Meme büyütme ameliyatı sonrası için tavsiye

Topolibero

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
7
1
28
Merhabalar, çarşamba günü meme büyütme ameliyatı olacağım. Ameliyat ve iyileşme sürecinin rahat geçmesi için yapmam ya da almam gereken şeyler konusunda tavsiye de bulunabilir misiniz? Nelere dikkat etmeliyim?

yaninizda bi refakatci ve evde size en az 1 hafta yardimci olacak biri olsun yeter birde önden dügmeli yada fermuarli bi pijama gerisini hemsireler hallediyor.şimdiden hayirli olsun

Hastanede kolay giyebileceğin kıyafetler ve ayakkabı al. Hatta terlik de götür oranınki çok ince. Üstünü örtmek için şal al. Sıkılmamak için kitap. Yanına pipet al şu içmek için lazım olabilir. Atıştırmalık çubuk kraker de alabilirsin. Refakatçin olursa güzel olur, şart değil. Kesinlikle bedenini dinle. Yorgunsan dinlen. Bütün gün yatma, biraz ayağa kalkıp yürü. Ev işlerinde acele etme. Hapları saatinde kullan. Şimdiden geçmiş olsun.

Çok teşekkürleer hemen yakalamışken sorayım o zaman bu sırt ağrısı, yataktan kalkamamak falan ne zaman bitecek ne zaman rahatça hayatıma devam edebilicem

Çok teşekkürleer hemen yakalamışken sorayım o zaman bu sırt ağrısı, yataktan kalkamamak falan ne zaman bitecek ne zaman rahatça hayatıma devam edebilicem
ben 1 hafta oturarak uyudum.1 haftadan sonra düz yatmaya basladim.sirt omuz agrilari bir müddet devam edecek malesef 10.gunde hersey daha rahat olacak merak etmeyin.ödemleriniz inmeye baslayinca ağırlık daha dogrusu taş baglanmis hissi hafiflemeye 1 ayin sonundada tamamiyle kaybolmaya baslayacak.ilaclarinizi zamaninda alin evin icinde kısa yürüyüsler yapın ben 2. günü avm gezdim

Ben Holandadan gelip Istanbulda silikon ameliyatı olmayi düşünüyorum ama tek problem 1 haftalık izin almam yeterli mi? işe dönmemde sıkıntı olur mu masabaşı rahat bi işim var.
Tamamen sans galiba 2. Gunde iyi olan var 2 haftada iyi olan o yuzden Bu durumu goz onunde bulundurun. 1 hafta olmasina ragmen Hala aci cekiyorum

ben 2 haftada ancak toparlamıştım sanırım biraz senin bünyene, doktorun tekniğine ve elinin hafifligine de baglı

Bugün 6. günüm gerçekten çok daha iyi hissediyorum, çok teşekkürler. Ben de bugün avm gezebildim

Ben Holandadan gelip Istanbulda silikon ameliyatı olmayi düşünüyorum ama tek problem 1 haftalık izin almam yeterli mi? işe dönmemde sıkıntı olur mu masabaşı rahat bi işim var.
İyi bir doktora yaptırırsanız hiçbir sıkıntı yaşamazsınız. Ben 7. gün her işimi kendim görebildim. En zor gün 3. gündü. O da agri olduğundan degil de aşırı bir gerginlik olmustu ondandı Yalnız eğer düz yatmak istiyorsanız birinin sizi kaldırması gerekiyor her seferinde ilk 5 gün boyunca cunku sabaha kadar oyle kaldığınızdan iyice katılaşmış oluyor vücut. 4. gün rahatça yürüyebilir, dışarida dilediğiniz gibi dolasabilirsiniz. Avm falan gezebilirsiniz mesela sıkılmamak icin

Selam arkadaşlar ,
Kas zarı altı meme silikonu ameliyatı olalı 18. gün oldu.Yalnız meme başlarının büyüklükleri farklı ,normal mi ve düzelir mi? Böyle bir sorun yaşayan var mı ? Yardım lütfen

Selamlar ameliyata kilotla girebiliyor muyuz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…