Merhaba. Bir süredir bazı yogunluklardan dolayı giremedim foruma. Cevabım gecikti kusura bakmayın.
Bana Natrella marka (Allergan firmasına ait çok güvenilir bir firmadır) , anatomik model, kas üstü, 270 cc, meme ucu kesisi ile takıldı.
Ben marka ve model konusunda kararlıydım zaten. meme ucu konusunda da. 3 yıldır araştırdım. İki yakın arkadaşım taktırdı onlardan tecrübe edindim. Bana en uygunu bu diye karar verdim. Sonuçta herkesin ideali, vücut yapısı , istekleri farklı. Ben aşırı iri, dik, top gibi meme istemedim. Yaşım 42. Belli yerlerde sarkmalar var. Vucut 18 lik değilken memeler 18 lik kız memesi gibi durmasın, önceki haliyle arada trajik fark olmasın en azından cevrem ve eşim yadırgamasın , istedim. İri göğüs kadını bir miktar iri gösteriyor. O nedenle dr un uygun gördüğü ebatı kabul ettim. zaten bir miktar dokum vardı. Sizin gibi emzirmeden doğumdan , kilo alıp vermeden dolayı içleri boşalmış gibiydi. Önceden 80 B kup dolgulu kullanıyordum yani aslında 75 b bir bedendim. Şu an 85 B hatta C giyiyorum. Dolgusuz .
Benim eşim de cerrah. o nedenle beni yönlendiren oydu. Forumda adı geçen bir çok İzmir hekimini eşim tanır. Dr Ahmet Aksoylar
yaptı. Alsancakta muayenehanesi. Özel çalışıyor. Çok memnun kaldım. Çok ilgili, sempatik biri. Bir de gerçekçi. Olacak ve olmayacak ne varsa söylüyor.
Sormak istediğiniz başka ibr konu varsa memnuniyetle yardımcı olurum. Nitekim bu forum bana çok faydalı oldu.
Size de şimdiden hayırlısı olsun diyorum. Sevgiler