Canım teşekkür ederim inşallah önemli birşey çıkmaz. Bugün ilk farkeden usg dru biraz korkuttu beni yalnız o hastanedeki genel cerrahın bugün ve yarın ameliyat günüymüş Cumaya randevu verdiler. İçim rahatlasın diye başka bir hastanenin genel cerrahına başvurdum o da yeni bir usg istedi onu çektiridm usg dru kötü birşey olmadığını ameliyat sırasında alınabileceğini söyledi cerrah da 3 ay kadar bekle tekrar usg ile bakalım değişme yoksa meme büyütme ameliyatını ol dedi ama içim rahatlasın diyosan başka bir dra daha danış dedi. Kayınvalidemin dru var eşi usgci kendi genel cerrah birlikte çalışıyorlar onu da bize bir hemşire yakınımız önermişti iyi diye yarın için randevu aldım bir de ona sorucam ona göre karar vericem ameme büyütme ameliyatına, ameliyatım pazar günü yapılacaktı ama şimdi nasıl olur bilmiyorum. Aman kötü birşey çıkmasın inşallah da ameliyat önemli değil.
Kas altı konusunda haklısın, biraz araştırma yaptım ben de kas altı olmasını öneriyorlar rahat tespit için eğer ameliyat olursam druma söyleyeceğim bunu kas altı yapmasını isteyeceğim. Dualarınızı eksik etmeyin.