadigim bir karin hissim var.. dikişler iyileşme sürecinde.. ama halen tam dik yürüyemiyorum tam göğüs altında sızlama gerginlik var doğrulamıyorum bu gibi sorunlar yaşayan var ise tecrübelerini şuan ki durumlarını anlatabilirler mi sevgile herkese...
Duzeliyo merak etmeyin lütfen ben bu sureci biraz daha sancili atlatiyorum malesef.ama herkesde ayni olmuyor kimi 1 ayda kimi aylarca cekiyo biraz vucut yapinizla alakali.umarim en kisa surede iyilesirsiniz.onumuzdeki 3 ay boyunca agri sizi bicak saplanmasi elektirik carpmasi gayet normal.Inşallah bende öyle atlatırım insan yasark3n sanki hiç düzenlemeyecek gibi hiç iyi olamayacak gibi korkuyorherkese çok teşekkür ederim
Duzeliyo merak etmeyin lütfen ben bu sureci biraz daha sancili atlatiyorum malesef.ama herkesde ayni olmuyor kimi 1 ayda kimi aylarca cekiyo biraz vucut yapinizla alakali.umarim en kisa surede iyilesirsiniz.onumuzdeki 3 ay boyunca agri sizi bicak saplanmasi elektirik carpmasi gayet normal.
Ananas kabugunu kaynatip suyunu icin ödemi atıyor.misir puskulu kiraz sapi ve avakado yapragini katistirip 1 lt su ile kaynatin icin.goreceksiniz cabucak atacak ben 9 kilo su topladim 15 gunde attim hepsini.benim sislik kalmadi sadece sag protez agri yapiyor malesef 3.5 ay olduSizede geçmiş olsun sonucları umarım hepimiz icin kusursuz olur.. şuan ağrılar şişlikler karnıma el süremeyisim endişeye endişe katıyor... sizin de şişlikleriniz sert ve acıyor mu..? Bazıları ameliyatı olur olmaz karin masajlarına başlıyormuş ben başlamak bi kenara dursun el sürülmüyor... ödemi azaltiyormuş.
Ananas kabugunu kaynatip suyunu icin ödemi atıyor.misir puskulu kiraz sapi ve avakado yapragini katistirip 1 lt su ile kaynatin icin.goreceksiniz cabucak atacak ben 9 kilo su topladim 15 gunde attim hepsini.benim sislik kalmadi sadece sag protez agri yapiyor malesef 3.5 ay oldu
İnsallaaaahhhCok tesekkur ederim verdiğiniz bilgiler için... umarım hepsi gelmiş geçmiş olur hiç yaşanmamış gibi olur.. sağlıklı ve mutluluk dolu anlar diliyorum... ❤
Protez meme ucundan mı yerlestirildiArkadaslar merhaba benimde 24 gün oldu meme büyütme olali göğüs uclarimin acisi hala gecmedi ve protez kendi goğus dokuma basku yapip yumru seklinde aci veriyor sizlerdede oldu mu?
Kesi yeri neresi gogus altımıKas altina yerlestirildi