Elbette. Daha once yazmıştım Dr Ahmet Aksoylar. Herkes Dr undan övgüyle bahsediyor genelde. Ben de kendisinden hem cerrahi yeteneği hemde anlayışı sempatik yaklaşımı acısından cok memnun kaldım. İzmir de olmayı düşünürseniz Dr Cüneyt Özek de arkadaşımın ameliyatını yapmıştı. Onu da onerebilirim. Saglıkla kalın.
Elbette. Daha once yazmıştım Dr Ahmet Aksoylar. Herkes Dr undan övgüyle bahsediyor genelde. Ben de kendisinden hem cerrahi yeteneği hemde anlayışı sempatik yaklaşımı acısından cok memnun kaldım. İzmir de olmayı düşünürseniz Dr Cüneyt Özek de arkadaşımın ameliyatını yapmıştı. Onu da onerebilirim. Saglıkla kalın.
Teşekkür ederim bilgi ve güzel dilekler için. İnsanoğlu istiyoruz iyi, güzel olan herşeyi. Ve güzel olmayı,yıllarda savaşmayı.
Bir avuç isteğim var elimde, birde o cesareti toplayacak bilgiye haiz olduğumda bu iç bocalamadan kurtulacağım. Korku basıyor haliyle. Içimden bir ses sürekli boşver ne gerek var diyor. Öyle bir an geliyor ki diğer ses moralimi bozuyor hadi bir gayret diyorum kendime. Işte böyle...sende kal sağlıcakla arkadaşım:26:
Teşekkür ederim bilgi ve güzel dilekler için. İnsanoğlu istiyoruz iyi, güzel olan herşeyi. Ve güzel olmayı,yıllarda savaşmayı.
Bir avuç isteğim var elimde, birde o cesareti toplayacak bilgiye haiz olduğumda bu iç bocalamadan kurtulacağım. Korku basıyor haliyle. Içimden bir ses sürekli boşver ne gerek var diyor. Öyle bir an geliyor ki diğer ses moralimi bozuyor hadi bir gayret diyorum kendime. Işte böyle...sende kal sağlıcakla arkadaşım:26:
insan hayatının bir yeri sanata değinde ister istemez en mental konularda bile yorum ilginclesiyor sanırım .teşekkür ederim yüzümü kondurdugun tebessüm icin. Silüetler, mekanlar farklı ama ortak olan tek şey paylaşıldığı icin burada degilmiyiz? DUYGULAR... Hoşça ve sevgiyle kal papatya
Bayadir bu konuda yorum yazilmamis. Arkadaslar yeni uyeyim yardim istiyorum:/ evlenmeyi dusundugum kisinin agzini aradigimda silikona karsi oldugunu ogrendim. Sonradan ogrenmesi durumunda ise aldatilmis hissedeceginden, iliskinin guvene dayali olmasi gerektiginden vs bahsetti ama benim silikon taktirmak gibi bir dusuncem oldugundan haberi yok. Su anda goguslerimin kucuk oldugunu tahmin edemiyor. Ben de evlendikten sonra karissina cok cok kucuk goguslerimle cikmaktan cok utaniyorum. Haldun kamburogluna veya aysegul sivriye ameliyat olmayi dusunuyorum. Silikon taktiran arkadaslar, esleriniz vs.ne sekilde tutum sergilediler. Begendiler mi, yapayligi hissedenler olmus mu? Bazi yerlerde hareketsiz kalio gibi oldugundan erkeklerin hoslanmadigi yaziyordu. Yorumlarinizi bekliyorum:/