- 14 Haziran 2019
- 7
- 1
- 28
-
- Konu Sahibi Topolibero
yaninizda bi refakatci ve evde size en az 1 hafta yardimci olacak biri olsun yeterMerhabalar, çarşamba günü meme büyütme ameliyatı olacağım. Ameliyat ve iyileşme sürecinin rahat geçmesi için yapmam ya da almam gereken şeyler konusunda tavsiye de bulunabilir misiniz? Nelere dikkat etmeliyim?
hayırlı olsuuunnnnYardımlarınız için çok teşekkürler, dün ameliyatım gerçekleşti
ben 1 hafta oturarak uyudum.1 haftadan sonra düz yatmaya basladim.sirt omuz agrilari bir müddet devam edecek malesef 10.gunde hersey daha rahat olacak merak etmeyin.ödemleriniz inmeye baslayinca ağırlık daha dogrusu taş baglanmis hissi hafiflemeye 1 ayin sonundada tamamiyle kaybolmaya baslayacak.ilaclarinizi zamaninda alin evin icinde kısa yürüyüsler yapın ben 2. günü avm gezdimÇok teşekkürleerhemen yakalamışken sorayım o zaman bu sırt ağrısı, yataktan kalkamamak falan ne zaman bitecek ne zaman rahatça hayatıma devam edebilicem
Ben Holandadan gelip Istanbulda silikon ameliyatı olmayi düşünüyorum ama tek problem 1 haftalık izin almam yeterli mi? işe dönmemde sıkıntı olur mu masabaşı rahat bi işim var.hayırlı olsuuunnnnsormak istedikleriniz olursa çekinmeyin sorun
Tamamen sans galiba 2. Gunde iyi olan var 2 haftada iyi olan o yuzden Bu durumu goz onunde bulundurun. 1 hafta olmasina ragmen Hala aci cekiyorumBen Holandadan gelip Istanbulda silikon ameliyatı olmayi düşünüyorum ama tek problem 1 haftalık izin almam yeterli mi? işe dönmemde sıkıntı olur mu masabaşı rahat bi işim var.
ben 1 hafta oturarak uyudum.1 haftadan sonra düz yatmaya basladim.sirt omuz agrilari bir müddet devam edecek malesef 10.gunde hersey daha rahat olacak merak etmeyin.ödemleriniz inmeye baslayinca ağırlık daha dogrusu taş baglanmis hissi hafiflemeye 1 ayin sonundada tamamiyle kaybolmaya baslayacak.ilaclarinizi zamaninda alin evin icinde kısa yürüyüsler yapın ben 2. günü avm gezdim
İyi bir doktora yaptırırsanız hiçbir sıkıntı yaşamazsınız. Ben 7. gün her işimi kendim görebildim. En zor gün 3. gündü. O da agri olduğundan degil de aşırı bir gerginlik olmustu ondandı Yalnız eğer düz yatmak istiyorsanız birinin sizi kaldırması gerekiyor her seferinde ilk 5 gün boyunca cunku sabaha kadar oyle kaldığınızdan iyice katılaşmış oluyor vücut. 4. gün rahatça yürüyebilir, dışarida dilediğiniz gibi dolasabilirsiniz. Avm falan gezebilirsiniz mesela sıkılmamak icinBen Holandadan gelip Istanbulda silikon ameliyatı olmayi düşünüyorum ama tek problem 1 haftalık izin almam yeterli mi? işe dönmemde sıkıntı olur mu masabaşı rahat bi işim var.
Selamlar ameliyata kilotla girebiliyor muyuz acabayaninizda bi refakatci ve evde size en az 1 hafta yardimci olacak biri olsun yeterbirde önden dügmeli yada fermuarli bi pijama gerisini hemsireler hallediyor.şimdiden hayirli olsun
Selamlar ameliyata kilotla girebiliyor muyuz acabaİyi bir doktora yaptırırsanız hiçbir sıkıntı yaşamazsınız. Ben 7. gün her işimi kendim görebildim. En zor gün 3. gündü. O da agri olduğundan degil de aşırı bir gerginlik olmustu ondandı Yalnız eğer düz yatmak istiyorsanız birinin sizi kaldırması gerekiyor her seferinde ilk 5 gün boyunca cunku sabaha kadar oyle kaldığınızdan iyice katılaşmış oluyor vücut. 4. gün rahatça yürüyebilir, dışarida dilediğiniz gibi dolasabilirsiniz. Avm falan gezebilirsiniz mesela sıkılmamak icin
Ben oyle girdimSelamlar ameliyata kilotla girebiliyor muyuz acaba
Siz merede olsunuz acaba devlet miydi fiyat bilginiz varmıBen oyle girdimcikardilarmi bilmiyorim coraplarimi cikarmislar ama
Yok ozelde oldum 14 bin ödedim simdi revizyon ameliyatinada 1500 odiycem malesefSiz merede olsunuz acaba devlet miydi fiyat bilginiz varmı
Yok ozelde oldum 14 bin ödedim simdi revizyon ameliyatinada 1500 odiycem malesef
[/QUOTE revizyon nedirhayırlı olsun göğüsleriniz allahım bana da nasip eder inşallah ya